top of page

Livefeed Onsdag 7 april del 318:20: Generalerna ber deltagarna att ställa sig i ett led. Jackie delar upp dom i 3 lag.

Grupp 1 ska städa toaletten med tandborste.

Grupp 2 ska göra rent allas skor med skoputs.

Grupp 3 rengöra bubbelpoolen med tandborste.

Grupperna springer direkt och gör deras uppdrag.Grupp 1 stonkar och skrattar och fnittrar till och från och tycker det är riktigt vidrigt och städa toaletterna. Generalerna är där och säger till dom lyda order. Grupp 2 skrattar mest och finner det rogivandet på nåt sätt.Grupp 3 Generalerna frågar om det går bra, Tanja svarar jajjamen.

18.35 Emelie tar sig en dusch och några av de andra generalerna går runt och kollar så grupperna gör sina uppdrag rätt. Adrian fick en lapp av Joel men ingen aning om vad de stod på den.

18:45 Nardos vill försöka få ett litet samtal med Pedram inne i rosa sovrummet, Men han säger att han inte orkar. Nardos accepterar det och kramar honom och dom går ut ur sovrummet.

18.55 – 19:15 Deltagarna går ut på gården och får sig en träning av generalerna. Generalerna säger bra jobbat ni är nu lediga.Pedram är irriterad och tycker det går för långt. Han att han snart går över gränsen. Han är arg. Stephanie har ont i knät och foten.Judith försöker prata med Pedram och försöker lugna ner han.Hon säger att förra veckan va de massa kärlek och vi gillar alla här i huset.Vi får aldrig glömma det att vi tycker om alla för dom som dom är.Vi får ta dag för dag och låta oss ha våra upp och nedsförbackar säger Judith.. Pedram säger att man inte får säga vad man tycker för då får man straff. Runt 19:15 Så kramar dom om varandra Pedram Judith Stephanie. Stephanie vill sova en sväng så Pedram och Judith går ut ur sovrummet och säger sov gott till Stephanie.

19:20 Melgrim säger att han väntar sig det värsta. Han tror nog att han får lämna denna vecka. Inne i gröna sovrummet sitter generalerna och slappar. Adrian är ledsen och ser inte alls glad ut.

19.30 Tar Judith sin tur att ta en prat stund med Nardos. //Missis Cissi

19:35-19:48 BBT: Judith pratar med Nardos i rosa sovrummet och ventilerar sig lite hur hon har upplevt de senaste dagarna. Efter en stund så kommer även Pedram in och är med i samtalet. Judith säger att hon förstår att Nardos och Emelie har fått en roll och att dom vill klara av det. Pedram säger att Nardos var hård igår och sa saker han inte står bakom. Han säger att det var inte roligt att höra vilket gjorde han arg. Men sen säger han att idag är Nardos inte lika hård, nu börjar man se den riktiga Nardos.

Pedram berättar också att när någon börjar skrika och sånt så får han flashbacks från när han rymde från det landet han kommer ifrån, det måste du förstå säger Pedram till Nardos. Nardos säger att hon förstår, men säger sen att det är militärvecka och då ska det vara hårt. Sen säger hon att ingen visa henne respekt för rollen hon blev satt i. Nardos berättar sen om hur Adrian betedde sig igår och hur hon tog det. Nardos kände lite att tjejerna uppförde sig och accepterade hennes roll bättre än killarna. Pedram säger att de tog henne på allvar och visa henne respekt, han säger också att han inte har något emot kvinnliga chefter/generaler. De får avbryta samtalet för det kommer in ett brev.

19:49 BBT: BREV

Som belöning för uppdraget så finns det pizza i slussen till generaler och befäl. Ta med pizzan in till rummet. Pizzan är endast för generaler och befäl.

19:52-20:35 BBT: Generalerna och befälen hämtar pizzan i slussen och går in till generalrummet, vilket innebär rosa sovrum.

De hugger in på pizzan men Nardos blir lite besviken att storebror inte har fixat någon pizza utan svamp åt henne, hon tål inte svamp säger hon. Joel byter sin kebabpizza så Nardos kan äta, så delar Joel och Adrian på hans kebabpizza.

De fick in en hink med dricka också, Nardos hugger in på prosecco flaskan, men Emelie upplyser henne om att den är alkoholfri, då är inte Nardos sugen längre och säger till storebror att hon vill ha prosecco med alkohol i.

Medan de äter och njuter så tar Nardos upp att hon har haft ett samtal med Judith, för Judith var lite upprörd och ville lätta sitt hjärta. Hon tyckte att Jackie hade varit lite otrevlig och sagt ”Tyst” på ett sätt som satte spår i Judith. Jackie säger att hon inte sa så, utan sa att det ska vara tyst när man gör sina straff/uppdrag. Jackie får lite skuldkänslor och kan inte äta utan vill prata med Judith. Men alla säger att hon kan prata med henne sen eller senare, nu njuter vi av maten.

Madde blir kallad till bikten och hon kommer snabbt tillbaka med ett brev. Hon läser att det har tillkommit två nya befäl, ni ska gå igenom reglerna som ni kommit överens om, samt att ni ska komma på nya nu när ni är fler. Sen har rekryterna bara haft två träningspass, skärpning tycker storebror, och skriver även att det kan bli straff om de inte följer reglerna.

De går igenom reglerna och de kommer även på nya regler.

20:41 BBT: Madde blir kallad till slussen och där inne finns en hink med alkohol denna gången. De övriga sitter i vardagsrummet och Simon vill se vad de fick. Han tycker det var en väldigt liten mängd dom fick denna gången.

Sen sitter de och pratar rent allmänt, bland annat vad Simon tycker om sega människor och när folk står på fel sida i rulltrapporna.

20:55 BBT: Adrian satte sig en stund hos de andra i soffan, det gillade inte Nardos för det kanske blir straff för det eller att Adrian kan bli av med sin befordran.

De går igenom reglerna en sista gång så alla är överens om det. Det blir vissa ändringar samtidigt som Emelie säger att storebror har sagt åt dom att bli tuffare.

De diskuterar vidare på vilka träningar de ska göra och lekar som rekryterna ska göra. //Skribent Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page