top of page

Livefeed onsdag 5 maj Del 318:00 BBT: Emelie och Nardos står inne i badrummet. Nardos säger till Emelie att gå in och bikta sig. Vad de handlar om har ja ingen aning om. Men Emelie går och biktar sig och Nardos går ut in till de rosa sovrummet där Adrian och Pedram sitter i en varsin säng.

Adrian säger kom in så får vi prata med dig. Adrian undrar va som händer. Pedram antecknar från en bok och ner i ett papper. Nardos går ut ifrån sovrummet och ställer sig utanför bikten. Emelie kommer efter och står också utanför bikten. I sofforna sitter Simon Tanja Madde Judith.

18:15 BBT: Nardos och Emelie sitter i den lilla soffan. Adrian kommer ut. Dom pratar om lyx. Dom pratar om att dom önskar sig lite lyx i huset. Simon sitter i soffan och säger att idag är det Lill lördag. Annars händer inte mycket i huset just i detta nu.

18:30 BBT: I köket står dom och häller upp lite bål åt hela gänget.Det finns en skål med nån bål och tre olika flaskor med olika färger som innehåll. Judith o Tanja o Simon står kvar i köket och skålar och ropar på de andra kom nu. De sitter vid köksön och dricker och pratar. De pratar om bästa fyllan bästa sättet att bli fullast fortast på osv.

18:45 BBT: Dom sitter fortfarande kvar vid köksön. Nu har samtalsämnet gått över till ögon. Vilka sort ögon alla har. Emelie säger att det finns något som kallas för ugel ögon typ ugglor ögon. Musik börjas spelas i högtalarna. Dom leker snurra flaskan. Dom ska snurra flaskan och när flaskan stannar och pekar på en av drycken på bordet så ska dom dricka den dryck som flaskan stannar på. Det finns en grön flaska och en röd och en blå.

19:00 BBT: Pedram sitter fortfarande kvar i sängen och skriver och antecknar i ett block ifrån en bok. Judith kommer in och gör honom sällskap. Emelie Madde Simon sitter ute vid inne poolen och pratar om varför dom är med i Big Brother. De pratar om Dennis. De tycker de är lite tomt utan honom. Emelie saknar Dennis pepp, då han va en av dom som peppade henne oftast. Efter deras pratstund så går dom in. Pedram kommer ut ur sovrummet och in i bikten med boken. Nu tillbaka till köksön.

19:15 BBT: Emelie kommer in till bikten och får ett brev. Hon ska på nåt sätt se till att det inte ska vinnas något pris.De sitter kvar vid köksbänken och dricker å dricker och pratar om lite olika samtalsämnen. Bla olika musiksmaker som dom gillar och inte gillar.

19:20 BBT Brev. Adrian läser, Samla alla i soffan. Snart är det dags för ännu en tävling. Denna gång en tävling för hela gruppen. Ni kan få chansen att få ett pris som alla vill ha. Tävlingen kommer att gå ut på att. Ni ska få en te kopp att sväva.Ni ska gå in en och en i uppdragsrummet och få en kopp att sväva.Om alla klarar av uppdraget/tävlingen så vinner hela gruppen ett fint pris. Ett pris som alla verkligen vill ha.

19:26 BBT Detta är Big brother Adrian gå in till uppdragsrummet. Han är först ut av gänget. Han ska gå igenom med en Te kopp som är på en skiva och gå igenom en bana. En bana med konor och däck som dom ska gå igenom tillsammans med te koppen i handen. Han går försiktigt och lyckas med tävlingen.

19:30 BBT så är det Maddes tur även hon läser samma regler på brevet som Adrian läser. Även Madde klarar tävligen galant. //Skribent Missis Cissi

19:35 BBT: Det är dags för tävling inne i uppdragsrummet.

Judith blir ropad till uppdragsrummet och nu är det hennes tur, hon klarar en bit innan tekoppen faller i golvet.

Efter en stund kommer det ett brev som Madde läser.

Judith du misslyckades med uppdraget och ni kommer inte få något pris.

Judith är besviken att hon misslyckades med tävlingen, men Madde, Emelie och Tanja tröstar henne med att säga att det inte är någon fara.

19:50 BBT: Judith, Tanja, Madde och Emelie är ute på gården. Dom pratar lite om tävlingen sen säger Madde att hon måste gå på toan så hon och Emelie går in.

Judith berättar för Tanja att hon är besviken på sig själv att hon inte klarade tävlingen

Sen kommer tillfälligt avbrott skylten upp i bild.

20:00 BBT: Slussen är öppen meddelar Big Brother.

Flera rusar dit för att kolla vad dom fått, Adrian ramlar ner för trappan och Simon frågar hur det gick. Dom fick in en hink till med cider som dom bär ut till köksön.

Musiken börjar spelas och dom dansar lite i köket, samtidigt som Judith berättar för Pedram att hon hatar att läsa breven för hon har svårt att förstå dom.

20:15 BBT: Dom vill hitta på något för Emelie är väldigt trött och kommer somna snart.

Dom bestämmer sig för att spela beer pong och fixar i ordning på köksbordet.

Alla är med och deltar och dom har det trevligt och musiken spelas i bakgrunden.

20:30 BBT: Första omgången om beer pong är över och några går till poolen och kör festen vidare där.

I köket är Nardos, Adrian och Pedram som fortfarande kör beer pong med varandra.

20:50 BBT: Nu har alla kommit in i poolhuset och festen fortsätter där.

Musiken spelas och efter en stund kommer Julias låt, och alla börjar dansa och sjunga med i låten. I slutet av den låten kommer Nardos in och dansar lite framöver kameran. Dom i poolen önskar pissa i poolen låten, men det verkar inte komma. Big Brother väljer att köra en annan låt istället.

Adrian och Pedram sitter i soffan och kollar på dom som badar och även Nardos håller sig på land och dansar. Dom skålar med varandra och ljuset i poolhuset börjar blinka precis som ett discoljus.

20:57 BBT: Nardos och Emelie pratar i relaxrummet. Emelie är i jacuzzin och dom pratar om att flera bryter mot reglerna.

Nardos börjar sen prata om att hon måste vakna på sitt sätt för att hon ska vakna på ett bra humör. //Skribent Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page