top of page

Livefeed Tisdag 3 mars Del 3

Livefeed Tisdag 3 mars Del 3

18:30 BBT: Alla sitter i soffan och är inte på bästa humör. Det är tyst en ganska lång stund och till slut föreslår Stephanie att de bara strejkar hela veckan. Att de kan ligga i soffan och vara tysta hela veckan. De andra skrattar och håller med. Sen föreslår Joel att de ska prata engelska i en timme och det övergår till att de börjar prata spanska, franska och arabiska. Till slut säger Big Brother att de måste byta samtalsämne.

18:45 BBT: BREEV! Nardos läser. Erat uppdrag är att dansa logdans varje gång musik spelas. När musiken stoppar så kan de sluta dansa. Efter uppdraget kommer tittarna att få rösta om uppdraget är avklarat. Om de lyckas med uppdraget kommer de få in mer mat.

Någon minut därefter spelas musiken och Nardos, Joel, Pontus, Judith , Emelie och Pedram går upp och dansar medan resten sitter kvar i soffan.

18:55 BBT: Musiken spelas igen och samma personer är uppe och dansar. De andra ligger kvar i soffan och ser inte poängen med att gå upp och dansa för makten ligger i tittarnas händer och de kan ju besluta att de gjort bra även om de inte dansat något.

19:00 BBT: Nardos får en skrattattack. Hon och Adrian tycker något är roligt men det är oklart vad det är de skrattar åt. Simon säger att tittarna verkligen måste tycka det här är bra tv. Några slöa människor som sitter i en soffa och är tysta.

Alla sitter i soffan och de startar ett spel av tysta leken. Den enda som förlorar är Simon. Efter det spelar storebror musik för att få upp lag skillingryd på en logdans.

Efter dansen börjar de en ny runda av tysta leken.

19:40 BBT: Nu spelas låten några gånger till och lag skillingryd dansar för fullt och hoppas på att de får in mat snart.

19:50 BBT: Pontus, Simon och Judith hittar på en lek som liknar fuck,marry, kill. Men istället är det: presentera för föräldrar, ha respekt för, gå på en promenad med. Sen kör de fuck, mary, kill. Sen gör de en variant av det och gör om till: ha et

tv-program med, äta, hitta under sängen på natten.

20:00 BBT: BREEV!! Katti läser. Farmen skillingryd, tittarna har röstat och det finns mat i slussen. Judith går och tittar och där finns det bara en burk med bönor. De blir lite besvikna för att det bara är en burk men det är bättre än ingen burk. De tillagar bönorna och äter direkt. De tycker verkligen det är gott. Sen lagar de havregrynsgröt och njuter av maten.

20:30 BBT: Klockan är 20:30 och alla är redan redo att gå o lägga sig.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page