top of page

Livefeed Tisdag 9 mars del 109:15 BBT: Det blir en minst sagt en hektiskt morgon deltagarna vaknar till denna morgon.

Bara några minuter efter väckningen berättar storebror att de har fått ett brev. Judith tror de luras för att de ska komma upp.

09:18 BBT: Katti hämtar brevet, för hon var i slussen och bytte batterier.

Hon är extremt bajsnödig och får vänta tills alla kommer upp och bytt batterier.

När alla är på plats läser hon:

Gå till varje sovrum och läs brevet – då börjar de skratta.

Ni ska omedelbart gå till uppdragsrummet, ni kommer att få ta med er lite kläder och ni har fem minuter på er. Ni ska stanna i uppdragsrummet tills ni blir utkallade.

09:30 BBT: Ni måste genast samlas i uppdragsrummet säger storebror. De springer runt, och letar vad de ska ha med sig. Det är inte mycket kläder de får ta med sig, så det blir stressigt. Speciellt för Katti som behövde bajsa och sen hade hon inte börjat packa upp ännu.

De är nu samlade i uppdragsrummet med sina små packningar, och de tror att det är Robinsson veckan.

09:50 BBT: Dom är i uppdragsrummet och de tror Robinsson veckan är på gång.

Adrian, Pedram och Nardos kastar boll till varandra för att fördriva tiden lite.

Stephanie undrar hur det blir med mat, Emelie frågar om det var någon som han äta frukost. Men efter denna morgon, så var det ingen som han med det. De kommer också på att Joel har en fördel, och de börjar spekulera vad det kan vara för fördel. Simon funderar på vad det är för anställda dom har, han tycker det går segt. Han säger att han kan bli anställd nästa år, då gör han allt detta själv.

Om det är Robinsson veckan så ber jag om ursäkt för mitt beteende kommande vecka säger Pedram, han förklarar att han inte fungerar utan mat och att ingen ska detta personligt.

10:00 BBT: Det är mycket prat om mat just nu, de frågar vad Nardos åt för vegansk mat. Nardos säger att det kommer bli en kul vecka, Simon kommer ta denna veckan som en dans.

De börjar prata om deras saker, att de kanske är borta när de kommer ut.

10:10 BBT: Tror deltagarna är hungriga, för det är mycket prat om pizza och McDonalds. De är riktigt sugna på cheeseburgare. Pontus berättar om en kompis som alltid äter det godaste först och det mindre goda sist. Sen börjar de prata om Mc flurry som finns på McDonalds. Man ser hur det vattnas i munnen på deltagarna

10:25 BBT: Efter en stund får de lämna uppdragsrummet och när de kommer ut, märker de att de har stängt sovrummen och toan. De fattar direkt att det är farmen veckan.

Joel hittar ett brev som han läser:

”Idag börjar farmen veckan, ni kommer och tävla och bo som farmare, det ni kommer att få äta tillsvidare är havregryn. Toan är avstängd och ute på gården finns ett utedass. Poolen är också avstängd. På bordet finns kläder som ni får dela upp hur ni vill.”

10:38 BBT: De går ut på gården och hittar sitt dass som de kommer att få använda under veckan, reaktionerna på det är blandat och Nardos är inte så imponerad över det.

Hungriga är dom, och de vill börja göra gröt, men Joel säger att de kanske ska härda ut en timme till, ifall de bara har de havregrynen. Nardos och Judith börjar göra lite gröt.

10:48 BBT: Katti berättar om sågspånet som är i hinken vid dasset. När man har gjort nummer två så använder man sågspånet, för det är till för att täcka och minska lukten. Judith portionerar ut gröt till alla, så de blir lite smätta. Det är några som har lite svårt med att få ner gröten.

11:00 BBT: Katti inviger dasset, för hon känner tryck i magen. Men det var bara luft säger hon när hon sitter på dasset. Inne i soffan så funderar dom på om det är Robinsson veckan nästa vecka.

11:15 BBT: De softar i soffan och pratar om olika program, och programledare. De pratar om Biggest Loser där Anna är programledare, de säger att Anna även är den nya programledaren för farmen. Simon vill att första tävlingen är pilbågsskytte, för det tycker han är roligt. Katti kollar om de är bra på mått, för det kan de blir mycket under veckan. Hon berättar om utmaningarna också såsom säcken, dragkamp.

11:28 BBT: Det är väldigt lugnt i huset, de chillar i soffan och småpratar lite om programmet farmen. Joel har hämtat en stol från relaxrummet, som han lägger sig i, det ser inte så bekvämt ut, men han tycker det är skönt. Katti frågar vad de tycker om att inte få duscha på en vecka, de flesta tror det kommer gå bra. Emelie säger så länge alla luktar lika illa så ska de nog gå bra.

11:30-12:35 BBT: Gröten de åt fick dom ingen energi av, det sluta med att alla somnade i soffan.

12:40-13:00 BBT: Deltagarna börjar vakna till, Adrian har varit på dass, det har även Emelie har varit på dass ute i snöfallet. Det såg kallt ut.

Deltagarna chillar fortfarande i soffan i väntan på att det ska hända något.

Slutet på förmiddagen blev det väldig lugnt i huset.

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Vill ni se videos om förmiddagen så finns det i gruppen. Kolla i inläggämnet "videos från huset"

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page