top of page

Livefeed Tisdag 27 april Del 318.00 BBT Tävlingen att sätta så många klädnypor i ansiktet kan på 2 minuter ska sätta igång! De får bara sätta i ansiktet. Inte på halsen eller i håret. Storebrorsorna gör en efter en medan de vrålar av smärtan. Två av dem får samma resultat och ska sedan göra om efter de små. Det är Simon och madde som satt 31 vardera.Nu är det Joels tur! Han kallas in och börjar. Han börjar och han klarar tävlingen galant!!! De säger åt Joel att kalla på Nardos. Storebrorsorna ser fram emot att se Nardos tävla. Hon kommer krypande och sätter sig redo. Skriker till en början men blir sen tyst. Hon klarade sig hyfsat bra! Näst på tur är Dompa! Tanja ger honom instruktioner. Han är långsam i början. Säger inget eller visar inte smärtan han känner. Han klarar sig ganska bra han med. Näst på tur är Emelie! Hon börjar och får till en hel del men säger efter en stund att hon inte har någon hud kvar, att hon vill sluta men de övertalade henne att fortsätta. Hon verkar lite småirriterad. Det blev några stycken iallafall. Storebrorsorna ber att hon ska säga till Adrian men det är Judith som kommer krypande. Hon sätter sig och får instruktioner. Hon är. målinriktad. Vill verkligen vinna, märks väl. Lyckas bra men räcker det? Adrian är näste man och kryper mot grinden. -Kom då lille gubben, kom då lille gubben säger Pedram till honom. Han sätter sig på plats, får instruktioner och börjar sätta klädnypor. Rör inte en min. Det går väldigt bra för honom, som vanligt i alla tävlingar. Eftersom Simon och Madde fått lika många klädnypor får de göra om.Maddes tur och detta går snabbt! Hon klarar det galant. Många klädnypor blev det. Simon är näst på tur och även han med en jäkla fart. Det blir massa klädnypor och han står slutligen som vinnare med hela 35 klädnypor! Storebrorsorna ropar ut de små för att delge resultatet. De applåderar för Simon.

18.45 BBT Pedram introducerar den Rosa knappen för dem. De kan vara bra eller dålig konsekvens. Dennis, Adrian, Judith trycker på den rosa knappen. De får konsekvensen att vara ihoptejpade med silvertejp. De kommer bli ihoptejpade senare under kvällen. Brev! Samla vid grinden och läs högt! Pedram läser. Lillebrorsorna får endast vistas på utegården under tiden de har rast. De får endast bli utsläppta 5 gång per dygn. De sitter samlade runt grinden och pratar om livet i lilla och stora bb. De har det ganska bra, tycker de. Dags att bli ihoptejpade! Tanja och Simon har varsin rulle silvertejp som de går runt Judith, Dennis och Adrian som står med ryggarna emot varandra. Hela tejprullarna ska gå åt säger de. När tejpen är runt lillbrorsorna så går de in i lilla bb. Det dröjer fem sekunder innan de ramlar på soffan. De tar med sig stolar och sätter sig på innanför grinden.

19.15 BBT Slussen är öppen och där väntar öl, skumpa, shots och badleksaker samt ett brev. I brevet står att någon av lillebrorsorna ska blåsa upp leksakerna. De väljer Joel. Ikväll blir det poolparty så de har förflyttat sig till poolrummet. Där spelas musik och de tar en shot! Simon blir kallad till slussen och där väntar deras pizza! De blir helt saliga! Pedram får sin pizza efter elva långa veckor. Han är överlycklig! De sätter sig på golvet och kastar i sig pizzan. Mums!// Carina, skribent

19:43-20:28 BBT: Vi får titta in i lilla Big Brother där dom tar det lugnt, Nardos diskar och Judith, Emelie, Adrian och Dennis ligger på golvet i en hög och pratar.

Dom vuxna sitter i poolrummet och dricker öl och pratar och har det trevligt. Monstret kommer in med ett budskap till dom. Budskapet lyder att ni vuxna är för tråkiga, barnen är mer underhållande. Dom får helt enkelt steppa upp.

Det blir ett poolparty till slut och dom vuxna, musiken går igång och dom har roligt i poolen.

Inne i lilla big brother har dom lite tråkigt, Judith, Adrian och Dennis ligger fortfarande på golvet ihop tejpade. Monstret kommer in och säger att man inte får sova, nu måste dom hitta på något för tittarna tycker det är för tråkigt att titta på. Det är ingen riktig feststämning i huset direkt just nu.

20:30-20:15 BBT: Slussen är öppen.

Storebror säger att slussen är öppen och Tanja kliver upp ur poolen och går till slussen. Där inne finner hon en hink med mer alkohol. Småbarnen står ute vid staketet och kollar vad dom vuxna gör och ser att Tanja kommer med alkohol. Dom blir lite avis när dom får se all alkohol dom får in.

Tanja går till dom andra i poolrummet och där fortsätter festen. Simon hoppar upp och ner från poolen och tar en cigg mellan varven.

Lilla Big Brother har också fest, men dom får ingen alkohol utan får dricka läsk i stället.

Dom inne på lilla Big Brother planerar att raida dom vuxna, dom gör sig redo och springer ut och raidar dom på saker.

Poolfesten fortsätter för dom vuxna och dom skrattar åt raiden som småbarnen gjorde. Dom dricker alkohol och äter chips i poolen. Pedram går upp ur poolen för att kolla vad klockan är, han går tillbaka till dom andra och säger att den är nio. Dom planerar när det är dags för småbarnen att sova. Dom bestämmer att dom får vara vakna till halv tio, sen är det dags att natta dom.

Det är ett skönt snack i poolen samtidigt som dom dricker öl och dom får även musik och blinkade lampor. Tanja tror det är pissa i poolen låten och självklart är det den låten. Alla börjar sjunga och dansa i poolen. // Skribent Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page