top of page

Livefeed Tisdag 16 februari, 2021 del 1Tisdag, februari 16, 202108:20 BBT: Det är flera som har vaknat och det förbereds frukost i köket. Det är Nardos och Joel som hjälps åt i köket. Det blir bland annat stekt bröd och äggröra till frukost idag.

08:45 BBT: Det tjuter och Judiths namn som kommer upp på tv skärmen.

Hon springer till poolrummet och sätter på sig utrustningen och kryper in i hjulet.

Judith säger att detta är det värsta hon har gjort för hon är lite bakfull idag.

09:00 BBT: Frukosten är klar och de sätter sig till bords och äter och har ett allmänt snack under tiden de avnjuter första frukosten inne i big brother huset.

09:22 BBT: Det börjar tjuta och Kattis namn kommer upp på skärmen, och hon försöker krypa men det går inte. Hon har för ont i knät. Hon avbryter och då säger Judith “Kan inte jag köra för dig istället då, vi frågar det”

09:24 BBT: Tror storebror hörde deras önskan, för det börjar tjuta och judiths namn kommer upp på skärmen. Hon springer och tar på sig utrustningen och börjar krypa i hjulet.

Katti, Luis, Stephanie, Emelie, Therese, Joel, Nardos, Pedram står och hejar på henne!

09:30 BBT: Slut signal har kommit och Judith hinner knappt in innan det börjar tjuta igen.

De kollar vilket namn som står på skärmen, och det är återigen Judith som som ska krypa.

Flera deltagare undrar vad hon har gjort för att förtjäna det här. Men de går ut med henne och peppar henne.

Slut signal kommer 09:33 och Judith kan åter igen gå in.

09:45-10:30 BBT: Gänget plockar bort frukosten och städar lite.

Sedan sätter dom sig i soffan och diskuterar fram regler som de ska ha i huset.

Alla får komma med ideér och synpunkter. De ska utse någon som vill vara köksansvarig bland annat och regler i badrummet. De är överens om att hygienen i badrummet är viktigt.

Det börjar tjuta och Joels namn kommer upp på skärmen, så han springer och tar på sig dräkten och börjar krypa i ekorrhjulet.

10:40-10:50 BBT: Vi får besöka husbilen där de två sista deltagarna befinner sig. De myser och pratar. De får ett brev och där står det att dom ska bekanta sig med de andra deltagarna. De får in ett collage med alla så de börjar plugga in namnen på dom. Sen börjar dom med frukosten. /Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

11:00 BBT: Brev! De ska utse någon som ska vara köksansvarig bland annat och göra upp regler i badrummet. De är överens om att hygienen i badrummet är viktigt. Det börjar tjuta och Joels namn kommer upp på skärmen, så han springer och tar på sig dräkten och börjar krypa i ekorrhjulet.

11.15 BBT: Luis, Nardos och Judith börjar göra i ordning lunchen. De bestämmer sig för att göra pasta med tomatsås och sallad till. Nardos och Luis är inte helt överens om hur man ska göra sallad. Nardos försöker tala om för Luis hur han ska göra, men Luis svarar bara lugnt och fint att han gör på sitt sätt. Det är fransk sallad han gör säger han

11.45 BBT: Gänget i köket har en glad och trevlig stämning över lag. Emelie och Simon har också anslutit till köksgänget nu och de diskuterar mat, och Emelie och Nardos skojar om Nardos namn. Diskussionen går över till vad Pulled pork är vad såsen är för något. De börjar prata om vilken mat de gillar respektive ogillar.

12.15 BBT: Maten är klar och Simon får tillsägelse att säga åt resten av gruppen att lunchen är klar. Nardos steker även Haloumi till maten, så det finns något för alla. Tydligen så har de problem med elen till spisen för Judith svär till då och då och påpekar att spisplattan inte fungerar. Nu blir det lunch! Nytt för i år är att mellan 12.00 -13.00 visas Directors cut kameran på Tv4play så att även de som inte har tillgång till Cmore kan få se det live och gratis en hel timme. Tack för detta Storebror! /Skribent Helene

Commentaires


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page