top of page

Livefeed tisdag 27 april Del 213.05 BBT Deltagarna har fått sina kläder och klär ut sig till lillebror resp. storebror.Storebror har bruna trenchcoat, mustasch och hatt. Lillebror har vita bb-t-shirts. De har fått sin mat och plockar in i kylen. De som är lillebror packar sina kläder som de ska ha med sig när de flyttar in i "lilla bb" Emelie packar upp sin väska. Några har satt sig för att äta lite mackor. De spekulerar över vad som kommer hända under veckan och säger att bb kommer att röra runt i grytan. Simon är jättenyfiken på hur det ser ut i lilla bb. Allt kommer vara jättelitet där inne, tror han. Simon berättar att han hittade sin mammas dildo när han var 13-14 år. Han berättade att han luktat på den. De andra bara Va? Simon frågar Nardos om hon hade gjort det om hon hittat sin mammas och hon ser helt chockad ut. Hon tycker det är jätteäckligt! Simon skrattar och berättar att han luktar på allt omedvetet.

13.40 BBT Dennis har fått 6 öl som personlig sak till "lilla bb". Han är sugen på dem, det märks. Undrar om han måste ha dem fulla. Efter att de ätit går de ut på utegården. Tycker det är svinkallt! De tror att de som bor i "lilla bb" kommer att ha det roligare än i "stora bb". De kommer att ha lego och så vidare att leka med. Nu sitter de och väntar på att något ska hända!

14.05 BBT Nardos och Adrian ligger i sina sängar och väntar på att någonting ska hända. De småpratar om allt mellan himmel och jord. Nardos längtar efter att få gå in i "lilla bb". Undrar om de får blöjor? De kommer iallafall att få leka! Säger hon. De pratar om hur länge de får vara inne och Nardos tror tre dagar. Adrian säger att det lika gärna kan vara till på fredag. Nardos hittar på nåt bus och gömmer något för någon. Adrian skrattar och säger att Nardos har en busig sida! Simon kommer in och vankar omkring. De fortsätter att spekulera om vad som ska hända.

14.18 BBT Judith, Simon och Judith pratar om sex i huset. Emelie förnekar att hon och Dennis haft det. Man måste inte ha det! Simon tycker att man kan ha lite "pillerill" iallafall. Har du inte "plattat håret" iallafall, Emelie? Hon förnekar det med. Simon säger att Steffie varit så stark som bestämt sig för och hållt det, att inte ha sex i huset. Nardos tycker de kan gå till turkosa rummet och prata vidare, hon känner sig obekväm med ämnet! Simon berättar att det mysigaste han vet är att ha någon liggande på sig, som gosar in sig i bröstet på honom. -Då känner jag mig behövd! Säger han.

14.40 BBT Judith berättar om en bikt som hon och Emelie och Judith gjort under gårdagen. Emelie hade varit super-rolig och alla vill veta vad. Emelie gömmer sig och vill inte att Judith ska berätta. Det kommer garanterat med i programmet! Brev! Tanja läser: Lillebrorsor! Det är dags att flytta in i lilla bb! Ni får bara ha kläderna ni har på er och er personliga sak. Storebröderna stänger grinden efter er!

14.50 BBT Lillebröderna går in i uppdragsrummet! Hejdå storebröder ha så kul! Där inne väntar Bb-huset i miniatyr. Alla möbler är små. De har kylskåp och minikök. Madrasser på golvet. Judith och Joel inspekterar kylen och de har massa gott! Joel hittar chokladflingor och är helt salig! Nardos säger att hon älskar att vara barn. De sätter genast igång att brygga kaffe. Åh vad roligt detta ska bli säger de! Emelie och Dennis inspekterar sängen och konstaterar att det är jättehårt! Nu hittar Judith chokladflingorna och blir salig även hon. Hon säger att de inte kommer räcka långt. Joel säger att han råkat gömma ett paket under sin säng. Judith blir lite sur på honom. Oavsett vad de andra i "stora bb" får göra så är detta svinkul! De sätter sig och äter flingor med mjölk.

15.05 BBT Nardos säger att "detta var bästa det bästa temat ever". Emelie säger åt alla att de inte får äta upp maten direkt! De funderar på vad de ska göra härinne. Varför har de inte några leksaker?? Det kommer bli många timmar! De beslutar sig för att ha husmöte. Vad ska de äta till middag? De har iallafall tv! Dennis vill öppna bärsen men säger sen att han vill ge dem till Judith så de kan bikta sig sen så han kan få ut lite juicy stuff från henne. Han syftar på att Judith och Emilie biktat sig igår och vill ge igen på Judith. Joel och Adrian lägger sig på madrasserna. De undrar över vad de andra får göra...

15.20 BBT I "stora BB" får de ett brev! Det spelar ingen roll om ni är storebror eller lillebror och vad ni gör i huset. Ni blir alla bedömda. Tittarna bestämmer helt vad ni ska göra. Om de tycker ni är tråkiga så hittar de på vad som händer! En gul figur med tv-huvud på kommer med ett brev från tittarna till Joel som läser högt. Han blir väldigt glad och rörd!

// Carina, skribent

15:40 BBT: Joel står vid uppdragsrummet innanför stängslet och frågar storebrorsorna om de fått veta något som småbrorsorna inte vet om, utan att säga för mycket. Pedram svarar o säger att det inte är så. Joel berättar om hur de har det inne i uppdragsrummet. Det finns kyl, frys, mat och madrasser på golvet.

Matroulette ska startas inne hos de stora i huset. Joel vill verkligen se men de andra säger att de har det roligare i uppdragsrummet. De vill inte se matroulette de kan själva hitta på något roligare. Joel försöker pressa fram något medan alla andra redan mår bra och har roligt. De pratar och har trevligt. Dennis och Nardos frågar varandra om de är kära. Dennis tror att Nardos är kär i Simon men Nardos säger att hon är kär i flera killar, det får man väl. Hon har verkligen gått in i rollen som barn. Dennis säger att han är kär i en tjej som har blont hår. Joel fortsätter pressa att de aktivt ska göra något och anstränga sig för att vara roliga. Nardos fattar inte grejen och säger att de är roliga utan att anstränga sig.

15:50 BBT: Joel försöker hålla i nån slags roast-session men det är inte särskilt roligt eller uppskattat av de andra i uppdragsrummet. Han är ganska tråkig och Emelie säger att hon ska visa hur man gör. Hon tar över scenen och är klart mycket bättre än Joel i alla fall. De andra är eniga men Joel är väl inte så nöjd över det.

16:00 BBT: Småbrorsorna ska provsmaka barnmaten medan Adrian har tråkigt och öppnar dörren litegrann för att se vad det är som händer ute i huset. Där kör de sitt egengjorda mat-roulette. Nardos tycker att Adrian är tråkig för att han bara surar över att han inte är där ute med de stora bröderna och kör nåt roligt spel. Nardos säger att han kan ju hitta på något eget spel istället för att sura.

16:15 BBT: De testar barnmaten och ger betyg. De testar smakerna laxgryta, spaghetti bolognese, koskos och kyckling och massa annat konstigt.

I huset fortsätter de med mat-roulette. De mixar konstiga matkombinationer åt varandra och alla är vid nån punkt ganska nära på att spy.

16:30 BBT: Plötsligt kommer det in en gubbe iklädd som bb supporters i olika forum - reaktionsmonstret. Gubben håller upp ett plakat med tumme upp för att visa att tittarna gillar vad de ser på tv-rutan just nu. Madde snurrar flaskan och får någon konstig blandning med hollandaisesås, rödbetsjuice och tandkräm. Hon hostar mycket och spyr nästan upp hela innehållet om inte mer.

16:35 BBT: BREV! Simon läser. Lillebrorsorna ska gå ut på utegården för lite frisk luft. Under tiden så ska storebrorsorna till kontoret och jobba. Lillebrorsorna får absolut inte vistas i kontoret. Lillebrorsorna blir glada över att de får gå ut nu, äntligen!!

16:50 BBT: Storebrorsorna kallas till annexet. Det har nu förvandlats till deras kontor. Där inne ska de bestämma alla regler för lillebrorsorna. På en tavla står det fyra aktiviteter som ska fixas med ikväll: individuell tävling, rosa knappen, fest i stora BB och bestämma husregler. De börjar först med att titta på några av bilderna som hänger uppe från olika moments de haft i sin tid i huset. De tycker det är häftigt att se bilder så som tittarna ser. Sedan börjar arbetet.

På utegården spelar de fotboll. Då kommer reaktionsmonstret ut och pekar på sin handled. Han tittar på Nardos. De fattar inte vad han menar. De tror att de vill förmedla att Nardos är långsam. Nardos säger okej men vad ska jag göra åt det.

17:00 BBT: Tillbaka i annexet så har de kommit på en individuell tävling. Man ska försöka sätta på så många klädnypor som möjligt på ansikte under två minuter. Frågan är vart de ska utföra det, uppdragsrummet är ju upptaget. Kanske får de göra det i något av sovrummen eller bara köra i vardagsrummet så får alla se varandras strategier.

17:20 BBT: Det har kommit ett brev som förtydligar det de ska bestämma. Efter 1–2 minuter så säger storebror att det har kommit ett till brev men när Simon ska gå o hämta det så springer Adrian och Nardos förbi. I brevlådan finns inget brev. Big bro ville bara uppmärksamma om att de måste hålla koll på småbrorsorna för de är lite busiga ikväll.

17:30 BBT: Nu säger Simon att de måste avsluta mötet i kontoret för att de där ute fryser.

17:40 BBT: Joel säger att Adrian får diska husets disk idag för han brukar aldrig göra något. Nardos säger att hon kan göra det och Joel blir lite sur för att alla andra hjälper till med städning, matlagning och disk medan Adrian bara chillar hela tiden.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page