top of page

Livefeed Tisdag 6 april del 318:05 Generalen Emelie bestämer att finna dom 3 mest olydiga som senare ska få sitta och titta på när dom äter. Julia diskar och några av Generalerna sitter vid köksön och pratar.

18.15 Generalerna Nardos och Emelie går in i rosa rummet och planerar och diskuterar. De pratar om att Stehpanie är sur. Emelie säger att de är alla lite små sura för att dom bara får äta ärtsoppa idag.De pratar om vilka 3 dom ska välja som ska få sitta och titta på när dom äter. Emelie och Nardos sätter sig och äter. Ser inte alls dumt ut, Mumsigt

18:20 Joel går in till sovrummet och säger att Madde har ordet att dela upp en uppgift att tala om vilka 3 som har varit mest olydiga under dagen.Och dom 3 som dom har valt är Dennis Mergim Simon. Dom går alla 3 ut ur sovrummet och sätter sig direkt vid köksbordet. Simon börjar direkt med att bryta mot reglerna och får direkt göra 10 armhävningar.

Efter en stund ropar dom ut Julia Judit Tanja som också får sitta och titta på.Han spottar bla i maten. Några av generalerna ber dom få lukta på maten.Simon får i straff att gå 30 varv fram o tillbaka ute på utegården.Detta är töntigt säger Simon. Då säger Joel att jogga istället för att gå.

18.30 Drama i huset och småtjafs. De diskuterar alla att Generalerna är för hårda. Simon kallade Nardos för parasit. De ena samtalet efter det andra utlöser ett drama i huest.

18:45 tjafset fortsätter i huset.

18.50 Generalerna går in i Rosa rummet och fortsätter diskuterar att dels Simon har gjort fel. De pratar om att simon försöker provesera fram bråk och tjafs.

19.05 Generalerna pratar om att hitta på lite roligare lekar och tävlingar. Inne i sovrummet ligger resten av gänget och pratar.

19.15 Generalerna pratar om att ha ett möte med alla. Madde. Kommer med idéen att ta ett morgonmöte.

19.20 Nardos pratar om att prata med Simon själv om en stund.Joel ger tipset att vänta minst 30 minuter innan du pratar med honom. Och diskuterar om dom ska ta ett kvällsmöte istället för ett morgonmöte.

19:25 Generalerna tackar för mötet. //Skribent Missis Cissi

19:30-20:00 BBT: Madde känner sig febrig så hon går och lägger sig en stund i det turkosa sovrummet där befälen ska sova.

Emelie och Nardos diskuterar fortfarande om det som hände i gymmet och vid matbordet med Simon. Jackie låg och sov och sen fick hon väldigt ont i foten så hon fick hjälp till bikten, hon har provat en massa mediciner men det har inte fungerat, så nu har hon fått ett par kryckor. De andra ligger inne i gymmet och slappar i sina sängar, de är trötta efter denna dagen.

I poolrummet förbereder man middagen som kommer bestå av ärtsoppa. Det är Judith och Dennis som står och fixar middagen idag. Under denna halvtimmen är det lugnt i huset. Vila gäller för de flesta.

20:10 BBT: Ärtsoppan börjar bli varm så man kan äta den. Pedram, Judith, Joel och Julia pratar om musiken som spelas i huset. De börjar nynna på ”This is the moment” som de gjorde förra året. Sen börjar de prata på den övriga musiken som spelas och Julia tycker det är en bra musik de spelar. Pedram undrar om det finns spellistor, Julia förklarar lite snabbt att hon sökte på Spotify, men sen släpper dom ämnet, då dom vet att dom inte får prata om det.

De tar sig mat och sätter sig och pratar om pakter som var förra året.

20:20 BBT: Nardos kallas till slussen. Hon går dit och finner en hink med godsaker och lite alkohol. Storebror får dock påminna om att de ska ha på sig temakläderna.

De hugger in på godsakerna och Nardos säger att dom förtjänar det här och nu ska vi njuta säger hon. De sitter och myser och äter av godsakerna och skålar för immuniteten de fått idag.

20:38 BBT: Musiken börjar spelas i det rosa sovrummet och Nardos går i gång och börjar dansa direkt, hon tycker att hon är på semester nu och vill njuta. Hon får med sig Joel upp så de dansar en stund. Plötsligt tittar Adrian in genom dörren och kollar vad dom gör. Sen lämnar han och sätter sig i soffan.

Nardos rycker upp Madde och Joel igen, för Emelie och Dennis sitter och pratar. Nardos säger återigen att nu ska dom ha roligt.

Dom ber storebror höja musiken lite, och storebror är snälla och höjer åt dom.

20:45 BBT: I poolrummet sitter Pedram, Judith och Julia och pratar. De man hinner höra innan de byter kamera är att det är viktigt med kommunikation när man ska lösa konflikter. Det tycker Pedram är väldigt viktigt. Simon står och värmer ärtsoppa som han sedan äter. Stephanie kommer in och sätter sig hos dom också.

20:55 BTT: Ute på gården sitter Pedram, Judith, Simon och Stephanie och pratar om händelsen tidigare under kvällen. Simon berättar sin version och varför han blev arg. Alla säger att det blev hårt med Nardos, för hon var väldigt sträng och hård så det inte blev roligt.

De säger att Emelie var mycket lättare och skönare som general.

Gänget går sedan in och knackar på hos generalerna och vill ge dom en kram och tacka för denna dagen. Simon får dock ingen kram av Nardos, hon säger att det kan han få imorgon när de har pratat ut, sen säger hon att han ska gå bort från tröskeln.

Generalerna och befälet fortsätter festen, för de har fått in en ny hink alkohol. //Skribent Ann-Sofie

Commentaires


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page