top of page

Livefeed Tisdag 30 mars del 109:38-10:08 BBT: Lugn morgon

Tror alla är trötta efter gårdagen, för de ser lite trötta ut.

Julia och Judith är i köket och funderar på om de får in saker till sin frukost som dom planerade inatt. De vill ha fattiga riddare och äggröra, men det fattas lite ingredienser till brakfrukosten.

I det rosa sovrummet pratar Adrian och Mergim om olika tävlingar. Viktoria kommer och sätter sig i sängen hos dom och säger att hon inte har packat upp kläderna ännu.

Sen börjar Mergim och Viktoria prata om förra årets regler som dom hade och det är en viss skillnad. Emelie ligger i sängen och frågar om folk har minnesluckor av kvällen igår, Viktoria frågar Emelie om hon har minnesluckor, men Emelie kommer ihåg kvällen.

Men alla är överens om att det var fest igår. För det är många som vill sova idag.

Julia kommer in i det rosa sovrummet, och då blir det hundsnack. Hon berättar om svante, att hon vill bli hundinstruktör, Adrian som tycker om hundar tycker detta låter intressant när hon berättar om hundrasen svante är.

Tanja kommer in och hälsar alla god morgon, men storebror stoppar henne för hon har inte bytt batterier, men hon fixar det snabbt och är tillbaka i sängen hos Viktoria. Dom börjar skratta och Viktoria frågar om de ska gå ut en stund, för hon känner att hon behöver frisk luft. Innan de går ut så tar Viktoria med sig en kopp kaffe.

Tjejerna är ute och det börjar med skratt när Viktoria säger att hon gick och la sig, hon var full som alla andra, men när hon vaknade imorse så hade hon inga trosor på sig. Emelie hade sagt till henne att hon hade gått runt inatt.

Judith kommer ut till dom och ger dom bakispiller av något slag eller om det är vitamin brus. Även Dennis kommer ut och pratar med tjejerna.

De börjar prata om ett prank som hände, att Viktoria hade kissat på en matta.

I det rosa sovrummet pratar Mergim om sitt jobb med Adrian

10:10-10:40 BBT: Tillbaka till 2020

Förra årets deltagare berättar om de roligaste tävlingarna som de hade. Mergim berättar när de tejpa upp honom på väggen bland annat.

Sen kommer de in på de andra deltagarna som var med förra säsongen, de pratar om Alex som alltid gick i bar överkropp, men att han ångra det efter tävling, då lärde han sig att ha en t-shirt på sig. Patzy pratar dom om också, Julia säger att han är en legend. Det var en rolig kille, som älskade party.

De berättar när Patzy hade sagt, ”alla kan packa sina väskor, alla ska ut”. Då blir det lite skratt i rummet. Joel berättar att Patzy hade skickat ett meddelande till honom, och önskat honom lycka till i huset.

Dagens första brev anländer och det är Viktoria som ska läsa brevet denna gången.

Igår fick Mergim, Julia och Viktoria veta en sak som man inte har berättat än.

Det är nu dags att berätta vad man får göra från och med nu, Viktoria får berätta.

Viktoria säger att det nu är tillåtet att pakta.

Gruppen skriker nej, Mergim säger att de inte har bestämt det och man behöver inte göra det om man inte vill.

De samlas och tar ett gemensamt beslut att INTE pakta. Pedram säger att de har en sån bra stämning i gruppen och alla är bra individer, så det är onödigt. Nardos säger att vi har byggt upp gruppen och det är synd att förstöra det. Så de säger nej till pakt.

Efter beslutet så säger Mergim att det är ett bra beslut att inte pakta, för han säger att ni kommer må dåligt om ni börjar med det, för ni har byggt upp denna gruppen så fint, så man ska inte förstöra den dynamiken med pakt säger han. Ni kommer ångra er om ni börjar pakta säger han.

Simon är sugen på frukost och frågar om de inte ska äta frukost, jo säger de flesta och Julia och Judith går till köket och kollar vad de kan hitta på.

Jackie borstar tänderna samtidigt som hon pratar med Simon. Hon frågar om Simon har skadat sig, för han har ett bandage på foten. Simon berättar att han blev utsatt för ett prank inatt.

Det är kö till toan, nu är dom så många som ska samsas om en toa, nu blir det långa köer för att gå på toan. Jackie vill ha hjälp med håret, Stephanie kommer in och hjälper henne att ta ur flätorna.

10:43-11:11 BBT: Lugn stämning i huset

Det är fortfarande en lugn stämning i huset, deltagarna ligger och slappar lite var stans.

Viktoria ska börja packa upp sina kläder, men hon vet inte riktigt vilken garderob hon kan ta. Madde säger att Nardos har två garderober, men Joel säger att det borde finnas en garderob till alla. Vi får se om de löser garderober.

I soffan sitter de och pratar om när Nardos blev firad, Nardos frågar om det var ett prank. Simon berättar vad som hände i bikten. Mergim skrattar för Nardos såg helt förvirrad ut när hon blev firad. Nardos säger att det var så konstigt, för hon vet ju när hon fyller år. Mergim säger att han och hans pappa skratta så de grät åt henne.

Stephanie håller på att plocka bland sina kläder och letar efter ett cigg paket som är spårlöst borta. Simon är i rummet och spexar och väntar på frukosten, för han är vrålhungrig.

I köket är man igång med brakfrukosten, det blir fattiga riddare med äggröra. Det ska bli jättegott säger Tanja. Under tiden de väntar på att frukosten ska bli klar, så chillar de flesta i soffan där de har ett skönt snack om förra säsongen såklart.

Mergim frågar vad de har för regler i huset och när de har husmöte, Stephanie förklarar för honom.

Viktoria och Mergim berättar om arkivskåpet de hade förra året.

Nardos är sugen på gymmet och frågar om någon vill med, Jackie frågar om hon skojar. Det är ingen som vill gymma just nu.

11:15-11:44 BBT: Frukosten är klar!

Nu är äntligen frukosten klar och de hugger in för nu är dom minsann hungriga.

De sitter och pratar och har de skönt.

Dagens andra brev anländer och Mergim är först att hämta det, och han blir jätteglad. Emelie läser:

I eftermiddag är det dags lagtävling, och igår bestämde Mergim lagen.

Lag 1: Mergim, Adrian, Pedram och Tanja

Lag 2: Victoria, Alex och Emelie

Lag 3: Julia, Stephanie och Dennis

Lag 4: Nardos, Madde och Judith

Lag 5: Simon, Jaqueline och Joel

Dessa lagen är dom lagen man kommer tävla i under veckan, där det laget som vinner sitter säkert. Mellan Mergim, Viktoria och Julia så är det bara en som kan sitta säkert. Resten får tittarna avgöra.

Efter brevet så börjar de tagga till för tävling.

Sen berättar Mergim om husdjuren de hade förra säsongen, när han satt och sjöng och musen Britt-Marie titta fram och att Mergim blev livrädd.

Dagens tredje brev kommer snabbt som Pedram läser denna gång.

Han läser att de som har kommit in senast nu inte får prata om vad de har sett innan de gick och inte heller pratar om utsidan.

Jackie tycker det var ett bra brev, så nu vet man vad som gäller.

Mergim, Pedram, Adrian och Dennis går ut för att Mergim ska röka, de pratar om tävlingen senare idag. Mergim vill vinna och sitta säkert, och sen berättar han lite hur han tänkte när han gjorde lagen.

Inne i köket så funderar Nardos också på tävlingen, hon säger till Stephanie och Judith att nu gäller det att vinna. Denna veckan vill man inte hänga löst säger hon. Hon säger att de ska bevisa att tre tjejer också kan vinna.

11:46-11:30 BBT: Nardos pratar om stjärntecken.

Nardos kan ju allt om stjärntecken så hon berättar vilka stjärntecken som finns i huset. Viktoria säger att man kan ha svårt att komma överens med lejon, men hon berättar sen att hon är jättebra vän med ett lejon.

Simon försöker få på sig en tröja som är väldigt tajt, Stephanie försöker hjälpa honom.

Emelie, Joel och Alex snackar om brevet om lagtävlingen, Alex tror att två kommer åka nästa vecka. Emelie säger god natt, hon vill sova en stund, Alex säger att det är bra att hon vilar upp sig.

I det turkosa sovrummet så håller Simon på att klä sig, Tanja sminkar sig, Jackie berättar att huvudvärken inte släpper, hon säger att hon tog tabletter för två timmar sen.

Judith är helt fascinerad över att de är 16 personer i huset nu.

I det rosa sovrummet pratar de om utröstning, hur det känns att hänga löst.

De pratar om när Martin läste ett brev som blev helt fel.

Emelie, Alex och Viktoria går ut och tar sig en promenad ute på gården. Viktoria säger att hon är bakis idag, men att hon kommer köra järnet på tävlingen. Emelie säger att hon gärna vill ha kvar Viktoria i huset, Alex håller med Emelie där.

Efter en kort promenad går dom in till de andra, men Viktoria kollar i poolen och undrar vad dom har gjort med den.

Det är häng i det rosa sovrummet, där man fortfarande pratar om förra säsongen.

Nardos ställer en fråga till de nygamla deltagarna, hon frågar om Edward Bloom är snygg. Flera i rummet säger att han är jättesnygg, men Mergim håller inte riktigt med där. Nardos säger att det första hon kommer göra när hon kommer ut är att googla på honom.

Joel, Simon och Jackie sätter sig i poolrummet och pratar hur de ska agera på tävlingen idag. Simon säger att han inte är nervös, Jackie säger att hon inte heller är nervös utan har en bra magkänsla. Joel säger att han önskar att Simon ska försöka vara positiv.

12:32-12:50 BBT: Jackie är i rökrutan och Stephanie och Julia är med henne. Julia pratar om sin tid i huset, att hon hade Olga fester som spåra ordentligt. Men hon säger att hon inte ångrar något under sin tid i huset. Hon berättar också att hennes mamma fick byta namn pga Julias vistelse i huset, flera tyckte att hennes mamma inte hade uppfostrat Julia rätt, när hon betedde sig som hon gjorde i huset. Julia berättar att hon flyttade hemifrån redan som 21 åring.

Det är mycket snack om de tidigares tid i huset, alla är så nyfikna.


Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page