top of page

Livefeed Tisdag 16 februari, 2021 Del 3

Livefeed Tisdag 16 februari, 2021 Del 3

18:15 BBT: Köks gänget har intagit köket för att börja med middagen. Big brother ropar upp att slussen är öppen. Simon går till slussen och där finns semlor! Det är ju fettisdag idag! När han har hämtat semlorna dröjer det inte länge innan freeze börjar. Kaninen kommer in i huset och tar semlorna och förstör dom på olika sätt. Flera fick semlor på sig. Den som klara sig allra bäst var Joel, som var under sin låda. När freeze va slut, så var det en semla som var hel

18:29 BBT: BREV! I brevet läser man att Joels straff nu är avslutat! Joel tyckte det var skönt att slippa lådan, för han fick ont i ryggen.

18:45 BBT: Det är häng kring köksön, de pratar om serier på Netflix. Nardos säger att hon inte har hunnit tänka på Netflix ännu. Storebror ber Joel gå till slussen, han blir nervös att det är något nytt straff. Han läser på lappen i slussen och kommer ut igen. Han låtsas se jätteledsen ut. Brädan med hjul var tvungen att lämnas tillbaka i slussen. Så deras skateboard försvann. Många är hungriga och undrar om maten snart är klar- Nardos säger att den snart är klar. Stephanie passar på att ta en cigg innan det är dags för middag! Therese ställer frågan, om det är någon som kommer att fylla år i huset.

19:10 BBT: Nu är middagen klar och alla sätter sig till bords och ska avnjuta maten. Det är flera som redan har hunnit smaka och säger at det är jättegott. De passar också på att planera frukosten imorgon Bra att vara ute i god tid!

19:26 BBT: Luis berättar om en kärlekshistoria han varit med om. Alla tycker det var jättefint. Stephanie känner igen hans berättelse om kärlek i olika världsdelar, så hon börjar gråta. Hon berättar att hon saknar sin pappa och bror som bor i Kalifornien. Hon har inte träffat dom på länge.

19:35-20:05 BBT: Det kommer ett brev som Pedram läser. Alla ska bege sig till ekorrhjulet, och krypa i ekorrhjulet tills fanfaren börjar låta. Man byter av med varandra. Klarar dom uppdraget så utlovas det en hemlig vinst.

(Klipp på detta finns i gruppen)

Strax efter åtta så kommer fanfaren och när de kommer in har de fått ett brev som Simon läser denna gång. De har klarat uppdraget och den hemliga vinsten kommer under kvällen.

20.11 BBT: Det knackar på dörren till husbilen. Det är ett brev till Jesper och Pontus. Jesper läser att gänget i huset har klarat uppdraget med ekorrhjulet och killarna kommer därför att få lämna husbilen om en stund. Därför ska de packa ihop sina saker och göra sig redo att gå in i huset.

20.20 BBT: Inne i huset har poolen intagits. Det är Judith, Katti, Pedram och Stephanie som badar, medan Nardos, Joel och Emelie sitter och tittar på. Katti får frågan om sina tatueringar så hon visar glatt upp dom och förklarar vad några av de betyder. Joel och Nardos känner sig så lyxiga där de sitter i var sin solstol och smuttar på var sin drink. De menar på att det är deras förmån, de andra har ju sängar istället. Det lät som att de hade Smirnoff kvar från igår som de dricker. Judith förklarar också vad sina tatueringar betyder och föreställer.

20.35 BBT: Poolgänget har flyttat in till bubbelpoolen istället. Där sitter nu Simon, Pedram, Judith, Therese, Stephanie och Joel och Nardos har flyttat in de också. Men sitter nu i en soffa istället med sina drinkglas och sitter och äter frukt. De sitter och kommenterar vad som händer i badet. Simon munhuggs lite med Joel. Sen kommer de på att alla i bubbelpoolen ska gå en runda och ge varandra en komplimang.

20.36 BBT: Helt plötsligt ser man kameran ute på gården och där kliver Pontus och Jesper in i huset. De överraskar gänget i huset. Först kommer de in i köket där Luis står vid diskbänken och fixar. Båda killarna hälsar på honom och säger hans namn. Han ser lite fundersam ut och undrar vad som händer. Killarna går vidare in till bubbelpoolen och hälsar, och talar om vad alla heter. Gänget är aningens förvirrade, men inser ganska fort att det är nya deltagare som anländer.

(klipp ligger i gruppen)

20.53 BBT: Nardos visar Jesper runt och förklarar vart allt är. Överlag ser det ut som att alla välkomnar killarna med öppen famn. Jesper går runt och kramar alla och är den som tar initiativet när de kliver in i huset. De får in lite dricka i form av öl, bubbel och läsk så att de kan lätta upp stämningen lite mellan alla. Hur de ska sova nu ikväll återstår att se, nu när det är ytterligare 2 personer som ska ha sovplatser i natt. /Skribent Helene


Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page