top of page

Livefeed Tisdag 4 maj del 215:15-15:33 BBT: Deltagarna är inne i uppdragsrummet där det pågår en tävling om en extra nomineringsröst.

Dom sitter på rad och har en varsin platta och krita. Dom ska gissa om vissa saker flyter eller sjunker. Det står en vit människa där som lägger ner olika saker i ett akvarium och då ska deltagarna gissa på om saken sjunker eller flyter. Nardos är den som resonerar högt.

Nardos är den som tar längst tid på sig att skriva på plattan och det gör vissa väldigt frustrerade. Emelie säger efter en stund till Nardos att hon kommer bli autonominerad om hon inte svarar inom rimlig tid. Ja snälla ta med den funktionen säger Simon. Nardos säger att det kommer hon inte bli. Nästa runda svarar hon snabbt.

Sista grejen ska ner i akvariet och det är en häxa som sitter på ett sockerpaket.

Nardos fick 14 poäng och vinner den extra nomineringsrösten.

15:35 BBT: Nu har dom lämnat uppdragsrummet och Nardos är glad att hon äntligen vann en tävling. Det blir lite snack i köket och Adrian fortsätter med disken.

Emelie hjälper Judith att sminka henne.

Tanja sitter vid köksön och äter lite, Adrian ska starta diskmaskinen men undrar vilket program han ska köra. Tanja visar honom snabbprogrammet som diskar bra.

15:50 BBT: Efter ett längre avbrott så är vi tillbaka i rutan och ett brev kommer in.

Pedram samlar alla i soffan och läser brevet

Grattis Nardos du vann tävlingen och priset en extra nomineringsröst.

Nardos väljer att spara brevet som ett minne att hon har vunnit en tävling.

15:55-16:05 BBT: Tanja och Simon sitter i soffan och läser i boken som Pedram fick. I den boken finns mängder med ord och vad dom betyder och kommer ifrån. Både Tanja och Simon tycker det var väldigt intressant och Simon säger att han lär sig saker och undrar vad som händer.

16:08-16:30 BBT: Tanja undrar om dom ska hitta på något och frågar Emelie som kommer ut vad dom ska hitta på. Emelie säger att hon precis har sminkat klart Judith och hon kommer snart ut och visar er.

Strax därpå kommer Judith ut och visar upp sig och Tanja tycker det var snyggt.

Även Judith är rastlös och undrar om dom ska hitta på något, hon ger förslag att bada i jacuzzin och dricka kaffe. Tanja nappar på den idén och börjar brygga kaffe.

Emelie kommer ut efter en stund och frågar om dom inte kan baka något gott. Tanja säger att dom kan göra chokladbollar eller snarare havrebollar.

Dom kollar runt i kyl/frys i slussen och kollar vad dom kan baka, men dom kommer fram till att det blir havrebollar.

Kaffebryggaren har stannat upptäcker Judith och dom undrar vad som blivit fel nu.

Men den går i gång efter en stund igen och Nardos får sitt tevatten.

Nardos frågar om bakningen kommer ta tid, för hon behöver lägga sig och vila sin nacke som är helt kaos.

Tanja drar igång bakningen så dom har lite fika till kafferepet senare.

Det är lite svårt för Tanja, för hon får inte öppna lådor eller liknande själv, utan Nardos måste säga det magiska ordet innan. Så det blir mycket av hennes magiska ord.

Emelie sitter i soffan och säger att hon har druckit många koppar kaffe idag för att hålla sig vaken, men hon är jättetrött men kan inte gå och lägga sig. Emelie säger att när hon är jättetrött så blir hon sur. Nardos frågar Emelie om hon hade velat byta med någon, Emelie svarar att hon kunde tänka sig och ta Tanjas magiska egenskaper i stället för hon gillar att laga mat.

Det är lugnt i huset dom flesta som kan ligger och vilar och Tanja och Judith är i köket.

16:40 BBT: Emelie har skapat en koja i poolhuset, det är den positiva kojan säger hon.

Dom tar med kaffe, te och havrebollar och kör kafferepet där inne.

Pedram sover så han missar kafferepet. Dom går laget runt och säger en positiv sak och en negativ sak om sina roller.

Dom sitter där och har det mysigt.

17:10 BBT: Det kommer ytterligare ett brev och alla samlas i soffan och Simon läser.

Det finns ett objekt som är black magic och tittarna har valt objektet som ska vara black magic. En ledtråd är Italien. Ni ska då placera era ansikten på det ni tror kan vara black magic. Senare ikväll kommer det en ny ledtråd.

Strax efter brevet meddelar Big Brother att slussen är öppen. Där inne finner dom bilder på sig själva som dom ska lägga på det dom tror är black magic.

17:25 BBT: Sökningen efter black magic är i full gång och dom undrar vad det kan vara. Dom resonerar högt med varandra och frågar om olika saker kommer från Italien. Det är några som satt sin bild på något. Det är Emelie, Nardos och Pedram som är kvar och dom har saker dom tror på, men dom vet inte om det räknas som objekt.

Emelie tror på oregano och sätter sin bild på den, för man använder oregano på pizza säger hon. Pedram sätter sin bild vid olivträdet där Madde och Judith också har satt sin.

Nardos vet inte vart hon ska sätta sin bild, hon vill ha mer ledtrådar säger hon. Men då säger dom andra att vi får nog ingen ledtråd om inte alla har gissat och den andra ledtråden skulle komma ikväll säger dom. Nardos funderar vidare på vart hon ska lägga sin bild.

17:45 BBT: Tanja börjar förbereda middagen, Nardos har fortfarande inte bestämt sig vart hon ska sätta sin bild. Nardos säger att hon är trött i kroppen då hon får springa runt överallt och öppna åt folk. Hon sätter sig i relaxen och väntar tills dom är klara i badrummet samtidigt som hon funderar på vart hon ska sätta sin bild.

För övrigt så är det väldigt lugnt i huset.

Skribent Ann-Sofie


Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page