top of page

Livefeed Söndag 28 februari (Del 1)09:30 BBT: Katti har varit uppe en stund och fixat kaffe och gjort sig i ordning.

Judith vaknar till och går upp, Adrian har också kommit upp. Judith och Katti hälsar på honom och han säger att han har ont i huvudet.

Katti säger till honom att gå till bikten och be om alvedon.

09:45 BBT: Adrian ligger i ”hålet” så Katti och Judith går dit och pratar med honom. De pratar om gårdagen, att de får ta tag i detta när alla har vaknat till ordentligt.

Katti berättar att hon märkte Pedrams spya och att hon fick panik. Judith säger att hon och Luis städade efter honom.

Nu börjar flera komma upp och byter batterier i mikrofonerna.

10:00 BBT: Simon frågar Adrian hur första natten har varit i huset. Han har sovit bra säger han.

Emelie och Nardos pratar om Pedram och Thereses bråk inatt. Nardos säger att hon ska prata med Therese. Joel flikar in och säger att det måste bli husmöte idag.

10:08 BBT: Therese är i poolen och badar. Judith berättar för Therese och Pontus hur hon lurade alla med uppdrag igår. Hon sa att hon hade fått uppdrag att dela ut från storebror, och skulle dom fixa uppdragen så skulle det bli en belöning. Så hon hade gett Simon en massa uppgifter igår, även Joel. Judith säger att hon var hungrig på bus igår och skrattar.

10:20 BBT: Pontus och Therese pratar under tiden hon badar. Samtalsämnet är om Pedram och bråket som var. Therese berättar hur det gick till och förklarar att hon inte är intresserad av Pedram överhuvudtaget. Pontus berättar hur han har sett på det hela, som även tittarna kanske har sett. Han säger att hon ofta sitter bredvid honom och är nära honom hela tiden.

Therese säger att hon uppskattar att han är ärlig, men säger återigen att hon har inga känslor eller intresse för Pedram.

10:44 BBT: Brev som Pontus läser.

I brevet så berättar storebror om förhållningsreglerna i huset. Dörren ut till gården måste stängas, den får inte så öppen, det gäller även dörren till poolrummet från vardagsrummet.

Det är inte heller tillåtet att bygga kojor i soffan och sova i soffan, och det gäller från och med idag.

All alkohol som är kvar i huset ska återlämnas i slussen!

Efter brevet så tar Joel upp att han har hittat orena tallrikar i skåpet. Han tycker inte att man lämnar orena tallrikar i skåpet. Sen måste man hjälpas åt att hålla rent i huset speciellt efter natta mat när det har varit fest. Emelie säger att man måste ha framförhållning när det gäller maten – börjar något ta slut så ska man beställa de direkt.

10:50-11:30 BBT: I det rosa sovrummet så pratar Therese och Pedram igen. Samma samtal som kom upp i natt. Therese säger att det är ingen idé att prata om det för det leder ingenstans.

Therese säger flera gånger att det som störde henne den natten han och Tanja sov ihop var att dom pratade. Hon säger att han får göra vad som helst, för hon har inga känslor eller intresse för honom på det viset. Han köper inte riktigt det, och börjar påpeka om öronproppar. Therese förklarar att hon hade öronproppar i men hörde igenom dom. Men det som störde henne var att Tanja och han pratade.

11:51 BBT: Therese sminkar sig och Stephanie plattar håret. Stephanie undrar vad som hände igår och Therese förklarar samma grej ännu en gång. Therese säger att det var ingen stor sak, men Pedram gjorde det till en stor sak.

Therese berättar att Tanja hade kommit till henne igår efter Pedram fått frågor från tittarna, bland annat så hade han fått frågor om Therese. Tanja ville då kolla läget med Therese så hon inte trampar någon på tårna, eftersom Tanja och Pedram hade hånglat på natten där. Men Therese säger till henne att det finns inga känslor eller intresse för Pedram.

12:00 BBT: Simon kommer som ett skott in i sovrummet när Therese och Stephanie pratar och säger att de får ha ett break nu, för jag ska dammsuga. Så han kommer in med sin dammsugare och dammsuger sovrummet. Han är grymt imponerad av dammsugaren för den tar upp skiten så bra.

Det är städdag i huset idag verkar det som.

12:15 BBT: Vi är tillbaka i det turkosa sovrummet igen. Nu pratar tjejerna om den nya killen Adrian. De tycker han verkar trygg, lugn, en sportkille. Judith tror dock att skenet kan bedra, hon tror inte att han är så lugn som han verkar.

12:35 BBT: Pedram, Nardos och Adrian sitter i soffan. Pedram berättar om gårdagen att han blev så illamående så han kräktes. Han fick tillsägelse att dricka vatten, så det gjorde han. Han var även ute och tog frisk luft och försökte nyktra till. Men han går till toan, och efter en stund hittar Judith honom där och undrar hur han mår. Hon ber Simon hämta vatten och det gör han. Han dricker upp vattnet och han säger att han drack säkert 5 glas på 10 minuter. Adrian säger att det är mycket vatten på kort tid. Pedram berättar då att det börja vända sig i magen, och han ska gå ut och ta frisk luft. Han kommer till poolrummet och längre kommer han inte förrän spyan kommer. Han försökte tänka vart han skulle kräkas, så han valde en matta.

De byter sedan samtalsämne och pratar om resor.

12:47 BBT: Katti och Luis kommer in från en rökrunda. Katti tror om hon åker ut imorgon så tror hon att det kommer in en ny samma kväll så de är 14 personer igen. De sätter sig i poolrummet och Jesper är i poolen och tar sig ett bad. De försöker räkna på veckorna som är kvar med antalet personer.

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page