top of page

Livefeed Tisdag 23 februari, 2021 Tisdag, februari 23, 2021. Del 1. 09.00 – 12:30.09:06 BBT: Storebror säger i högtalarna att Nardos ska gå till slussen. Den meningen upprepas flera gånger.

09:10 BBT: Nardos är i slussen och där inne ligger elstötsdräkten som hon fick bekanta sig med igår kväll efter veckofinalen.

Nu är det dags igen. Storebror fick säga till henne några gånger om instruktionerna. 1 cuz fick komma in och hjälpa henne.

Hon fick i uppdrag att väcka alla och se till att alla bytte batterier i sina mikrofoner inom fem minuter.

Annars skulle fler drabbas av elstötsdräkten.

09:25 BBT: Dräkten är på och hon säger till alla på skarpen att kliva upp och byta batterier i sina mikrofoner och det ska gå fort. Hon berättar att hon har fem minuter på sig och att fler kommer drabbas av dräkten om hon misslyckas. Hon berättar också att stötarna är kraftigare idag.

09:33 BBT: Dagens första brev har anlänt

Jesper läser brevet:

Nardos du klarade uppdraget, du kan lämna dräkten och utrustningen i slussen.

09:40 BTT: Köksgänget börjar planera frukosten och de börjar kolla vad som finns i kylskåpen.

Äggröra kan det inte bli, för äggen är slut. De säger också att de borde få in mer mat snart.

09:50 BBT: Nardos sitter i soffan och dricker sin kopp te, plötsligt hände det något och hon fick varmt te i ansiktet och på händerna. Judith hjälper henne till toan och sköljer med ljummet/kallt vatten.

Judith går ut till köket och kollar om de har kyl gel eller något, men det verkar inte finnas.

Nardos går till bikten med en handduk i ansiktet och ber om kyl gel eller salva.

10:06 BBT: BREV igen.

Stephanie läser.

Tittarna har röstat att fler ska få testa elstötsdräkten. Nästa person som ska få testa elstötsdräkten är Joel.

10:23 BBT: Joel har nu varit i slussen och dräkten på sig. Han får också en stöt så man ser att dräkten fungerar med elstötarna.

10:36 BBT: Tredje brevet anländer och Therese läser för alla högt.

Det är en ny vecka och denna veckan kommer ni få göra utmaningar i olika tv-program, vilket kan vara tuffa utmaningar, ni börjar veckan att vara med i big brother.

De börjar fundera på vilka program det kan vara.

10:42 BBT: Luis smörjer in sitt ansikte med kräm, Jesper testar också Luis kräm. Simon undrar varför Luis smörjer in sig med bregott Pontus säger att han vill sova en stund.

Jesper har bestämt att det blir köttfärssås och pasta till lunch idag.

10:55 BBT: Simon testar vad Joel får stötar av. Joel får flera stötar när Simon pratar med honom, ställer frågor till honom osv. Joel tror att det beror på Simon att man får stötarna.

11:00 BBT: Några i huset ligger och sitter samlade i sofforna. De skojar och skämtar om lite ditt och datt. Simon går in till gröna sovrummet och ropar Joel Joel Joel och joel får stöt på stöt. BREV! Joel springer och hämtar brevet. Judith ska läsa omedelbart. Judith läser: Joel du ska enbart ha på dig dräkten och inga egna kläder läser hon upp i brevet. Joel springer in till rosa sovrummet och klär av sig kläderna han har ovanför den rosa dräkten. Simon och Luis och Emelie går ut på utegården för lite frisk luft och cigg.

Det här är Big Brother Luis det är förbjudet att prata i rutan.Samma sak som förra året så får man inte prata när man är i rökrutan. Therese är inne i gröna sovrummet och letar efter kläder att ha på sig.

11:15 BBT: BREV igen. Luis går och hämtar brevet. Emelie du läser. Emelie läser när ni hör tivoli ljudet spelas i högtalarna ska ni alla in i badrummet och stänga in er där. Ni måste hinna in till badrummet innan ljudet slutar i högtalarna.

11:30 BBT: Judith Emelie Therese sitter ute I den stora poolen. Så gött och mysigt. Efter en stund börjas tivoli ljudet att spelas. Och alla springer mot badrummet. Tur i turen att alla precis innan ljudet avslutas hinner in. Stephanie är ledsen och gråter och har ont, då hon ramlade när hon skulle springa in till badrummet.

11:45 BBT: BREV. Samlas i sofforna. Joel du är klar med stöttarna och får ta av dig dräkten. Snart är det dags för tävling ni ska tävla i 4 lag 2 lag med tjejer 2 lag med killar. I en tävling som heter gladiatorerna. Det två lagen som förlorar hänger löst. Ute i slussen finns kläder att hämta.

LAGEN

1. Steph, Emelie och Katti

2. Nardos, Therese och Judith

3 Pontus , Simon och luis

4. Jesper, Joel och Pedram

Tjejer mot tjejer och killar mot killar12:00 BBT: Alla gör sig iordning / duschar och klär på sig sina tävlings kläder. En lugn förmiddag för tillfället i huset.

12:15 BBT: I köket förbereds middag av Simon och Pontus och Jesper och Luis sitter bedvid och tittar på. Det rivs morötter och det hackas lök. Joel kommer in i köket och gör dom sällskap och börjar sjunga. De andra hänger på och byter låt efter låt och sjunger på.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page