top of page

Livefeed Tisdag 23 februari, Del 2.13:15 BBT: I soffan sitter de och pratar om serien The Office. Pedram härmar Kevin Malone. De pratar om flera av de roliga avsnitten.

Jesper ropar att maten är klar och att det är dags att äta. De samlas i köket och idag har de lagat spaghetti och köttfärssås. De har precis fått in matleverans och däribland låg parmesanost vilket de också har till spaghettin. Nardos vågar inte äta så mycket ifall det blir en tävling som där hon kommer spy.

13:45 BBT: Cirkusmusiken spelas och alla springer till toaletten förutom Judith som är i bikten. Deltagarna förstår inte om de misslyckats med uppdraget isåfall.

Snart är det dags för tävling men deltagarna vet inte vad för gren de ska tävla i. De spekulerar kring vad för slags utmaningar det kommer bli. Kommer det vara som programmet gladiatorerna? Kommer det vara nån fight? Eller kommer storebror försöka vara roliga och kanske blir det bara att man ska spela schack?

14:00 BBT: I rosa sovrummet pratar Judith, Therese, Joel och Pedram om sex. De snackar om favoritställningar, hur killars penisar ser ut och hur man pleasar tjejer/killar på bästa sätt. I vardagsrummet sitter de andra deltagarna och pratar också om sex; vart killars g-punkt ligger, homosexualitet och lite egna erfarenheter.

14:15 BBT: BREV!! Alla ska omedelbart sätta sig lagvis i soffan och invänta instruktioner. Några kommer på att de behöver gå på toa men då säger storebror till att de genast måste sätta sig i soffan. Det tar ett tag innan alla faktiskt sätter sig i soffan.

14:30 BBT: Nu har deltagarna suttit i soffan ett tag utan att få instruktioner. Katti tror att de håller på att fixa ute på utegården och det är därför Big Brother sagt att de måste sitta kvar i soffan. Simon går på toa, han kan verkligen inte hålla sig. De andra håller på att bli uttråkade och hoppas på att få instruktioner snart för att höja stämningen.

“Detta är Big Brother, ni måste genast samlas i soffan.” Pontus verar ha myror i brallorna och kan inte sitta still sen springer han till köket för att hämta något att dricka. Då säger storebror bara “PONTUS”.

Plötsligt kommer gladiatorn Panzar in, “Jag kommer spöa skiten ur er, ne jag skojar jag ska bara vara domare”. Han ska vara domare i duellerna. Han säger att det kommer vara tjejerna mot killarna. Han förklarar reglerna och deltagarna blir taggade. De 5 personer som vinner sin duell kommer att sitta säkert denna vecka. Panzar undrar vart gladiatorerna är, han säger att han inte kan se några gladiatorer. Då ställer sig gladiatorlaget upp och flexar musklerna. Om 10 minuter kör de igång utmaningen. Deltagarna ställer sig lagvis och pratar taktik och värmer upp inför duellen.

14:50 BBT: Tjejerna kallas till uppdragsrummet. Panzar ger instruktioner om att gladiatorer ska stå på ena sidan och utmanare på andra sidan. De sätter på sig hjälmar och först ut kör Judith mot Katti. Enda regeln förutom det som sagts innan är att man inte får slå mot huvudet. Första duellen vinner Judith. Andra duellen är mellan Emelie och Therese, vinnare: Emelie. Tredje duellen är mellan Stephanie och Nardos, vinnaren i denna duell är Nardos. Nu när alla har kört så får de välja vem som ska upp i duell. Fjärde match är mellan Judith och Emelie, Panzar avgör att det är rematch pågrund av att båda klev av pelaren samtidigt. I rematchen vinner Judith. Femte matchen är mellan Katti och Nardos, vinnare: Nardos. Nu står det 4-1 till utmanarna. Sjätte och sista matchen spelas mot Therese och Stephanie, vinnare: Therese. Detta betyder att utmanarna (Nardos, Therese och Judith) är vinnarna i denna tävling.

15:00 BBT: Nu är det dags för killarna att tävla. De kallas in till uppdragsrummet och är redo att fightas. Första matchen skickas Pedram och Simon upp. Vinnaren i denna duell är Simon. Andra matchen är mellan Jesper och Luis. Luis har lite svårt att hålla balansen på pelaren i början men väl i duell så vinner han mot Jesper. Tredje matchen spelas mellan Pontus och Joel, det går väldigt fort och Joel vinner. Pontus skriker “fitta” och då säger Panzar till att han måste vårda sitt språk. Fjärde matchen spelas mellan Joel och Simon, vinnare: Simon. Nu står det 3-1. Näst på tur är Luis och Pedram, i denna duell vinner Pedram. Nu står det 3-2 och det börjar bli spännande. Nästa match spelas mellan Jesper och Pontus. Gladiatorerna försöker peppa Jesper och säger att han inte kan ge bort vinsten. Vinnare i denna duell är Pontus. Jesper blir sur och skriker att han känner sig kass. Nästa matchen spelas mellan Pedram och Simon, vinnare: Pedram. Nu står det 4-3. Nästa match spelas mellan Luis och Joel. Vinnaren är Joel. Nu spelas den avgörande matchen för nu står det 4-4. Pedram försöker peppa Jesper och säger att han kan klara det. Den avgörande matchen spelas mellan Jesper och Pontus. När Panzar frågar “gladiator redo?” då skriker Jesper nej och kliver av. Pedram och Joel försöker ännu en gång peppa Jesper och ger honom lite tips på tekniken. Duellen startas och Pontus vinner. Det vill säga att de som sitter löst denna vecka är Jesper, Pedram och Joel.

Jesper går fram till Panzar och säger att han inte är särskilt bra på att peppa. Att Panzar bara trycker ner honom. Panzar säger till Jesper att han är välkommen att lämna uppdragsrummet.

15:20 BBT: Jesper är fortfarande sur över tävlingen, han håller på att gå runt soffan för att lugna ner sig. Han och Judith pratar om det som hände i uppdragsrummet. Jesper säger att han tycker synd om Joel och Pedram för att han själv skulle avgöra matchen och han kände sig så osäker och dålig.

15:40 BBT: BREV!! Nardos läser. Lagtävlingen är avgjord. Grattis Therese, Judith, Nardos, Luis, Pontus och Simon. De sitter säkert denna vecka. Alla som vann kommer att zappas vidare till ett nytt tv-program senare idag.

De förlorande lagen, ni hänger löst. Någon av er kommer att lämna Big Brother denna vecka. Alla går till kylskåpet och flyttar sin magnet till rätt sida beroende på om de vann eller förlorade tävlingen.

コメント


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page