top of page

Livefeed onsdagen 3 mars del 213.00 BBT: Lunch som Emelie, Adrian, Joel och Tanja lagat i ordning. Alla sätter sig och njuter av spagetti och köttfärsås.

13.15 BBT: Blir Joel och Tanja kallade in till uppdragsrummet för att tävla i en hinderbana. Joel får tennisbollar fastklistrade på kroppen med silvertejp och ska igenom en hinderbana på kortast tid. Det par som gör det fortast vinner immunitet. Alla paren blir inkallade i tur och ordning. En del tar längre tid på sig än andra. Nedan kan du se resultatet. (I Facebookgruppen finns alla klipp på dom tävlande paren.)

15.15 BBT: Efter att Pontus, Stephanie, Adrian, Emelie, Joel och Tanja har tävlat blir det stretching i poolrummet. När dom har stretchat klart så blir det en mindfulness -stund med Pontus som guidar de andra.

15.49 BBT: Simon, Nardos, Luis, Therese sitter i soffan och Simon säger att Luis var onykter när han var nykter. Då börjar Luis förklara för Simon att de är olika i kroppen och därför behöver de olika enheter för att bli onyktra. Pedram undrar hur många enheter Luis behöver för att bli full. Då är det drinkar eller shotar, allt sött. Samtalet kommer in på olika alkohol som är gott.

15.50 BREV! Judith ska stå framför skärmen och läsa brevet. Alla lag ska sitta i soffan och lyssna. Judith läser upp dom i tur och ordning som.

1a plats: Adrian – Emelie. 2a plats. Joel - Tanja 3e plats: Simon - Nardos 4e plats: Pontus – Stephanie. 5e plats: Katti – Pedram. 6e plats: Luis – Therese.

Detta innebär alltså att Adrian och Therese sitter säkert och blir immuna.

16.03 BBT: I soffan ska det nu chillas och leka. Vad kan man ta med sig på en öde ö. Adrian börjar att prata ”Jag skulle vilja ta med mig en femkrona”. Sen fortsätter nästa och så vidare.

16.34 BBT: BREV! Tanja ska läsa brevet, och alla samlas i soffan. Snart kommer dom få in outfits för kvällen. Tittarna har röstat för vilket par som ska ha vilken outfit. Outfiten kommer snart till dom i huset /Skribent Helene

17:00 BBT: Nardos och Emelie sitter i sovrummet och sminkar sig. Bakom de sitter Adrian och Simon och masserar de samtidigt. Nardos berättar om sin drömkille,; hur han ska bete sig och hur han ska vara. Simon kollar in i kameran och ber Big Brother skicka in en kille som matchar Nardos krav för Simon vill veta hur hon är när hon känner en attraktion för en annan person. Hon berättar lite om sina tidigare erfarenheter av att träffa killar men Simon förstår inte riktigt varför hon är så komplex.

17:20 BBT: Stephanie och Pontus kallas till annexet. Där inne ligger grisöron och gristrynen. Tittarna har röstat på att Pontus och Stephanie är skitgrisarna i huset. De tar det bra och känner att det är bättre än att vara “de tråkiga” eller “surisarna.”

17:25 BBT: Luis och Therese kallas till annexet och där inne får de reda på att de är det suraste paret i huset. Där inne finns citronkepsar och citronballonger med sura miner. På pappret i annexet står det att tittarna vill att Therese och Luis ska vara gladare och snällare. Luis och Therese är lite förvånade, de trodde att de skulle få lataste eller lugnaste.

17:30 BBT: “Detta är Big Brother, Emelie, gå till annexet.” Emelie och Adrian går till annexet och där inne får de veta att de är det harigaste paret. Tittarna vill att de ska tuffa till sig. Adrian säger att de måste nog syfta mest på honom och inte Emelie. När de går ut till alla andra i huset så kör de all in, de tuffar verkligen till sig. Den kaxiga sidan hos båda kommer fram och de skojar till det lite. De vägrar lägga upp maten till alla andra utan säger att de får göra det själva.

17:35 BBT: Joel och Tanja kallas till annexet. “Ni är husets kyligaste par och tittarna vill se mer värme från de.” De är förvånade och fattar inte hur tittarna tänker. De anser att de är de varmaste i huset, och att de sprider massa glädje. Joel tror bara att tittarna försöker trigga de genom att få de att tro att de är kalla. De får sätta på sig snögubbe-utstyrsel med en morot som näsa. Säkert är i alla fall att de kommer smälta av värmen från den snögubbehatten.

17:45 BBT: Simon och Nardos kallas till annexet och där inne ligger två vita mössor och anknäbbar. Tittarna har röstat på att Nardos och Simon är huset Gäss-par, de måste bli bättre på att ta emot kritik.

17:50 BBT: Katti och Pedram blir kallade till annexet. Där inne ligger lite längre dräkter. Enligt tittarna är Pedram och Katti de lataste i huset. Pedram säger att det kan ju inte stämma, de driver ju bara. De får sätta på sig maskdräkt och därmed utsedda till husets latmaskar. /Skribent Rawwee Be

Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page