top of page

Livefeed Tisdag 13 april del 109:00-09:35 BBT: God morgon!

Det är dags att vakna tycker storebror och väcker deltagarna.

Idag kommer de flesta upp rätt så fort och Judith börjar duka fram frukost. Madde kommer upp och hjälper till. Dom hjälps åt att plocka bort burkar från igår så det ser någorlunda städat ut.

Judith går sen till Simon och väcker honom lite försiktigt och frågar vad han vill ha för kläder på sig, alla är vakna säger hon så det är dags att vakna. Sen går hon och väcker Jackie.

Nästan alla är samlade vid bordet och äter frukost, när de sitter och njuter så kommer dagens första brev in. Judith säger att de måste väcka Nardos, men hon kommer upp självmant, även Dennis kommer till bordet.

09:36-10:11 BBT: BREV

Nu läser Tanja dagens första brev

Tidsmaskinsvecka, ni ska gå till annexet och ta på er en skyddsrock och glasögon. När tidsmaskinen startar ska ni lägga handen på tidsmaskinen. Alla samlas och går till annexet.

Efter en stund så släpps dom in och där inne står tidsmaskinen, de tar på sig skyddsrockarna och glasögon. De ser ut som labbmänniskor, så Joel föreslår att de ska samlas i en ring och säga vad dom forskar med.

Efter en stund så börjar ljud låta och ljuset blinkar åt alla håll och alla lägger handen på tidsmaskinen, nu väntar dom på spänning vilken tid dom kommer till. Flera meningar som storebror säger under dagen sägs och ingen av deltagarna förstår någonting. Låtar som de lyssnat på kommer lite svagt fram och tillbaka, även rösterna kommer återigen. Mergim undrar hur länge de ska stå här inne och titta på maskinen. Ingen vet hur länge de ska stå där inne. Storebror säger återigen flera gånger ”detta är Big Brother” och de blinkar fortfarande. De börjar fundera på vad de kommer få för mat under veckan. Simon tycker tidsmaskinen är seg, det tar för lång tid tycker han. Tanja håller med honom lite medan Joel tycker detta är spännande. Bebis ljudet kommer och Nardos och Judith blir påminda om bebisarna de fick ta hand om. Det kommer hönsljud, Mergim säger direkt ”skickar dom in hönor nu, så dör jag”. Han är rädd för fåglar. Efter en lång stund får de nu lämna tidsmaskinen.

De lämnar annexet och huset är om förvandlat, och det finns även kläder de ska ta på sig.

Det finns även ett brev som Emelie ska läsa, alla samlas i soffan

Välkommen till stenåldern, hade ni gått upp när storebror väckte er, så hade ni haft tid att äta frukost, nu får de äta stenåldersmat. Det finns ingen kyl/frys, kramar är förbjudet, inget smink, ingen deodorant och inte heller något nikotin.

Mergim och Jackie blir mindre glada när de får veta att dom inte får röka. Jackie blir sur och går till sovrummet och byter om, hon säger till Judith att ingen vill prata med henne idag, för hon har inte fått sin morgoncigg än idag. Mergim säger i soffan att de vill tydligen att vi ska bråka. Jackie undrar om hon åker ut om hon går ut och tar sig två bloss, de andra tror det.

Hon går ut och tar luft och funderar på saken.

10:19-11:00 BBT: Stenåldern

Att komma till stenåldern var mindre populärt. Storebror påminner att man ska ta på sig temakläderna. Nardos har hoodie och byxor på sig, och de andra tror att hon måste ta av sig det så temakläderna syns, det hjälper inte att ha temakläderna på hoddien, så hon och Mergim går till sovrummet och byter om. Mergim säger att han hoppas att han får ha en t-shirt under. Nardos byter till cykelbyxor i stället, men hon vill gärna ha t-shirten på sig.

Det blir häng i soffan där de har ett allmänt snack. Mergim har gått och lagt sig.

Simon berättar att han kommer vara låg idag, han känner sig lite nere säger han. Joel säger att det är okej att känna så.

De börjar prata om hundvalpar, Joel vill att det kommer in hundvalpar som han kan mysa med. Nardos undrar hur tävlingarna kommer vara i veckan.

Tanja, Nardos och Joel sitter i veckan och börjar spekulera hur veckan kanske kommer bli. De funderar på om de ska delas in i lag eller inte och sen är dom nyfikna på tävlingarna.

Inne i rosa sovrummet ligger dom andra och pratar, de pratar om Stephanie och Simons relation till varandra och spekulerar kring det. Judith berättar det Simon har sagt tidigare att han inte vill skapa något i huset, för han vill inte stå mot den personen i en utröstning. Det märkte man redan igår säger hon, när han kommer från annexet och är helt förstörd. Hon berättar också att han grät det första han gjorde imorse. De har liksom sovit tillsammans och skapat en trygghet som han nu blev av med. Sen byter dom samtalsämne och pratar om stenåldern.

11:10-11:25 BBT: Mergim lämnar sovrummet och kommer ut till soffan där Nardos och Tanja är. Han börjar prata om Adrian, Mergim känner att vad han än säger till honom så lyssnar han inte, men han kan lyssna på alla andra om de säger samma sak som honom. De börjar diskutera lite och samtidigt så kommer Judith ut också. Tanja säger att det beror nog på hur man säger saker till Adrian, om det är menat som skämt eller inte. För vissa saker har han sagt är jobbigt säger Tanja, Nardos håller med om det.

De byter samtalsämne och börjar prata om Judiths tatueringar, Nardos tycker att ena tatueringen ser ut som två män.

Sen funderar dom på vart alla är någonstans, alla gick och la sig. De bestämmer sig för att gå ut och ta frisk luft så de blir lite piggare. De lämnar soffan och går ut.

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Commentaires


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page