top of page

Livefeed Tisdag 2 mars Del 3

18:01 BBT: Emelie, Adrian, Simon och Nardos spelar fortfarande minigolf, och det är första gången för Nardos, men det går riktigt bra för henne tycker Simon.

Första ronden är strax klar och de funderar på att köra en rond till.

18:19 BBT: I köket förbereds middagen, Judith hjälper köksteamet lite idag. Hon säger att hon är trött men ändå piggare än alla andra, men i huvudet är hon helt slut. Hon somnar nog gott ikväll Inte lätt med småbarn! Nardos somnar nog också fort ikväll.

Emelie och Adrian hjälper till att duka och fixa i köket, likaså Tanja och Joel.

18:25 BBT: För en liten stund sen kom fanfaren vilket betyder att de nu får sitta igen.

Nardos, Simon, Therese, Luis, Stephanie, Pontus, Katti och Pedram sätter sig i soffan och börjar ställa frågor om varandra. Grejen med att sitta ihop är att man ska lära känna varandra lite bättre. Så det blir en frågestund i soffan.

18:32 BBT: Pontus vill köra 20 frågor och frågar om Therese vill vara med. Han förklarar vad det går ut på, och hon är på! Frågorna börjar ställas direkt!

De andra deltagarna sitter med och lyssnar.

18:41 BBT: I köket är det fullfart. Emelie och Adrian skär halloumi, Joel och Tanja steker grönsaker i pannan och Judith rör i grytan. Det ska bli halloumi lasagne till middag idag.

Judith är inte riktigt nöjd över såsen i grytan som hon rör i, det smakar för mycket basilika och vitlök, Joel hade kryddat lite för mycket. Joel säger att man kan hälla i mer mjölk. Judith håller på att tänka ut något, men det funkar inte så hon släpper såsen så får köksteamet får ta över.

De kommer sedan på att de inte haft laktosfri cremé frachie i såsen, vilket innebär att Nardos inte kan äta. De får göra en ny sås och fixa en liten form till henne.

Det är lite rörigt med alla i köket, men det reder nog ut sig.

19:10 BBT: Det är fortfarande lite kaos i köket.

Under tiden så fortsätter övriga deltagare att köra 20 frågor i soffan. Det är lite rörigt i soffan, då Simon och Pedram pratar om ett ämne och Pontus och Therese kör 20 frågor.

Katti har tänkt på en låt bra länge nu, och äntligen kommer hon på hur låten går. Hon börjar sjunga, men storebror är snabb och säger till att man inte får sjunga på kommersiell musik

19:15 BBT: Judith berättar för Therese och de andra i soffan att hon blev irriterad i köket. Hon försökte förklara och hjälpa dom, men inget av köksteamet ville lyssna på henne, då tröttna hon och lämnade köket. De vill lära sig, men vill inte lyssna, då tröttnar jag.

19:23 BBT: Brev!

Nardos du satte dig ner, när man inte fick sitta eller ligga ner. Det innebär att du och Simon kommer få sitta ihop extra mycket. Gå till slussen.

De promenerar till slussen och därinne finns två hjälpar som de ska ta på sig. Simon säger bra jobbat Nardos, sen säger han att han inte orkar detta. Han ser måttligt glad ut när han tar på sig hjälmen. Han säger högt till Big- Brother varför satte ni ihop mig med Nardos, haha.

19:35 BBT: Simon är lite lätt arg över detta med hjälpen. Han vet inte riktigt hur han ska tackla denna situationen. Det blir ju inte lättare när alla skrattar heller. Han blev inte alls glad, och nu vill ha gå ut och ta en rök. Nardos är inte riktigt med på det, men Therese säger att du har nog inget val nu Nardos. Hon följer med till slut. Han säger också att han önskar armbågsskydd och benskydd så är han fullutrustad sen, bara skateboarden som fattas säger han. Luis och Therese försöker lugna ner honom lite, så han inte ska flippa. Pedram säger att han ser söt ut i hjälmen, men de tycks inte hjälpa. Simon är fortfarande inte nöjd med detta.

19:55 BBT: Emelie, Adrian, Simon och Nardos sitter i soffan. De pratar om att köra en runda golf till, eventuellt efter maten. Då säger Simon att då kan vi köra “sitt” golf, Emelie, Adrian och Nardos skrattar när han säger det. Detta är första gången Adrian ser Simon arg, Emelie säger att hon har sett honom arg tre gånger, de säger när han har blivit sur. Emelie säger att vi inte ska prata mer om detta. Så de byter samtalsämne. Nardos blir sur när Pedram kommer och säger kämpa bror. Nardos hugger till och frågar om det bara är synd om honom, Pedram säger då att han blev ofrivilligt vald. Det blir lite sura miner.

I köket låter det så Judith går dit och kollar vad det är som händer. Snart är maten klar, men Emelie känner på sig att maten går åt helvete. Adrian säger att hon ska ta djupa andetag. //Skribent Ann-Sofie

20:00 BBT: Alla sitter runt bordet och käkar middag. Simon pratar mycket om hjälmen och hur roligt tittarna måste tycka att det är. “Den som kommit på detta straff är ju samma person som gjorde filmen SAW.” Simon verkar vara lite småsur kring situationen men hanterar den ändå med humor. Nardos skrattar mest åt att de sitter fast och åt Simons skämt. Tanja startar spelet “på min flotte ska jag ta med mig...” men denna gång spelar de inte klart. Pedram skojar med Judith om något och det verkar som att Judith inte är på särskilt bra humör, hon lämnar bordet.

20:30 BBT: Judith ligger i sängen och känner sig lite nere. Pedram och Katti går in och pratar med henne. Hon berättar att Joel har slängt massa småpikar angående maten, immunitetstävlingen och att hon umgås mycket med Tanja. Det blir lite problematiskt eftersom Tanja och Joel är fastkedjade. Varje gång Judith försöker hänga lite med Tanja så ber Joel henne försvinna. Judith brukar vilja hjälpa till i köket men då har Katti och lagt märke till att de alltid hoppar över Judiths råd. Det är bara ett råd trots allt, de behöver inte ta in det, men det kan i alla fall visa att man lyssnar. Hon känner att Joel har gått på henne om immuniteten också, att hon inte förtjänade för hon hade försprång. Pedram säger till Judith att hon inte ska tänka på det för hon har förtjänat immuniteten eftersom hon vann tävlingen. Pedram säger att Judith får ta lite tid att vila i sovrummet och tänka på annat, han ger henne Kalle Anka boken att läsa.

20:45 BBT: Katti går ut och röker och hennes fastkedjade kompis Pedram går såklart med. De pratar om vad det var som hände. Pedram berättar att han märkte att Judith var på dåligt humör när han skojade med henne. Katti förstod inte riktigt vad som hänt. Pedram hade frågat Judith “Varför vill du inte sova i din mans säng?” men i vilket sammanhang framgår inte.


Comentarios


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page