top of page

Livefeed Tisdagen 2 Mars 2021 Del 214:11 BBT: Emelie sminkar sig, Tanja, Joel och Pontus chillar i sängarna och snackar.

De funderar på vilka de ska bli ihop parade med.

Pontus tror att man blir ihop parad kille/tjej, men tror du det säger Emelie.

Pontus säger att de är jämnt antal nu när Judith med immun. Det hade inte Emelie tänkt på.

När de ligger i sängarna så börjar Pontus prata med luft i munnen, så ska de andra gissa vad han säger.

14:21 BBT: Brev i brevlådan

Pontus läser brevet när alla har samlats i soffan. I brevet läser han att Emelie och Adrian kommer att sitta ihop denna veckan. De ska gå till slussen och para ihop sig.

I slussen finner de mer information och regler som gäller under veckan som de sitter ihop. De tar med sig reglerna och stolparna och läser upp dom för de andra. (Klipp på detta finns i gruppen)

14:38 BBT: Judith och Tanja är i köket och fixar deg, de pratade tidigare idag om att göra egna tortilla bröd. De pratar också om att göra paj, vi får se vad det blir.

Samtidigt så blir Emelie inkallad till slussen, Adrian får släppa schacket som han och Pedram spelar och följa med. I slussen finns en lapp där det står att schack spelet samt alla pjäser ska lämnas omedelbart i slussen.

Nej säger Pedram, då säger Judith att de har spelat för länge, och att det blir för tråkigt att titta på.

14:47 BBT: Nu kommer nästa brev!

Tanja läser att Katti ska paras ihop med Pedram denna veckan.

De får gå till slussen och para ihop sig med bandet. (Klipp på detta finns i gruppen)

15:12 BBT: Nu kommer nästa brev, där det står att Nardos och Simon ska paras ihop. Nardos är inte riktigt nöjd över det, och tror Pedram ljuger när han läser upp det. Katti säger tillslut att det står Simon.

De går till slussen och sätter på sig banden, sen behöver Simon gå ut och röka och Nardos vill vila för hon har dygnat inatt. Men hon får helt enkelt följa med ut snabbt så han får röka. (Klipp på detta finns i gruppen)

15:31 BBT: Det är ett skönt chill i soffan, Nardos och Simon försöker komma överens hur de ska fixa veckan ihop. Simon säger att han ger allt på tävlingar så det måste hon också säger han.

Just nu får Nardos fotmassage av Simon. Luis berättar att han rör sig väldigt mycket när han sover.

15:46 BBT: Stephanie, Pontus och Therese är i sovrummet och pratar om smink. Pontus berättar när han sminkade sig till Curella du vil. Han berättar att det tog tid och tjejerna skrattar. Sedan kommer Nardos och Simon in i rummet och snackar.

15:48 BBT: Nästa brev kommer och Nardos läser att Luis ska paras ihop med Therese denna veckan.

De går in till slussen och sätter ihop sig med bältena.

Gruppen har då räknat ut att Joel sätts ihop med Tanja denna veckan. (Klipp på detta finns i gruppen)

15:55 BBT: Joel kommer med banden han och Tanja ska sättas ihop med. Hon är i det turkosa sovrummet och byter om. Hon säger åh har banden kommit redan säger Tanja.

De sätter ihop sig med banden direkt.

16:00-16:49 BBT: Det har varit lugnt i huset, alla par är fastkedjade med varandra och nu börjar det roliga att dom ska komma överens.

Judith och Tanja gjorde bullar som de har bjudit på nu under eftermiddagen.

Det har varit chill i soffan, för Nardos är riktigt trött idag efter nattens barnskrik.

Judith skadade handen i natt när hon skulle springa in när bebisskriket kom, så hon har fått ett bandage för extra stöd.

16:52 BBT: Tanja och Joel ska köra lite yoga i poolrummet, de önskar lite musik till sin yoga. Visst får dom musik, men inte den musiken de vill ha. Ljudet som kommer från högtalarna är grisar som skriker tycker jag mig höra, Judith bryter ihop av skratt. Joel och Tanja är inte riktigt nöjda, men till slut så sätter storebror på lugn stämningsmusik.

17:15 BBT: Yogan är över men vi är kvar i poolrummet. Pontus håller en meditation med Stephanie, Tanja, Joel och Judith. Det ser ljuvligt och fridfullt ut, och Joel sa innan de började att han troligen kommer att somna.

17:26 BBT: Therese och Luis sitter och pratar i sovrummet. De pratar om Simon, om hans skämt som kan gå lite över styr ibland. De pratar om att man ska kunna säga sluta nu, det är bra nu så ska det sluta. Man ska inte bli arg. Simon och Pontus har skämtat lite med Therese i några dagar nu, genom att säga Tessan testar… och sen ska de hitta på något ord på T.

Luis börjar sedan återberätta ”vem är Therese”, han berättar att hon kommer från karlskoga, hur många syskon hon har, vart hon har jobbat osv.

Therese frågar om Luis har lätt för att komma ihåg saker, för hon tycker att han kommer ihåg många detaljer. Hon är imponerad över hans minne.

17:42 BBT: Det kommer in ett brev där Tanja läser om vilka par som sitter ihop, att man tävlar i par och att Judith är världens bästa småbarnsförälder och är immun och fri tillsvidare! I brevet läser hon också om att tittarna har röstat och det är från och med nu förbjudet att sitta eller ligga ner. (Klipp på detta finns i gruppen)

17:46 BBT: Alla reser sig upp och börjar hitta på olika saker. En del tar en promenad ute, några går till gymmet. Nardos vill ha hjälp med sitt hår, hon ska tvätta det och frågar om Judith kan föna hennes hår. Judith säger att hon inte får sitta ner, så vi får göra det sen när det nu blir säger hon. Simon är kaffesugen och går och tar sig en kaffekopp, Nardos vill ändra om kylskåpsmagneterna på kylskåpet så det gör hon. Sen promenerar dom ut till utegården.

17:56 BBT: Alla rökare har nu fått tagit sitt bloss och de går nu in i värmen och ska hitta på något. Nardos och Simon går till gymmet tillsammans med Emelie och Adrian. De bestämmer sig för att spela golf. Nardos undrar hur man spelar golf, Simon förklarar för henne. De ska hämta alla grejer så ska de göra en bana sen.

Skribent denna eftermiddag Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page