top of page

Livefeed Tisdag, maj 11, 2021God morgon BB – lovers

Det är en ny vecka i vårt kära hus och finalen kommer allt närmare. Det är en lugn morgon i huset, dom flesta har kommit upp och är igång med sysslorna. Emelie steker ägg och har gjort äggröra, Madde tar disken, Judith dukar fram mer frukost, även Tanja hjälper till med disken. Tanja tycker det hade varit skönt med lite morgonmusik, Nardos sitter vid köksön och säger att det är skönt med sol, Tanja tittar upp mot taket och ser solen som lyser in på dom i köket.

Frukosten är klar och dom alla äter frukost kring köksön denna morgonen. Det blir lite snack om gårdagen och att dom blev fulla snabbt igår. Dom pratar också om vad veckan har att erbjuda och dom ska även rösta om vilka som ska få läsa breven som kommer in nu, det är något eget påhitt som deltagarna har kommit på. Nardos och Tanja är dom som inte läser brev så ofta.

Pedram kommer in från utegården och säger till tjejerna att det är bara att ta på sig bikini och gå ut, det är jättevarmt säger han. Tjejerna blir glada och fortsätter prata lite kring köksön. Judith och Simon har en lekdiskussion om vem som ska läsa nästa brev.

Dagens första brev kommer in och det är Emelie som ska läsa brevet. Dom går ut under tiden dom väntar på Pedram. Emelie tycker det luktar utomlands och vädret är fint. Dom går in och samlas i soffan och väntar på Pedram som är på toa. Emelie läser Efter jobb och slit 24/7 i 90 dagar så är det dags för semester. Ni kommer att få åka till olika destinationer redan idag. Välkomna till semesterveckan.

Kort därefter så berättar Big Brother att slussen är öppen. Dom rusar in och ser semesterkläder som dom hämtar och tar på sig.

Kläderna är på och dom tycker detta ska bli en rolig vecka, alla är positiva. Emelie och Madde sitter och sminkar sig lite, Judith håller dom sällskap. Tjejerna undrar om det kanske inte blir en dagsfest ute i solen idag. Dom hoppas verkligen på en dagsfest.

Skribent Ann-Sofie

Det är häng ute på utegården!

Alla har letat sig ut i solen och sitter och solar. Big Brother informerar deltagarna om att dom har fått ett brev. Judith och Simon tävlar om vem som kommer dit först och vem som läser. Judith hämtar brevet men det är Simon som ska läsa.

Det kommer in ett brev och alla samlas ute på gården och Simon läser Följande meningar är obligatoriska att säga flera gånger under semestern. Jag kan flyga jag är inte rädd Finns det svenskt kaffe på hotellet Paxa stolstol vid poolen så snabbt man kan Helvete vad solen tar här nere Fan imorse var jag nykter men nu börjar det ordna upp sig. Ni ska välja ut en som ska hålla i träningspasset som ska göras på utegården nu. Simon läser instruktionerna och Tanja är den som håller i träningen.

Tanja sätter igång med träningen och snabbt därefter får dom lite träningsmusik. Dom ska plocka äpplen, apelsiner och mycket mer. Alla är med i träningen och det ser ut som att alla har roligt. Tanja berättar om alla saker som finns att göra på hotellet och vad det kostar i svenska kronor.

Efter träningen går dom och paxar sina solstolar och njuter. Efter en stund meddelar Big Brother att Pedram ska gå till slussen. Alla tror det är alkohol som kommer in nu att det blir en dagsfest. Judith är nyfiken och följer med, även Simon följer med. Inne i slussen finner han en pool som ska blåsas upp, glass och ett brev. Dom hjälps åt att ta ut allt på gården. Han läser brevet, där han bland annat läser att det kommer komma en melodi och när den kommer så ska dom dansa runt i huset i ett led. När han har läst klart så tar dom sig en glass i solen. Dom fyller även poolen med vatten så dom kan bada i den senare. Efter en stund kommer melodin och dom ställer sig bakom varandra och dansar runt i hela huset och sjunger och säger olika meningar. Melodin slutar och dom sätter sig och solar igen. Ett brev kommer in som Simon hämtar som Emelie ska läsa. Dom får vänta en stund innan Emelie kan läsa brevet, för Nardos är inte på plats. Men efter ett tag kommer hon och Emelie kan läsa brevet. Det är en väderprognos för veckan och idag ska det bli 23 grader och sol. Efter brevet så sätter dom sig och njuter i solen igen. Det kommer nog bli många timmar i solen idag 😉

Det är många brev som kommer in med korta mellanrum. Det är nytt brev som Nardos ska läsa denna gången. Simon dricka smuggelsprit som är kvar efter taxfreen är inte tillåtet. Det är Big Brother som bestämmer när det är fest eller inte. På grund av detta regelbrottet så blir det ingen dagsfest. Simon blir besviken och säger att det var vatten i en burk. Pedram säger att Simon ska bikta sig och be om ursäkt. Det hade varit lite nice med dricka i solen nu säger Pedram. Nardos säger att Simon varit kriminell och druckit smuggelsprit, Tanja skrattar och tycker detta var lite roligt. Simon säger att det inte är fest att dricka en cider. Simon går till rökrutan och säger till Big Brother att dom andra kan få en dagsfest, han kan stå över säger han. Judith hoppar i lilla poolen och får sällskap av Tanja och Nardos, dom andra steker i solen. Det är en lugn stund i huset

Skribent Ann-Sofie

Tävling i uppdragsrummet Din uppgift är att bära Berra till sängen. Den som snabbast gör detta vinner en extra nomineringsröst. Berra ska sitta i rullstolen och köras upp för rampen, och genom hinderbanan flaskorna ska inte vältas. Sedan ska han släpas eller bäras över hindren fram till sängen.

Emelie är först ut och ska köra Berra till sängen. Det går bra i början och upp för rampen, sen går det lite nedför och då åker han ur rullstolen. Sen släpas han igenom hinderbanan och byxorna tappar han. Efter mycket flås och kämpande ligger han äntligen nedbäddad i sängen.

Semestern fortsätter ute på utegården och Nardos märker på Emelie att hon är andfådd. Judith säger att hon precis åt en smörgås, det kanske inte var så smart om det är en fysisk tävling säger hon. Tanja pratar om laxeringsmedel som hon och kompisarna hade tagit för att få igång magen. När dom sen läser på förpackningen så hade dom fått fel medel säger hon. Då hade dom fått ett medel som stabiliserar magen istället för att få igång magen. Nardos undrar vem det är näst på tur i tävlingen och Simon går runt med badringen runt magen. Dom pratar om att spela kubb senare, så dom hoppas dom kan få in det.

Judith ska nu in till uppdragsrummet för att tävla Din uppgift är att bära Berra till sängen. Den som snabbast gör detta vinner en extra nomineringsröst. Berra ska sitta i rullstolen och köras upp för rampen, och genom hinderbanan flaskorna ska inte vältas. Sedan ska han släpas eller bäras över hindren fram till sängen. Hon sätter igång och det går riktigt bra för henne och rampen klarar hon utan problem. Hon kämpar på bra och får igenom honom och tillslut ligger han i sängen. Det är som at bära Simon en kväll säger hon.

Tanja ska nu in till uppdragsrummet för att tävla Din uppgift är att bära Berra till sängen. Den som snabbast gör detta vinner en extra nomineringsröst. Berra ska sitta i rullstolen och köras upp för rampen, och genom hinderbanan flaskorna ska inte vältas. Sedan ska han släpas eller bäras över hindren fram till sängen. Tanja börjar springa med rullstolen och säger att Berra ska hålla i sig för nu går det undan säger hon. Hon kämpar bra och till slut ligger Berra i sängen, hon hoppas han sover gott.

Madde ska nu in till uppdragsrummet för att tävla Din uppgift är att bära Berra till sängen. Den som snabbast gör detta vinner en extra nomineringsröst. Berra ska sitta i rullstolen och köras upp för rampen, och genom hinderbanan flaskorna ska inte vältas. Sedan ska han släpas eller bäras över hindren fram till sängen. Hon klarar första delen klarar hon galant. Sen kommer hon till rampen och där ramlar Berra ur rullstolen. Hon kämpar på bra genom hinderbanan men det blir kämpigt i slutet när han ska över. Till slut ligger Berra nedbäddad i sängen.

Nardos ska nu in till uppdragrummet för att tävla Din uppgift är att bära Berra till sängen. Den som snabbast gör detta vinner en extra nomineringsröst. Berra ska sitta i rullstolen och köras upp för rampen, och genom hinderbanan flaskorna ska inte vältas. Sedan ska han släpas eller bäras över hindren fram till sängen. Efter att ha läst reglerna några gånger och förstått vem Berra är så börjar Nardos köra Berra genom första delen. Det är några flaskor som välter och nu väntas rampen som hon ska upp för med rullstolen. Längst upp på rampen blir det lite problem, Berra ska nu ut ur rullstolen. Efter mycket kämpande så kommer Berra ut ur rullstolen och nu ska han genom det sista hindret innan sängen, Nardos kämpar och funderar på hur dom andra har klarat detta. Hon kommer förbi hindret och nu ska Berra över och där ställer det till problem. Efter mycket kämpande så ger hon upp, det går inte att få över denna människan säger hon.

När Nardos kommer ut så frågar Simon vad hon har gjort, samtidigt så sitter Judith och skrattar i soffan för hon vet att detta inte var en gren för Nardos. Nardos sätter sig i soffan och skriker samtidigt som hon skrattar. Pedram ligger i soffan och funderar på vad det är dom har gjort därinne. Men man får inte prata om tävlingen förrän alla har kört klart.

Pedram ska nu in till uppdragsrummet för att tävla Din uppgift är att bära Berra till sängen. Den som snabbast gör detta vinner en extra nomineringsröst. Berra ska sitta i rullstolen och köras upp för rampen, och genom hinderbanan flaskorna ska inte vältas. Sedan ska han släpas eller bäras över hindren fram till sängen. Han sätter igång och det går riktigt bra för honom. Han kämpar på bra och får igenom honom och tillslut ligger han i sängen.

Simon är sist ut och går till uppdragsrummet för att tävla. Din uppgift är att bära Berra till sängen. Den som snabbast gör detta vinner en extra nomineringsröst. Berra ska sitta i rullstolen och köras upp för rampen, och genom hinderbanan flaskorna ska inte vältas. Sedan ska han släpas eller bäras över hindren fram till sängen. Han kör igång och i början går det rätt så bra och framme vid rampen så välter han både Berra och rullstol ner för trappen. Sen ska han under och där undrar Simon hur sjutton detta ska gå till, men han får igenom honom och över det sista hindret. Till slut är han i sängen och nedbäddad.

Alla har nu tävlat och nu pratar dom ut om tävlingen. Nardos berättar att Berra inte ville samarbeta och att han satt fast. Flera tycker tävlingen idag var rolig men jobbig.

Det kommer in ett brev Nardos läser och att den som vann tävlingen och en extra nomineringsröst är Simon. Simon blir glad och dom andra säger grattis till honom.

Det är häng i soffan innan nästa brev kommer Ytterligare ett brev kommer in och Emelie ställer sig vid framme vid tv-skärmen och läser. Semester firar man med vänner och anhöriga, under veckan kommer ni få fira semester med era nära och kära som är på väg hit. Redan idag kommer Pedram få möta sina anhöriga som kommer till annexet.

Det blir tårar i huset för alla längtar efter sina nära och kära

Skribent Ann-Sofie

Pedram blir kallad till annexet där hans anhöriga väntar. Han sätter sig på stolen och väntar på att gardinen ska åka upp. Efter en stund börjar gardinen röra på sig och där på andra sidan sitter Pedrams mamma, syster och bror. Dom berättar att dom saknar honom, det har varit tomt utan honom. Pedram säger att han har saknat dom också. Hans lillebror säger att det inte är många dagar kvar nu. Familjen hälsar till Pedram att alla är stolta över honom, sen säger hans mamma att han ska hälsa till svärdottern. Det blir många frågor om fotboll men Pedram får inte veta så mycket. Efter en stund så är det dags att säga hejdå till varandra och dom säger att vi ses snart. Pedram lämnar annexet och går ut till dom andra och berättar allt dom pratade om. Skribent Ann-Sofie

Eftermiddags mys i BB huset & Grillfest!

Under dagen har det varit tävlingar och Pedram fick besök. Judith och Simon står vi spisen och fixar maten tillsammans. Det blir pyttipanna. Nardos och Tanja pratar med Simon, Nardos frågar om Simon tror att han är den nya Adrian. Att Simon är den som alltid kommer att vinna alla tävlingar. Han svarar att det inte alltid behöver vara så. Han kan vara stark men de finns fler som är starka i huset. Och alla har lika stor chans att vinna tävlingar som han har. Brev! Simon läser, Snart är det dags för grillfest, eller grisfest🐷 Grillmaten kommer stå i uppdragsrummet. Alla blir glada. Gänget ställer sig utanför uppdragsrummet men dörren är stängd. Så dom går där ifrån. Pedram säger till Tanja att du kan nog fortsätta sminka dig. Verkar som att det kommer ta en stund innan uppdragsrummet är öppet och det blir dags för grillfest.Är ni taggade för grillfest? 😜 Pedram och Simon och Judith pratar om bilolyckor och olyckor. Att när man väl är där så vet man vad man ska göra. De pratar om att det är Adrenaline som dyker upp när man väl är på plats. Judith berättar att hon o hennes mamma har kört in i ett träd en gång. Detta är big brother Emelie gå till bikten. Emelie går till bikten. Så fort big brother ropar ut något i högtalarna, Så blir alla i huset glada och alla blir spända och tror det är grillfesten i uppdragsrummet som BB produktionen ropar ut. Men det är det inte, Det dröjer lite till. Övrigt i huset så är det lugnt och händer inte så mycket. Tjejerna sitter och sminkar sig och grejar med håret. Annars är det bara,Väntan på grillfest 😜 18:06 ropar äntligen big brother uppdragsrummet är öppet och äntligen dags för GRILLGEST. //Skribent cissi.

Poolfest nalkas. Uppdragsrummet har öppnats och där fanns allt för poolfesten. Grill, drycker, mat, kubb.. Alla är supertaggade! De får en bar att bära ut och en skylt där det står Taverna.

På utegården är Judith och Pedram som har hand om grillen. Musiken är på och de dansar. Hon säger att hon är så glad för att Pedram fått träffa sin familj! De kramas och Pedram säger Du och jag Judith! I köket marineras kött, det är Simon som har hand om det. Nardos, Tanja, Emelie och Madde står runt köksön. Det är hög stämning. De dansar och är taggade. Nardos tycker att det var fint av bb att bjuda dem på en riktig fest. Hon är verkligen på g, dansar och ”hey” skriks...

På utegården kommer Simon ut med köttet. Judith häller cola på köttet till Simons förskräckelse. Vad gör du? Pedram, Judith och Simon konstaterar att denna dagen har varit grym och får tio poäng! De är så glada och nöjda! Nu är alla ute på utegården, de dansar. Grillspett har lagts på grillen. Vilken massa mat, tycker dom. Simon sitter och röker, han och Pedram pratar om hans besök från de nära. Nu måste de verkligen ta vara på tiden, inte många dagar kvar. Simon hoppas att hans nära dyker upp.

Låten de har uppdrag till ljuder och de börjar dansa, ställa sig på led med händerna på axlarna på näste man. De sjunger ”Crazy manjana you can not walk” medans de går runt utegården och in i huset. När låten är slut skingras de. På utegården börjar maten bli klar. De smakar och det är så gott! Simon, Tanja och Madde diskuterar om varför Madde inte äter kött, saknar hon inte det? Jo lite men jag fuskar ibland. När jag är på restaurang. Pedram säger att efter att Judith gjort köttfärssås med veggofärs kommer och trodde det var kött så kommer han börja med det på utsidan.

Nu är maten klar! Wow, vilken mat! De sätter sig vid ett bord på utegården och äter. Simon säger att nu är det fan sommar! Pedram säger att denna dag varit en av de bästa dagarna i hans liv! Nardos har inte kommit ut än, hon sitter vid spegeln och fixar sig fortfarande. Wow, wow, wow detta var så wow!!! Skribent//Carina

Dags för kubb!! Så var middagen uppäten och allt ställs undan. De är mätta, goa och glada! Nu är det kubb på g. De måste flytta poolen som är fylld med vatten för att kunna spela vilket blir lite problem, den är tung som fn och alla måste hjälpa till men det går inte! Den är fast! Så ska lagen delas in. Judith vill de ska blanda sig och sen stå på rad. Sen ska hon vända sig, peka och säga 1,2. Lagen delas in och spelet ska börja. Pedram, Judith, Madde och Emelie är i lag 1. Tanja, Simon och Nardos i lag 2. De spelar och det går bra för båda lagen. De har livliga diskussioner i var lag hur de ska spela. Tjo och tjim, håll i hatten! Till slut är det bara kungen i mitten kvar. Vinnare i första rundan blev lag 1. Yeeeey! En runda till, en runda till! ropar lag 2. De ställer upp klossarna redo för runda 2. Spelet sätts igång och Simon säger att ni är 4 i ert lag, det är fusk!! De bara skrattar åt honom. Så börjar spelet, om igen. De är lika även i denna runda. Men vinnare denna runda blev lag ett! Simon hoppar och studsar av glädje. Det blir lite paus och samling framför baren. Simon säger att han behöver kärlek. Jag vill pussas, jag vill hångla! Judith tycker att han har brunstig blick, du är kåt. Jag är jättekärleksfull idag säger Simon, inte kåt. Nardos står i baren och tjoar heey, klappar i händerna och vill att bb höjer musiken. Musiken höjs och det blir dans på gården. Nardos är mest på g! Heeeeeeeeey! Heeeeey! Skribent//Carina

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page