top of page

Livefeed Tisdag 16 februari, 2021 del 2 !13.00 - 13.45 BBT: Gänget bestämmer sig för att ha en sminktävling. Det blir Emelie som ska sminka Simon och Nardos som ska sminka Judith. De bestämmer att de inte får se varandra under tiden, så Emelie och Simon sitter i soffan och sminkar. Medans Nardos och Judith går in i sovrummet. Joel sitter och håller tjejerna sällskap i sovrummet. Samtalet i sovrummet går in på lite djupare samtal där de pratar om sina familjer och relationen till dom. Joel berättar om sin relation med sin familj och hur hans relation med några inte är så bra. Judith berättar att även hon har dålig kontakt med personer i sin familj. Känsligt ämne så de Joel är bra på att försöka hålla sig till reglerna och påminner de att de inte får nämna personer vid namn och så vidare.

13.50 BBT: I soffan sitter Joel och Therese och leker med pumpen till luftmadrasserna. Joel vill att Therese ska pumpa in luft i hans mun. De skojar om att han kanske sprängs om han pumpar för mycket. Det blir flera och flera i soffan. Och Simon vill leka någon lek. Joel kommer med förslag och de andra också.

14.08 BBT: I huset fortsätter sminktävlingen för fullt. I sovrummet kommer Nardos och Judith att gå all-in med hennes make-over. Hon får inte bara sminkning utan hon får även håret fixat och de pratar om skor och kläder. De ska göra en catwalk med tjejerna. Judith börjar bli jättenervös säger hon. Hon är mera nervös för att visa upp sig som uppsminkad och fixad än hon var för att gå in i huset säger hon.

14,15 BBT: I soffan har Simon fått en peruk på sig och de som sitter runt om och tittar på säger att han gick från att se ut som en tjej till att se ut som en glamrockare. Nu är det 10 minuter kvar till catwalken säger Joel och hetsar alla att klä upp sig snyggt. Så de skyndar sig in i sovrummet för att byta kläder, Joel, Stephanie. De och någon till ska vara jury. Snart blir det tävling. Inte som storebror anordnat utan deltagarna själva. Bra de sysselsätter sig.

14.30 - 15.00 BBT: Det har blivit dags att köra Catwalken. Juryn bestående av Stephanie, Joel, Katti och Pedram, sitter på barstolar och de två tävlande ska gå och visa upp sig framför juryn och även gå runt soffan för att visa upp sig. Sen ska juryn bestämma vem vann.

Se filmklipp i gruppen

15.04 BBT: I husbilen sitter killarna och sjunger och jamar. Pontus spelar på en liten minigitarr alternativt ukulele. Och dricker kaffe. Från ingenstans frågar Jesper om Pontus har bajsat idag. Nej säger Pontus och Jesper börjar hitta på en låt som handlar om att han måste kämpa på med sin mage. /Skribent till hit Helene

15:50 BBT: Nardos, Joel och Emelie ligger i sovrummet och pratar. Emelie berättar att hon redan har hemlängtan och saknar sina djur. Joel säger att han saknar sina doftljus och Nardos påstår att hon fortfarande inte saknar något än.

De pratar lite om sina förväntningar och vad som kan hända i veckan. De spekulerar om det kommer komma in två nya personer ikväll. Förhoppningarna är höga “Hoppas det kommer in massa snyggingar”.

16:00 BBT: BREV!! Emelie läser. Freeze and release. När deltagarna hör “freeze” ska de frysa och inte prata med varandra eller röra sig. När de hör “release” så får de röra sig igen. Deltagarna verkar taggade.

16:15 BBT: Larmet går och på skärmen visas Luis namn, han springer ut med knäskydd och hjälmen. Han kämpar och kämpar och säger att det är jättejobbigt. Han känner en enorm lättnad när han är klar.

Direkt efter låter larmet igen, nu är det Therese tur. Hon springer ut snabbt och kör sitt race. Alla är på utegården och hejar.

Emelie går in på rummet och sminkar sig. Då låter larmet ännu en gång. På skärmen visas namnet “Emelie” hon springer ut snabbt och kryper upp på hjulet. Med deltagarnas pepp så kämpar hon. “Jag har bara ett ögonbryn på mig” ropar hon och skrattar.

16:25 BBT: Bara några sekunder efter att Emelie är klar så slår larmet på igen. Big Brother håller igång deltagarna nu. Denna gång är det Nardos tur. Hon fokuserar bara på att sätta på sig knäskydden.

FREEZEE!! Alla står still på utegården. Det hörs ljud som att någon slår mot metall. Joel klarar sig inte och börjar skratta högt och går därifrån.

16:30 BBT Katti är den som snarkar högst och mest. Därför testar hon att lägga sig i den rosa soffan. Hon tänker att hon kanske kan sova där. Nardos tycker hon snarkar så högt.

Pontus och Jesper dags för Korvätartävling. Inne i husbilen får dom en varsin tallrik med kokt korv i bröd. Tillsammans med en flaska senap o ketchup. Dom ska tävla emot varandra om vem som äter mest korv med bröd. Dom börjar sakta men säkert äta en varsin korv. Dom skrattar och fnittrar i husbilen. Dom verkar trivas i husbilen tillsammans. Pontus vinner korvätartävlingen.

Inne i huset sitter de andra deltagarna i soffan.

17:00 BBT Är det dags för brev. Nardos läser. Joel du bröt mot reglerna det betyder konsekvens. Straff inväntar honom. Nardos pratar om att laga nån god kycklinggryta med kokosmjölk och starka kryddor.

17:30 BBT Det här är big brother Joel gå till slusen. Där finns en stor kartong att hämta. Någon minut senare blinkar lampan och de är dags för ett brev igen.

Katti ska läsa och hon läser, Joel du ska omedelbart ta på dig kartongen och plattan med hjul ska du sitta på för att ta dig runt i huset och stanna där tills vidare. Joel tar direkt på sig kartongen över sig. Och åker runt i huset. Alla andra skrattar och tycker det är grymt skoj.

17:50 BBT ringer klockan och dags att springa i hjulet igen,Det är Judiths tur att springa i hjulet. Hon springer på bra i hjulet,Bra kämpat!

17:55 BBT matlagning pågår i köket! Köks teamet är på plats.

Blandade bilder från 13:00 - 18:00 BBT

Håll koll i gruppen för filmklipp

som kan komma upp när som helst,Om vad som helst.

Opmerkingen


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page