top of page

Livefeed onsdagen 3 mars del 109:05 BBT: Storebror kör med en hårdväckning denna morgon!

Det spelas hårdrocksmusik ut högtalarna denna morgon.

Simon och Tanja vaknar direkt och börjar rocka lite

09:30 BBT: Nu har de flesta kommit och de sitter fortfarande ihop med varandra.

Nardos är lite lätt irriterad denna morgonen, hon tycker det har pratats och skrikits för mycket i sovrummet sen storebror väckte dom med hårdrocksmusik. Hon tycker man ska tänka på alla andra som sover.

Snart är det dags för frukost, men först borstar deltagarna tänderna.

09:37 BBT: Det är kö till toaletten, Emelie har nyss varit på toan och efter hon har tvättat händerna, så passar hon på att borsta håret. Storebror säger då till att hon bryter mot reglerna.

Simon vill bikta sig, men Nardos vill lägga en ansiktsmask först, så han får glatt vänta med att få bikta sig.

Simon berättar att han sovit bredvid Stephanie fast hon låg i egen säng. Nardos blir orolig och börjar fråga om de gjort saker, som kan leda till straff. Simon sa vi sov ju.

09:42 BBT: I köket förbereder man frukost, och idag kommer den serveras vid soffan. Det blir mysigt säger Adrian.

Det är lite brist på råvaror i köket, det är nästan slut på allt. Vi får se vad de lyckas få ihop till frukost. Smoothie ska Tanja göra i alla fall för det finns det råvaror till.

09:50 BBT: Nardos har fixat sitt te och nu vill Simon ut och röka. Så de går ut så han får stilla sitt nikotinbehov.

Nardos säger att hon är trött efter gårdagen, Simon säger att de kan vila under dagen. Nardos tror att det kommer bli tävlingar så det inte kommer gå att vila. Nardos säger också att tävlingen idag inte kommer gå bra bara för att hon är trött. Vi gör vårt bästa säger Simon.

10:00 BBT: Nu är frukosten framdukad vid soffan. Det är inte mycket att äta till frukost, men de ska nog få magarna mätta. I köket håller Tanja på med smoothie.

Simon och Pedram pratar om när Simon fick hjälmen igår. Simon säger att han hade tårar i ögonen när han fick se hjälmen. Pedram säger att han såg rolig ut och det var därför han skrattade åt honom i början, men sen tyckte de synd om honom.

Simon berättar också att han råka ställa sig upp i morse utan Nardos, och berättar att han inte fick någon varning för det. Nardos säger att det fick inte hon heller när hon satte sig ner igår. Simon berättar då att Emelie fick en varning för att hon borsta håret direkt efter toabesöket.

10:15 BBT: Vid frukosten tar de upp om handduksproblemet igen, alla måste börja skärpa sig med att hålla ordning på sin handduk, och inte ta nya hela tiden för då finns det inga kvar till slut.

Nardos tar också upp att varje gång hon kommer in i duschen så ligger det hår därinne. Hon uppmanar alla att ta bort håret efter sig. Man ska lämna duschen så som du själv vill att den ska se ut. Joel försöker lyfta gruppen med positivitet och säger att solen lyser, vi får i oss frukt och bär denna morgon och detta kommer bli en rolig dag.

10:21 BBT: Tanja och Nardos sitter fast i stolpen i badrummet. Joel är på toaletten och Simon ska ta sig en dusch. Judith tycker att det är lite ensamt att inte sitta ihop med någon, hon hade inte haft några problem med det. Nardos säger att hon hellre hade velat vara ensam och fri som Judith.

10:28 BBT: Judith tycker detta är tråkigt för alla hennes kompisar sitter ihop. Simon undrar vad de kommer få göra idag. Simon hoppas att det är en tävling där man kan slippa bältet.

Nardos säger till Simon när han är i badrummet att han inte behöver stressa. Simon berättar då att han alltid är stressad. Men sån är inte Nardos, man ska ta det lugnt säger hon.

10:34 BBT: Nu är det dags för Nardos att fixa sig. Simon undrar hur lång tid det tar från att vara osminkad till helt klar. Det är olika säger Nardos. En gång har hon sminkat sig på 20 minuter säger hon.

Sedan frågar Simon vad som tar längst tid att fixa, Nardos svarar att det är håret som tar längst tid.

10:40 BBT: Dagens första brev anländer i brevlådan

I eftermiddag är det dags för tävling, ni kommer att tävla i par, Judith du sitter säkert och kommer inte att tävla idag. Tröjor finns i slussen.

Alla går till slussen för att hämta sina tröjor!

10:47 BBT: Stephanie och Pontus kommer in till Nardos och Simon. Simon berättar för dom att de har sminkskola just nu.

Pontus saknar kalle anka boken, som storebror har tagit ifrån dom. Simon undrar varför dom tog den, antagligen för att dom har suttit för mycket med den.

Pusslet är kvar säger Pontus, Simon säger då att de ska pussla tills de dör inne.

Stephanie vill höra en god natt saga, Nardos tycker inte det är en bra idé, så han berättar en påhittad saga istället.

11:00 BBT: Emelie och Adrian är i gymmet och tränar på balansen. Adrian tipsar Emelie hur hon ska göra. Adrian frågar om Emelie tycker om att sola, Emelie säger att det inte har blivit så mycket pga jobb och annat. Adrian säger att han har en syster som älskar att sola, så han och systern brukar tävla om vem som blir brunast. Emelie säger att det inte allt är bra att göra det. Hon tänker att man kan få hudcancer. Hon säger också att det är långtråkigt att sola, men är man utomlands så kan man ligga i solen flera timmar.

11:05 BBT: Judith sitter och pratar med Joel som sitter fast i stolpen i badrummet. Hon håller på att samla in alla t-shirtar som de fick för någon vecka sen. Hon har hittat alla förutom en, den t-shirten som försvann för Joel. Hon säger att vi får försöka hitta den, leta igenom allas garderober osv.

Joel har nageltrång och det gör ont säger han.

11:18 BBT: Therese sitter och sminkar sig, samtidigt så pratar Judith med dom om tävlingen idag. Judith säger att Nardos verkar sur för att det var hon som vann tävlingen mellan dom två. Judith säger återigen att hon får fullt ut på tävlingar. De pratar också om att det är sura miner på morgonen, alla vet vid detta laget att när vi kommer upp så ska vi byta batterier, då är det bara att gå upp och fixa det direkt.

Judith undrar hur det går för hennes kändisar som hon följer, hur det går med hennes katter m.m.

Judith berättar att hon är hundmänniska och att hennes föräldrar har hundar, att hon klipper klorna.

Hon berättar att katterna hon har funkar med hennes astma, hon har välstädat hemma sen berättar om mer om katterna.

11:45 BBT: Det är häng i soffan, alla har fixat sig och tagit på sig sina tävlingströjor. Nu sitter dom i soffan och pratar om drycker, under tiden de väntar på att tävlingen ska dra igång.

Nardos byter samtalsämne och berättar om morgonen, att man inte respekterar att folk vill sova eller vakna till i lugn och ro. Katti säger att man kan visa lite respekt på morgonen, så folk kan vakna upp i lugn och ro. Nardos säger att här är det väckning och sen börjar alla komma in och prata. Therese säger att man får anpassa sig till varandra.

12:00-12:30 BBT: I köket lagar Emelie och Adrian mat, det ser ut som att det blir spaghetti och köttfärssås till lunch idag.

Tanja och Joel diskar och slänger sopor. Joel vill dock lägga sig i hur Emelie lagar maten, men hon ryter ifrån och frågar vem är det som har matveckan. De pratar om allt möjligt, såsom vilka kryddor som ska i till musik.

Tanja och Joel har städat diskbänken och övriga ytor, Emelie tackar dom för hjälpen.

Emelie ber dom smaka av, Joel tycker det smakar för mycket tomat, Tanja kryddar lite mer.

Det är kaos i köket även denna gång, precis som det var igår. Adrian säger att man kanske kan ha i mjölk, då skriker Emelie rätt ut och säger att man inte kan ha mjölk i detta. Den kommer se grynig ut säger hon. De är inne på att få mer sås, då vill Emelie ha i mer tomatsås i stället. Det blir väldigt många kockar inblandat och det blir rörigt. Emelie säger till slut ”Ju fler kockar desto sämre soppa!”.

De pratar återigen om creme frachie, men de kan inte lägga i det för då kan inte Nardos äta säger Tanja och Emelie. Måste hon äta idag då säger Joel, och tänker till att det va elakt sagt.

12:50 BBT: I soffan snackas det om hajar och surfbrädor. De pratar om hur hajar biter och hur många tänder dom har. Pedram berättar att tappar en haj en tand, så kommer det en ny. Samtidigt som de pratar så får Stephanie ansiktsmassage av Simon. Luis och Judith ligger och sover. Även Katti vilar ögonen en stund.

12:56 BBT: NU ÄR MATEN KLAR sjunger dom högt i köket! Gänget går och sätter sig till bords!


Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page