top of page

Livefeed Tisdag 23 februari Del 3

Livefeed Tisdag 23 februari Del 3

18:25 BBT: Det lagas mat i köket av köksgänget. Simon skojar med Joel flera gånger och Joel säger sluta.

Joel har återigen fått på sig elstötsdräkten. Han är jättetrött, han har försökt sova hela dagen, men det har inte gått. Han är helt förstörd säger han.

Nardos lägger sig i soffan hos Joel, han frågar henne hur hon klarade av denna dräkten.

18:45 BBT: Stephanie och Pontus lägger ord, de ska komma på det längsta ordet dem kan.

Jesper och Simon håller fortfarande på med maten i köket.

Pedram, Luis, Nardos och Joel ligger i soffan och vilar.

De är alla trötta och slitna efter dagens utmaning.

Judith och Therese grejar med något i köket

18:51 BBT: BREV!

Stephanie läser att elstötsutmaningen är slutförd för ikväll.

Det innebär att Joel får gå och lämna dräkten i slussen. Han blir riktigt nöjd och glad att slippa dessa elstötar han har fått under dagen.


19:00 BBT: Maten börjar bli klar och Simon dukar! Simon tar fram små skålar som han tänkte de skulle äta ur, men Joel tycker de är för små så det blir tallrikar istället.

19:10 BBT: Maten är nu klar och de är hungriga och hugger in på maten direkt. Emelie är ny vaken för hon har sovit en stund i soffan.

Judith håller på att knåda en deg, som det ska bli bullar av. Tidigare under dagen har de bakat muffins. Men nu är det middags paus.. Det blir spicy taiwok till middag!

19:30 BBT: Nu har de flesta ätit upp och lämnat bordet. Nardos har inte ätit för hon var så trött så hon behövde sova.

Judith har vispat grädde och nu ska muffinsen dekoreras.

Alla ska få dekorera en varsin muffins!

19:35 BBT: TIVOLI musiken börjar spelas och ALLA rusar in på toaletten som de fått otder om att göra när den melodin börjar spela. De ska sedan stå därinne tills musiken tystnat. Det blev en riktig fart på deltagarna och Luis blev intryckt längst in. Det blev trångt därinne

19:38 BBT: Brev kommer till lådan och Emelie ska samla alla och läsa högt!

Bra jobbat, ni har klarat grupputmaningen och en belöning väntar på er i slussen.

Joel springer dit, och i slussen finns det några flaskor med skumpa!

Vi har alltså rusat in på toan för lite skumpa säger Judith!

19:41 BBT: Muffinsen är klara och dekorerade. Dom blev så fina. Nu hugger de in på skumpan och Nardos äter nu middag.

De smakar också på muffinsen de bakat!

19:46 BBT: De fick bubbel som belöning för grupputmaningen. När alla satt med varsitt glas så blir det FREEZE. Alla tystnar och ekorren kommer in. Den snor allas alkohol och häller ut all skumpa de fick. Den kletar även grädde i Nardos ansikte och Simon får även lite grädde i ansiktet.

Nardos mun går hela tiden under freeze och när release låten spelas så är de andra deltagarna lite irriterade på Nardos. Det står i reglerna att man inte får prata eller röra sig.

Simon hämtar sin reserv öl som han har sparat.

19:53 BBT: FREEZE igen och ekorren kommer in.

Den ser Simons öl som han sparat och tar den för honom. Ekorren letar sedan efter mer alkohol som kan ha blivit sparat. Ekorren häller lite öl i Simons hår och även Stephanies. Sedan lämnar ekorren och release låten börjar spelas igen.

Simon går och hämtar en öl till som han har sparat undan, nu får vi se om ekorren kommer in igen

20:00 BBT: Deltagarna förstår inte varför storebror tar ifrån de den belöning som de förtjänat för att de utförde uppdraget under dagen. Vad har de då jobbat för. Allt i onödan känner de.

20:20 BBT: Joel, Emelie, Judith och Pedram ligger i rosa rummet och pratar om gårdagens fest. Joel pratar om att Emelie och Judith är riktigt bra kyssare. Pedram hade blivit “arg” för Joel försöker stjäla hans fru. De skojar lite om det. Sedan säger Joel att han tycker att Stephanie och Simon är dåliga kyssare det är därför de passar så bra ihop.

De börjar sen prata om vilken den sjukaste filmen de haft sex till är. Pedram säger att det var nog en gång när han och en tjej hade på någon dokumentär om djur. Det var gorillor på tv:n och de hade sex i sängen. Joel berättar att det är nog “prince in new york”. Emelie säger att det sjukaste hon haft sex till är en dokumentär om mördare. De börjar skratta riktigt mycket.

Sen börjar de prata om hur de förlorade oskulden. Joel säger att han inte minns. Judith berättar att hon var 18 år när hon förlorade oskulden men hon berättar inge mer eftersom Joel inte berättade. Pedram berättar om en upplevelse han hade med en tjej. De var i hans rum och strulade. Han råkade öppna ögonen under strulet och såg att hon hade mer mustach än honom och då fakeade han att han mådde dåligt. Han säger att det var väldigt länge sen och att han var ung och dum helt enkelt.

20:45 BBT: Joel kallas in till bikten. När han kommer ut säger han att han blivit tillsagd att sätta på sig sin tröja med big brother loggan. Han hittar inte tröjan och tror att Emelie har gömt den men hon vet inte vart tröjan är.


Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page