top of page

Livefeed tisdag 20 april Del 213:40 BBT: Tanja och Dennis är ute och röker och då passar Tanja på att fråga hur Dennis mår efter igår och vad som egentligen hände mellan honom och Emelie. Dennis tycker det är onödigt tjafs som han inte orkar med. Han pallar inte höra att det är massa fel på honom, det krävs två för att dansa tango säger Dennis. Det känns bara fult att hon hoppar på honom och sedan påpekar att det finns kameror och att det inte känns genuint att hon ska anpassa sig efter de. Men han känner sig klar när det gäller Emelie, han gillar henne men han förtjänar bättre än så. Om Emelie vill något så får hon komma till honom. Tanja tycker ändå att Dennis hanterar det bra, man ska njuta av tiden inne i huset och skita i onödigt tjafs.

13:50 BBT: Lunchdags!! I dag käkar de lite olika saker några äter spaghetti och några äter billys pizza.

14:00 BBT: När de käkat färdigt går de ut på gården och solar. Det är fantastiskt väder och perfekt tillfälle att verkligen njuta. Killarna pratar om padel och vilket racket man ska investera i för att det inte ska kännas billigt och plastigt.

Emelie och Judith pratar om relationerna i huset. Det är sjukt att man tror att man känner alla inne i huset vilket man inte gör. Visst man håller på att lära känna personer men man kan inte säga till någon ”jag vet hur du är” för det stämmer inte.

14:20 BBT: Judith, Tanja, Joel och Emelie pratar om hur de tror att coronaviruset har utvecklats i samhället. Hur det går med tredje vågen, vaccinationer osv.

Grabbarna grus pratar om fotboll.

14:40 BBT: Nardos och Dompa pratar. Nardos berättar om hur det är i Eritrea. Hon älskar sitt hemland och det är sjuka fester där och världens finaste när de tar studenten och när de är klara med lumpen. Traditionerna är så nice. Hon säger att Dompa måste åka dit någon gång.

14:50 BBT: Brev!! Snart är det dags för tävling i uppdragsrummet. De kommer att tävla en och en. De ska gå in i uppdragsrummet på storebror signal. Man får inte ta med sig vattenflaska eller andra plagg än de fått av big bro. Vinnaren av tävlingen kommer att få en extra nomineringspoäng att ge bort. Det gäller att inte komma sist för de startar man veckan med en nomineringsröst på sig.

15:00 BBT: ”Detta är Big Brother, Emelie, gå till uppdragsrummet”. Hon sätter på sig skor och springer in till uppdragsrummet. Där inne finns en stege, en kvast samt massa röda hjärtballonger i taket. Ballongerna är fyllda med helium och uppdraget är att få ner så många ballonger som möjligt och på något vis hålla nere de. Man ska försöka få ner så många ballonger som möjligt utan att spränga de. Man får inte använda sig av mikrofonbältet eller de stora lamporna i taket. Emelie förstår och börjar direkt med att plocka ner massor av ballonger. Några flyger upp igen men hon sätter fast några mellan de olika delarna av stegen. Några ballonger hålls fast av kvasten. Hon har många ballonger i händerna och en i munnen. När hon är färdig frågar hon big bro hur många ballonger hon hade men hon får inget svar. De andra är nyfikna om vad för slags uppdrag det var men Emelie får inte berätta förrän alla har varit inne i uppdragsrummet.

15:10 BBT: Joel kallas till uppdragsrummet och läser instruktionerna. Han förstår inte riktigt och tycker att det låter enkelt. Vadå om ballongerna inte får nudda taket så kan han bara hålla i de i handen. Joel kör igång och är ganska snabb med att flytta stegen igenom rummet för att plocka ballonger. När tiden är ute har Joel råkat släppa upp några ballonger och är inte så nöjd. Däremot säger han till mannen med rösten att han har en fin röst.

15:20 BBT: nu är det dags för Judith att tävla. Hon går in och läser instruktionerna för tävlingen och sätter igång. Först börjar hon med att sopa taket för att samla alla ballonger på ett ställe och sedan förösker hon samla ballongerna under stegen men det går inte så bra. Hittills har hon minst antal ballonger som inte är i taket.

15:30 BBT: ”Mergim, gå till uppdragsrummet” han verkar inte så taggad innan han går in men sekunden han kommer in så skrattar han och säger han ”va kul, jag dör”. Han läser instruktionerna och tycker de är lite skumma och svåra att förstå. Han sätter igång och lägger en ballong under kvasten och resten av ballongerna håller han i. Han känner sig inte helt nöjd med hur det gick. Däremot underhållande för oss tittare att titta på.

15:40 BBT: Pedrams tur är kommen. Han kliver in i uppdragsrummet och är superredo. När han läser instruktionerna verkar det mesta klart förutom att han inte vet vart han ska lägga ballongerna, de kommer ju flyga upp igen. Han sätter igång och försöker lägga några ballonger under kvasten men det lyckas han inte med. En ballong under stegen får han till och resten håller han kvar med händerna och munnen. Pedram verkar inte helt nöjd då han tappade 2–3 ballonger i slutet.

15:50 BBT: Dennis kallas till uppdragsrummet. Han läser instruktionerna och gör sig redo. Han börjar direkt med att använda sig av kamerorna, där lägger han en ballong var under varje kamera. Han har även lagt två vid dörrhållare som sitter fast i väggen. Sedan kör han på ny taktik. Han ställer stegen närmast väggen och samlar ballonger under stegen där. Ungefär 9 ballonger samlar han totalt. När det är en minut kvar så säger Dennis att han känner sig färdig. Då öppnar han brevlådan och läser brevet igen. Han frågar om han får gå ut men storebror säger att han måste vänta tills tiden är ute. Sedan går han ut och säger att han känner sig nöjd. Han kommer inte komma först och inte sist. Det känns safe.

15:55 BBT: Det är Tanjas tur att tävla. Hon går in och tar reda på vad tävlingen går ut på och så kör hon igång. Innan hon börjar frågar hon om hon får flytta på stegen och de säger att hon ska läsa reglerna igen. Hennes taktik är att bokstavligen ta en ballong och lägga ner den på marken. Hon märker fort att ballongerna börjar sväva upp igen. Till slut lyckas hon få till det med kvasten och lyckas lägga fem ballonger därunder. Därefter lägger hon några under stegen och där är tiden ute.

16:05 BBT: ”Detta är Big Brother, Madeleine, gå till uppdragsrummet”. Hon springer in och är supertaggad. Instruktionerna är klara och hon sätter igång. Hennes taktik är att sopa många ballonger in i ett hörn och sedan lägga de under stegen. Det verkar till en början inte gå särskilt bra. Men sedan plockar hon på sig några ballonger. Hon verkar inte alls nöjd med hur hon presterade när hon tiden är ute.

16:15 BBT: Adrian går in i uppdragsrummet och kör igång tävlingen. Adrian börjar direkt med att stacka ballonger under kamerorna. Sedan blir det en ballong under kvasten. Några av ballongerna fäster han vid brevlådorna och några sätter han på sina vingar och pilbåge. I sista sekunden så råkar han tappa några och han känner sig besviken men nu är tävlingen över. I helhet tror han inte att det gick så bra för honom.

16:25 BBT: Nardos kallas till uppdragsrummet och läser instruktionerna. Hennes reaktion är ”VAHH”. Vadå utan att smälla de? Hon förstår inte hur hon ska göra detta. Hon läser om instruktionerna några gånger. Nardos fattar att det här kommer ta tid att förstå. Det mesta vi hör är ”det här kopplar jag inte”. Hon har hela tiden trott att man ska använda bilen för att fånga ballongerna men sen fattar hon att hon ska försöka fånga de bara men hon är ju för kort och kan inte nå ballongerna tycker hon. Tävlingen sätter igång och Nardos försöker lägga ballongerna på golvet men märker även hon att ballongerna bara flyger upp igen. Hon försöker få ballongerna att sitta fast under kvasten, det går inte så bra men hon försöker i alla fall. En ballong knyter hon fast på sina skosnören. Totalt lyckas hon samla fem ballonger och är helt hundra på att hon kommer komma sist.

16:40 BBT: När Nardos är färdiga så råkar Joel snacka om tävlingen. Han tror att Nardos var den sista tävlande. Storebror säger till skarpt. Simon kallas till uppdragsrummet och han vet ju redan att det är ballonger inblandat. Han går in och läser instruktionerna och kör igång. Det första han gör är att samla alla ballonger till ett ställe på taket. Han försöker lägga några under stegen men inser att han inte kan ha hur många som helst där under. När tiden är ute så inser han att han underskattat tävlingen.

16:50 BBT: Nu har alla kört och de pratar om hur många ballonger de tror att de samlade. De är eniga om att vinnare kommer bli antingen Adrian eller Emelie. Förlorare är antingen Nardos eller Judith.

17:10 BBT: BREV! Pedram läser. Bra tävlat! Den som samlade flest ballonger och är vinnare av tävlingen och även får en extra nomineringspoäng att ge bort på torsdag är… ADRIAN. Och den som lyckades samla minst antal ballonger och då börjar veckan med en poäng på sig är… NARDOS. Många går fram och kramar om Nardos, hon är inte förvånad att det gick sämst för henne.

17:40 BBT: brev! Tanja läser. Där i står att tittarna har röstat att deltagarna behöver råd på hur man raggar. Därför ska de få tips från självaste Dr.Love eller de mena DOMPA LOVE!!! Dompa ska genast gå till annexet och förbereda raggningslektioner.

17:45 BBT: Dennis läser igenom frågorna som han fått på ett papper. Han klär upp sig i en rosa kostym som han fått. DOMPA LOVE står det på bröstet. Efter ett tag säger Dennis att storebror kan skicka in folk nu, han är redo.

17:50 BBT: Först in i Dompa Loves hus är Adrian. De slår sig ner och tar sig varsin enhet alkohol. De pratar om hur stämningen är i huset och kärleken som flödar i huset. Adrian säger att han fått upp ögonen för Madde. De har inte kommit så långt i relationen men Adrian vill inte tvinga på något. Adrian undrar hur Dompa tycker att han borde hantera situationen med Madde. Dompa säger att han ska hålla sig till sin plan. För det är smart att de får ta det i sin egen takt. Det verkar som att Dompa Love själv har lite problem med kärleken. Han och Emelie har tjafsat lite och han fattar inte vad hennes problem är. Hon surar bara och trycker ner honom. Nästa fråga är vad Adrian gör när han har slut på samtalsämnen. En Ice breaker som alltid funkar. Adrian svarar att det inte är viktigt att ha nåt att säga hela tiden. Man kanske kan göra något annat istället, klia varandra, gå på en promenad eller upp o dansa på dansgolvet. Dennis ger i förslag att han kan prata om resor. Man kan alltid prata hur länge som helst om det, alla älskar det, det tar fram många lyckliga minnen.

Comentários


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page