top of page

Livefeed Tisdagen 2 mars del 109:05 BBT: Vi hör barnskrik och det är dags igen för Judith och Nardos att promenera så bebisarna somnar.

De springer till uppdragsrummet, lägger bebisarna i vagnarna, tar på sig tofflorna och morgonrockarna. Sen är det bara att promenera tills snarkljudet kommer, då ska de stå helt stilla tills det är tyst, då får de ta av sig allt och ta med bebisarna och lämna uppdragsrummet.

Tanja vaknar och Judith berättar att hon har varit vaken hela natten och att de har promenerat klockan 5, 7 och 9.

09:13 BBT: God morgon gänget, era mikrofoner är hungriga mata dom med batterier, det finns i slussen.

Judith försöker få upp Simon ligger i soffan, men han vill absolut inte gå upp. Judith försöker med allt, men han kommer inte upp. Hon berättar att hon har lyssnat på hans snarkande i flera timmar.

09:20 BBT: Huset börjar vakna till men det är också många som är trötta efter veckofinalen och festen i natt. Emelie kommer upp och ser knappt vaken ut. Judith säger att hon inte ser vaken ut. Emelie säger då att det är hon inte heller. Hon tänker duka fram frukosten så folk får ta det dom vill ha, sen kommer hon lägga sig igen säger hon.

09:26 BBT: Tanja lägger en ansiktsmask i ansiktet i hopp om att få ansiktet att se piggare ut. En grå ansiktsmask ska få ansiktet att se piggare ut säger hon.

Tanja går sedan till köket och kollar om det finns kaffe klart.

09:32 BBT: Katti, Stephanie och Tanja pratar om veckofinalen. Katti säger att hon borde ha sett ut som en fågelholk när Pedram blir räddad, för hon trodde att hon skulle stå mot honom igår.

De pratar också om att de hade trevligt efter finalen igår.

09:37 BBT: Bebisskrik kommer igen och det är åter igen dags att tävla. Denna gången har de hejarklack med sig i rummet. Katti klappar i händerna.

Nardos säger att hon aldrig vill ha barn efter det här. Therese säger att detta är bara uppvärmning inför föräldralivet. Till slut kommer snarkljudet och det blir tyst, när de precis har tagit av sig allt så börjar skriket igen, och det är bara att börja promenera igen. Simon ryter åt bebisarna att dom ska vara tysta nu!

09:49 BBT: Det är häng utanför uppdragsrummet. Judith undrar hur länge hon har sovit, om det är en halvtimme eller en timme.

Nardos äter lite frukost och säger att hon har ändrat antalet barn, hon har tidigare sagt att hon vill ha elva barn, men efter detta så vill hon bara ha sex barn.

Tanja säger att om det är en tävling idag, så borde Judith och Nardos mammalediga. Judith är tveksam till om det är så.

10:00 BBT: Det är frukost time i huset nu. Adrian och Luis sitter och pratar kring bordet. Luis berättar om sin barndom att han blev hämtad av polis och militär.

10:16 BBT: Ute på gården sitter Katti och Stephanie i solen samtidigt som Stephanie äter frukost. Simon och Tanja är vid rökrutan och pratar. Simon säger att det vore gott med juice nu. Katti håller med om det.

Stephanie funderar på hur hon ska prata med Emelie idag, om det hon fick veta igår. Flera sa igår att Stephanie inte ska göra en grej av det.

10:22 BBT: Tanja och Stephanie pratar i slussen medan Stephanie tar hand om sin tvätt. Stephanie berättar för Tanja att Emelie har kallat henne för alkis. Stephanie tycker inte detta är ok, då hon har haft missbruk tidigare och kommit ifrån det problemet. Stephanie är glad att hon fick reda på det är, för detta är ett grovt påstående.

Tanja frågar när detta hände, Stephanie berättar då att Emelie hade sagt det efter tävling som de förlorat, då hade Emelie sagt i stil med ”Jag har ju en tant och en alkis med i laget”

10:27 BBT: Vi är tillbaka i det turkosa sovrummet där sitter Katti och är lite arg. Stephanie kommer in och Katti säger att Emelie gärna får kalla henne för pensionär, för jag är det snart säger hon. Men att kalla Stephanie för alkis, det är inte ok säger Katti. Hon säger till Stephanie att hon ska prata med Emelie om detta och fråga vad hon grundar det på.

10:30 BBT: BARNSKRIK igen och det är dags att få bebisarna att sova.

Judith och Nardos intar sina platser och börjar promenera.

Pedram och Katti är med i rummet och hejar på dom, i slutet kommer även Joel in och tittar på.

10:46 BBT: Vi hör ett barnskrik igen!

De rusar in och börjar promenera. Efter en stund kommer snarkljudet och de står helt stilla. Sen kommer det en fanfar som betyder att tävlingen är slutförd.

Judith är överlycklig över att vara barnfri! Nu tänker hon ta en dusch.

10:54-11:05 BBT: Stephanie frågar om hon kan få låna Pontus en stund, hon vill inte föra över någon negativitet men behöver få prata med någon. De bestämmer sig för att gå till gymmet för att prata.

Stephanie berättar att det kom fram saker igår, att Emelie har kallat Stephanie för alkoholist.

Stephanie vill att hon förklarar sig dels för Stephanie och till de andra hon har sagt det till. Stephanie tycker det är grova saker att säga, att vara alkoholist är missbruksproblem. Hon tycker inte det är okej. Pontus säger att Emelie är osäker i huset, och det är såklart inte ok att säga så. Han säger också att hon inte ska ta åt sig av det. Pontus säger till Stephanie att hon ska göra det som känns rätt för henne, men säger att hon kanske ska lugna ner sig lite innan. Pontus säger också att Stephanie inte är någon alkoholist, nej säger även Stephanie.

Stephanie bestämmer sig för att ta Emelie åt sidan nu och ta tag i problemet.

11:08-11:21 BBT: Stephanie drar Emelie åt sidan och sätter sig i poolrummet.

Stephanie berättar att hon har fått reda på att Emelie har kallat henne för alkoholist.

Emelie tycker det var starka anklagelser, och att det hade kommit fram fel.

Det Emelie menade var att det inte var så smart att dricka innan en tävling som handlar om en immunitet för oss tre i laget. Emelie berättar också att dricka på en måndag är inte så bra.

Emelie berättar också om att Stephanie hade druckit två öl på morgonen när de skulle tävla, vilket flera andra också gjort. Men Emelie förstår att detta kom fram fel.

Emelie säger att nästa gång ska hon komma direkt till Stephanie om det är något.

Stephanie tycker det känns bättre nu, och förstår Emelie och att det inte var så allvarligt som det lät som. Stephanie säger själv att hon aldrig skulle sätta sig i ett hus om hon inte kunde kontrollera sina intag av alkohol. Emelie säger själv att hon kan överdriva, det säger dom även hemma säger hon.

11:23 BBT: Stephanie går till Therese som ligger i sin säng och berättar att hon har pratat med Emelie nu. Therese säger att Emelie måste tänka sig för hon hur hon säger vissa saker.

Katti och Pedram kommer in också, så Stephanie berättar om samtalet med Emelie.

11:33 BBT: Det är häng i soffan. Emelie berättar om bröstförstoring, Nardos säger att det även är fint med små bröst.

Joel berättar en historia han varit med om.

Sen undrar Emelie vad de ska göra till lunch idag, hon funderar på falukorv och makaroner.

11:40 BBT: Emelie berättar för Nardos att hon inte tycker om fulla personer, hon har varit med om så mycket så hon går gärna ifrån när folk blir för fulla. Hon berättar även om snacket med Stephanie.

11:50 BBT: Simon blir kallad till slussen. Där finns det ett brev och ett band som det står världens bästa förälder.

Han samlar alla till soffan. Tävlingen mellan Nardos och Judith är nu avslutad.

Den som vann tävlingen världens bästa förälder och därmed sitter säkert resten av veckan är. Judith.

Hon blir överlycklig och får bandet över sig och sen får hon även en mugg där det står ”världens bästa mamma”.

Nardos är lite besviken, för hon kämpade säger hon. Men hon laddar om för nästa tävling.

12:13 BBT: Stephanie och Pontus sitter vid poolkanten och doppar fötterna i vattnet och pratar.

Stephanie berättar att hon har dragit ett streck över detta med Emelie nu. Hon fick en förklaring så det känns bra nu. Pontus säger att Emelie känner sig osäker för att hon känner sig utanför, att hon är försiktig för att inte bli utanför.

12:20 BBT: Emelie står och steker falukorv och väntar på att pastavattnet ska koka upp. Runt köksön sitter Adrian och Luis och håller sällskap. De spelar schack som de har gjort själva.

Det är för övrigt väldigt lugnt i huset nu.

12:26 BBT: Pontus, Stephanie och Simon är i poolrummet och pratar om Jesper som fick lämna igår. Simon säger att tänk, han sitter och kollar på oss nu. De skickar en hälsning till honom från kameran.

Simon ber också Stephanie om ursäkt om han va på igår. Stephanie säger att det var inget, utan att han var extremt söt igår. Pontus och Simon härmar Stephanie när hon blir arg. Simon säger att hon är vacker.

12:34 BBT: I det turkosa sovrummet håller de på att göra sig ordning med lite smink. Katti sitter i sängen och fixar sig, medan Tanja sitter vid sminkbordet.

Judith smörjer in sig med brun utan sol. Pedram, Therese, Katti får en kräm av Tanja som är bra för ansiktet, som de smörjer in sig med.

12:50 BBT: I köket står Emelie fortfarande och steker falukorv och har dukat. Luis och Adrian spelar schack.

Tanja har nu kommit till köket också, så hon hjälper till med disken. Pastan är i kastrullen nu.

Judith sitter och pratar om olika maträtter som är goda, som hon har lagat. Vad de skulle göra för mat om man skulle ha en dejt hemma med god mat och vin.

Tanja frågar Judith om hon har haft matvecka, Emelie svarar att Judith hade första veckan.

12:56 BBT: Brev som Katti ska läsa

Par vecka!

Denna veckan kommer par att skapas och det blir en ny duo. Ni kommer att sitta ihop resten av veckan till BB säger till. Passa på att njut i frihet, snart kommer BB att para ihop er.

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page