top of page

Livefeed Tisdag 13 april del 3

Livefeed Tisdag 13 april del 3

18:30 BBT: Mergim tar med Adrian till poolhuset och pratar om det som hände igår. Mergim berättar hur han upplevde saken igår. Nardos och Mergim hade pratat om Adrian och Madde, och Adrian hade då försökt byta samtalsämne, för att Adrian tyckte inte att Nardos eller Mergim hade med saken att göra. Mergim hade tagit åt sig, för han hade hört Adrian säga vad har du med det att göra, och inte haft ögonkontakt med honom. Mergim känner att han blir hatad så fort han ställer en fråga. Det var en liten sak som blev en stor sak tydligen. Adrian förklarar i alla fall för Mergim vad han menade.

18:49 BBT: Deltagarna är tillbaka till sängarna igen. Mergim är trött och frågar om inte Judith kan berätta en saga för honom så han ska sova. Hon börjar lite, men avlutar inte sagan. De kommer in och pratar om bikter istället. Pedram säger att han sa ”ho ho ho” i sin bikt idag. Judith säger att hon har varit dålig på att bikta sig, men idag har det blivit bättre.

18:55-19:03 BBT: BREV

Pedram och Nardos ni har ett viktigt beslut att fatta. Gå in i turkosa sovrum och öppna kuvert nummer två.

Nardos och Pedram går till turkosa sovrummet.

Ni har två val, fest ikväll med nikotin, eller få tillgång till kylskåpet.

Pedram säger att alla har ätit och är mätta och mår bra. Det folk behöver är fest och nikotin. De väljer första alternativet, att det blir fest ikväll.

De går ut från sovrummet och berättar för gruppen vilket val de valde. Först luras dom med att kylskåpet och skafferiet skulle öppnas. Gruppen ser besviken ut, men sen släpper dom bomben att de valde fest med nikotin.Gruppen blir överlyckliga och det dröjer inte länge innan musiken drar igång. Jackie frågar direkt, får man röka nu. Mergim skyndar sig ut för att äntligen få ta en cigg. Han önskar även att musiken ska spelas utomhus.

Jackie och Mergim pratar i rökrutan om att de är glada att äntligen få röka.

19:05-19:20 BBT: Festen är igång

Nu har dom fått in lite alkohol, musiken spelas och lamporna blinkar. Tanja och Judith dansar och njuter av nikotin ruset. Madde kommer upp från soffan och dansar med dom. Judith försöker få upp Joel från soffan också, men han orkar inte dansa just nu säger han.

Joel och Nardos ligger i soffan och pratar. Nardos berättar att de valde fest och nikotin för att gruppen behövde nikotinet. Joel säger att han har börjat tänka mycket på dom därhemma. Han säger också att han är rädd att det blir grupperingar nu när nomineringarna börjar. Han säger också att han aldrig har hängt löst eller blivit räddad av tittarna, så han vet inte vad tittarna tycker om honom. Han brukar inte tänka på vad folk tycker, men nu har dessa tankar dykt upp. Adrian kommer och kollar läget med dom, Nardos säger att hon har feber och är inte alls sugen på fest. Joel svarar att allt är bra och tackar Adrian för att han frågar.

19:25-19:39 BBT: Kasta tärning

Festen är i gång och nu har de flesta flyttat ut till poolhuset och spelar kasta tärning som de har gjort på dom senaste festerna. De skapar regler och vad dom ska göra vid en viss siffra och kör i gång. Adrian får halsa burken han har i handen. Dennis får en konsekvens så alla får dricka, då han säger att han aldrig har druckit en öl i huset.

Kasta tärning fortsätter medan musiken spelas i bakgrunden. Simon ställer frågan vem som sover mest, de pekar på Pedram och Emelie och kasta tärning fortsätter med frågor och svar.

19:40-19:54 BBT: Mitt i kasta tärning så berättar storebror att dom har fått ett brev. De samlas i soffan så Pedram kan läsa brevet, men han är på toan så de får vänta en stund.

Nardos, Simon, Tanja och Pedram gå till uppdragsrummet, ni andra stannar i huset.

De går dit för att kolla vad det är.

Ni är inlåsta i uppdragsrummet pga regelbrott, ni får inte lämna uppdragsrummet förrän Big Brother säger till.

Simon tycker inte Big Brother har skrivit reglerna korrekt och de börjar skratta därinne. På lappen står det att dom har kramats och att Simon åt en vindruva. De tycker detta var roligt och skrattar, sen kommer HOCKEY HOCKEY och Simon skriker nej, sen kommer även hockey signalen och Simon säger jag orkar inte hockey temat längre. Han försöker komma in i bikten, men han får vänta en stund innan han blir insläppt.

Tanja ligger på golvet och säger, äntligen blir det fest och så sker detta. Pedram har svårt att hålla sig för skratt när han läser ”Simon åt en vindruva”. Dom tycker detta är så komiskt.

19:56 BBT: Festen i huset fortsätter

Pedram, Simon, Nardos och Tanja är kvar i uppdragsrummet. Dom andra deltagarna fortsätter att festa. Judith, Emelie, Madde, Adrian och Dennis är återigen i poolhuset och pratar.

Vi får kika in hos deltagarna som befinner sig i uppdragsrummet och de tycker inte om att vara där inne medan dom andra festar. De säger till storebror att de har lärt sig en läxa och hoppas att dom släpps ut ganska snart.Vi kommer tillbaka till poolhuset där gänget fortfarande sitter och pratar, just nu pratar dom om Big Brother, att Dennis aldrig har sett detta program. Nu har även Jackie och Joel kommit dit också. De fortsätter ha trevligt under tiden dom väntar på dom andra.

20:29 BBT: Tanja, Nardos, Simon och Pedram får nu lämna uppdragsrummet. De springer ut till dom andra och berättar att de hade begått regelbrott och blev instängda. Dom berättar också vilka regler de hade brutit mot för dom andra.

20:45 BBT: Festen fortsätter i poolhuset och pratar om allt möjligt, det är lite svårt att hänga med. De har en trevlig stund i poolhuset, och de fick även in en platta med cider/öl till.

Skribent denna kväll Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page