top of page

Livefeed tisdag20 april Del 109:20 BBT: Nardos är första personen att vakna. Precis när hon går upp så spelar storebror musik och försöker väcka alla i huset. De första som går upp ur sängen är Joel och Simon, i princip alla andra ligger fortfarande och sover. Brorsan påminner om att det finns nya batterier i slussen.

09:30 BBT: Fler vaknar och Judith går runt och frågar om alla vill ha äggröra. Tanja går upp och brygger kaffe.

09:40 BBT: Emelie säger till Nardos att Dennis definitivt sov med Tanja i natt. De skrattar men det syns att Emelie kanske inte riktigt ville det.

Nardos snackar om igår natt och hur hon tyckte synd om Simon för han sov helt själv i ett av de lilla hålen i väggen. Simon hade sagt att han ville sova där men Nardos sa att han borde gå och lägga sig inne i en säng. Så det slutade med att han fick sova i Nardos säng. De andra säger att Simon snarkade jättehögt igår men Nardos hörde inte det, hon måste ha sovit djupt. I natt drömde hon att hon åkte ut ur huset.

09:50 BBT: Efter flera tillsägningar och uppväckningar av andra deltagare så kliver Mergim äntligen upp. Han säger inte något när han går upp men kallas direkt till bikten. Därefter kallas Pedram också till bikten, även han har fortfarande gått upp ännu.

10:00 BBT: Mergim kommer tillbaka till sovrummet och pratar om igår. Han skojar och frågar Madde varför hon sa godnatt typ 50 gånger igår. Hon minns inte riktigt det. Madde minns att hon pratade mycket men hon vet inte vad hon sa. Hon säger att det känns som att hon missade mycket igår.

10:10 BBT: De flesta sätter sig och äter frukost tillsammans runt matbordet. Emelie sätter sig i soffan ensam och äter. Madde går efter en stund och sätter sig med henne i soffan. Madde säger att hon fortfarande måste packa upp väskan för att hon inte gjorde det igår. Det känns bara jobbigt. Hon snackar om igår och tror att hon sa konstiga grejer. Emelie undrar vad för konstigt. Madde tror hon sa att hon typ älskar sin familj och sen tror hon att hon såg Simon med en kondom på huvudet. Fast det stämde ju, Simon gick faktiskt runt med en kondom i huvudet. Emelie märkte inte att Madde sov i turkosa rummet i natt.

10:20 BBT: Simon är chockad över att han fick sova i Nardos säng. Det var jättesnällt av Nardos att låta honom sova där. Emelie säger att det såg jättegulligt ut när Nardos tog med Simon in i sovrummet och typ bäddade ner honom. Simon frågar hur bra Madde sov i turkosa sovrummet och om hon sov ensam. Madde tycker att hon fick en bra sömn och alla sov i en rad, de hade satt ihop alla sängar.

10:30 BBT: På utegården promenerar Adrian och Mergim. Pedram sitter i rökrutan och de alla pratar om hur det kommer bli denna vecka. Mergim tror att de i huset gemensamt kommer få ta ett beslut om vem som ska lämna som förra året på ö-rådet när Izabella fick lämna. De tycker det är sjuk känsla när någon lämnar huset. Gruppens dynamik förändras mycket när någon lämnar. Mergim säger att om Jacki hade varit i huset så hade hon suttit här och sjungit och spridit glädje.10:45 BBT: Mergim spekulerar kring vad det kan vara för tema denna vecka. På musiken imorse så lät det som något superhjälte-aktigt. Samtalet går snabbt över till förra årets säsong. Han pratar om hur han kom nära vissa och hur deras relationer utvecklades. Mergim kände sig ganska säker på att Sami skulle vinna ganska tidigt i tävlingen. Även hans familj gillade Sami när de kollade på programmet. Han pratar även om sin relation med Anty. De klickade verkligen från första dagen som de träffades, alltså direkt när de möttes i dörren när Mergim kom in. Många som såg de utifrån trodde att de kände varandra sen innan eller att de typ var väldigt kära. Men så var inte fallet.

11:00 BBT: Brev!! Joel läser. Det har blivit dags för KÄRLEKSVECKAN!! Kläder finns inne i annexet. Alla blir superglada och springer in till annexet direkt. Där inne ligger röda jump-suits med vita hjärtan på. De har också fått ängelvingar som de ska ha på sig med sin jump-suit. I handen bär de en pilbåge och pilar. Emelie är inte så glad att det är kärleksveckan för att hon gillar inte kramar eller komplimanger. De andra tror att storebror kommer vilja jävlas med henne och kanske ha som regel att varje gång man ser Emelie ska man krama henne eller liknande. De andra skrattar medan Emelie mest är orolig över att det kanske blir verklighet.

11:10 BBT: Nu är alla uppklädda i sina fina röda dräkter och är redo för denna vecka. Mergim som var med om kärleksveckan förra året berättar hur det var då. Att Sami blev Amor och Mergim tror det kommer bli så i år igen. Han tror att Simon kommer bli Amor, det passar honom. Nardos älskar temat trots att veckan knappt har börjat. Hon har önskat sig kärleksveckan och är tacksam över att brorsan uppfyllt hennes önskning.

11:30 BBT: Mergims kärleksdräkt är sönder så han skickar in den i bikten där de försöker fixa den. Han blir kallad till bikten igen och när han hämtar den så är den fortfarande sönder.

11:45 BBT: BREV! Alla samlas i vardagsrummet och Mergim läser. I slussen finns en kärlekstron. Den ska ställas framför soffan. Alla ska få chansen att sitta i den och då ska alla andra ge en komplimang till personen som sitter i kärlekstronen. Deltagarna tycker det verkar gulligt och bär ut kärlekstronen in i huset. Emelie verkar mer less nu än vad hon var när hon fick reda på att det är kärleksvecka. Storebror säger att alla genast måste samlas i soffan. De förstår att de måste sätta igång med komplimangerna i kärlekstronen direkt.

11:50 BBT: Simon sätter sig i tronen först. De komplimanger han får är att han har fina ögon, fint hjärta, att han är inspirerande för att han är sig själv, att han är omhändertagande, han får alla att skratta och le, han är ett lyckopiller, rolig, snygg, grym på tävlingar, unik, han ser alla, han är en glädjespridare även på morgonen, en trygghet och att han är perfekt som han är.

11:55 BBT: Näst på tur är Emelie. Hon tycker att det är obekvämt att få komplimanger men hon måste tydligen göra detta. Komplimangerna hon får är att hon har rolig humor, fin dialekt, fint leende, underbar person, jätterolig, förebild deluxe, trygghet när man är med henne, någon man kan lita på, fin människa, full av kärlek även om hon inte visar det, givmild person, bryr sig om andra, tuff utåt men mjuk på utsidan, stark, säger vad hon tycker o tänker och hon är verkligen sig själv fullt ut. När Dennis ska Emelie komplimanger blir han helt speechless, han säger att när han ser henne så blir han bara så glad.

12:00 BBT: Joel tar plats på tronen. Han är redo. Hans komplimanger är saker som positiv, glad, vacker, stort hjärta, bra lyssnare, klok, unik, fina läppar och fint hår.

12:05 BBT: Det är Mergims tur att ta över tronen. Komplimangerna han får är att han är rolig, stort hjärta, fina ögon, en trygghet, snygg, fina tänder, glädjespridare, säger vad han tycker och tänker, ärlig, unik, en jävla energi, äkta, omtänksam, radiokanal på kvällarna, finns ingen som Mergim och han ska komma ihåg att han är en del av gruppen o att han är omtyckt.

12:15 BBT: Madde tar plats på tronen. Hon får komplimanger om att hon är genuin, osjälvisk, omtänksam, omhändertagande, fint leende, stort hjärta, lugn, underbar, verkar äventyrlig, varm i själen och verkligen är sig själv.

12:25 BBT: Näst upp är Adrian. De komplimanger som de andra deltagarna har till honom är att han lyser upp rummet, busig, lugn, rolig, ett hjärta av guld, som en bror, han tar fram busiga sidor hos andra, tävlingsmänniska, vackra ögon och vacker leende.

12:35 BBT: Pedram tar sig upp på tronen och de komplimanger han får är att han är lugn, mogen, rolig att diskutera med, loverman, fint hjärta, tjejen som får honom kommer bli lycklig, intelligent, har alltid rätt, bryr sig om andra, som en bror, omtänksam, en trygghet och han sprider mycket kärlek.

12:45 BBT: Judith sätter sig i kärlekstronen. Komplimanger till henne: Fint leende, busig, omtänksam, bryr sig om andra, lagar god mat, hon är en stark person, självständig, ser alla, enkel att prata med, omtyckt, unik, värderar vänskap, fina tatueringar, utstrålar glädje och energi, sprider glädje, positiv, får en att skratta och helt enkelt e fantastisk person.

13:00 BBT: Dennis är näst upp på kärlekstronen. Komplimangerna han får är att han inte är en douche egentligen, fint hjärta, attraktiv, mysig, stark i musklerna, rolig, känslosam person, har mycket kärlek, genuin, inkluderande, en riktig maxare, glädjespridare, ett hjärta av guld, ONE LOVE, livsnjutare, fint leende och skratt och han är som en stor teddybjörn.

13:10 BBT: Tanja är nästa person. De komplimanger hon får är att ho har mycket energi, är positiv, underbar, fina ögon, enorm glädjespridare, utstrålar värme, fint leende och skratt som smittar av sig, lever livet till max, tävlingsmänniska, bra på allt, stöttar andra när de är nere, rolig, snygga tatueringar, vacker, stort hjärta, spontan och extremt klok.

13:20 BBT: Sist men inte minst är det Nardos tur, hon tar plats i kärlekstronen. De komplimanger som de andra ger henne är att hon är härlig, peppar andra att vara sig själva, höjer andra till skyarna utan nån avundsjuka, rolig, underhållande, snygg röv, ansiktet utåt för girl power, verkligen som en syster, får en att skratta, har aldrig träffat någon som henne, klok trots hur ung hon är, magisk, grym, stort hjärta, holy water, älskar att prata, har mycket kärlek att ge, vågar va dig själv, tuffaste men också gulligaste, står upp för det som är rätt och är verkligen en person som behövs inne i huset.

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page