top of page

Livefeed Tisdagen 9 Mars 2021 Del 213:15 BBT: Nardos, Adrian, Emelie och Joel pratar om namn och vad de skulle kunna döpa sina barn till. Emelie tror att hon bara får killar, så ett namn är klart och det är Lovis för det går i släkten. Nardos säger att hon gillar namnet Arion, då berättar Adrian att hans kompis heter det. Nardos berättar sen att hon hade velat vara med i farmen, på riktigt. Då hade det blivit bra underhållning säger Emelie.

13:32 BBT: De sitter och pratar i soffan, storebror kallar sedan in Joel till bikten. Nu händer det något säger de andra. Joel tror inte det kommer hända något, utan de ska nog bara kolla hans mikrofon, för de har påpekat om den tidigare idag. Medan Joel är inne i bikten är de andra i soffan och pratar.

13:34 BBT:Joel kommer ut från bikten med ett brev! Han läser: Joel du vann paketjakten förra veckan och vann en fördel. Fördelen du vann är att du ska få dela upp lagen som ni kommer tävla i under veckan. Du ska göra valet nu, och gör det tydligt så BB kan se de olika lagen. Lag 1 Therese, Adrian, Tanja, Simon, Katti, Stephanie

Lag 2 Emelie, Nardos, Joel, Judith, Pedram, Pontus

13:50 BBT: De börjar bli lite rastlösa i huset nu. Simon ber om att det ska hända något. Det börjar kackla och de säger brev, men lampan blinkar inte. Kacklandet kommer igen och Judith kollar brevlådan, jovisst det finns ett brev som Adrian ska läsa. Judith hämtar in de andra. I brevet läser han att i dagens tävling så kommer dom tävla om kampen att bli Hedemora och Skillingaryd. Hedemora då har man det lite bättre Skillingaryd då har man det lite sämre

Det är sex olika grenar, och lagen ska komma överens i vilken ordning de ska tävla, varje person får bara tävla en gång. Tävlingen idag handlar inte om immunitet. Det ena laget ska vara kvar vid soffan och komma överens, medan de andra går till poolrummet och kommer överens.

14:00 BBT: Lagen diskuterar vilka som ska tävla i vikten gren. I Joels lag är man inte helt överens om grenarna, men till slut så kommer de fram till ett resultat. I poolrummet verkar det som att de har kommit överens ganska direkt. Adrian säger att han har en bra magkänsla att detta kommer gå bra.

14:13 BBT: De båda lagen har gjort sina val och de sitter ihop i soffan igen. De börjar prata om att berätta vilka som ska göra vilket. Det är lite olika meningar om man ska avslöja det eller inte. Joel säger till andra laget att de borde vara rädda.

14:28 BBT: De första som tävlar är Emelie och Therese de ska gå till uppdragsrummet. Där inne väntar Wincent som är mentor på farmen. En riktig farmen profil som gästar huset idag. Tävlingen handlar om mått, de har ett rep som de ska mäta upp 2 meter. Emelie mäter upp sitt rep fort, medan Therese tar lite extra tid på sig. De lämnar repen framme hos Wincent på en bänk. Therese använde sina fötter som hjälp. Emelie körde metoden 30 cm. Wincent mäter med måttbandet, den som är närmast två meter vinner. Therese 139 cm Emelie 218 cm Emelie vinner denna tävlingen och lag Joel får 1 nål i sin dyna.

14:39 BBT: De kommer ut från uppdragsrummet och Emelie gör glädjeskutt. De berättar för de andra vad tävlingen gick ut på. Therese berättar om sin metod och Emelie sin. Therese är missnöjd för det var nästan 60 cm som fattades. Simon säger att det inte gör något, för det handlar ju inte som immunitet säger han.

14:45 BBT: Nardos kommer in från dass och gratulerar Emelie, och Emelie får berätta för Nardos vad de fick göra i uppdragsrummet. Nardos, Simon och Pedram börjar prata om teknik i soffan, sen undrar Nardos vilka som är inne och tävlar nu. Ingen säger de andra i soffan.

14:56 BBT: Adrian och Pontus ska till uppdragsrummet Tjena chefen säger Pontus till Wincent. Det är dags för sågen! En klassiker i farmen. Man ska såga av varandras stockar, och den som ramlar i backen först förlorar. Adrian var riktigt snabb och Pontus hamnade i backen. Adrian är vinnare i denna tävlingen.

15:11 BBT: De hälsar på Wincent, det är en farmen klassiker. Tävlingen går ut på att fylla en säck med potatis, och hela säcken ska väga 2 kg. Närmast 2 kg vinner. De börjar plocka potatis och Joel frågar om Wincent har några skämt. De hade han inte på lager idag. Joel pratar mycket i början under tiden han fyller säcken. Wincent frågar om de är bra på att uppskatta vikt, Simon berättar att han har ett gymkort som han använder ibland och där finns det vikter som väger 2 kg. Simon blir extremt nojig och ändrar sig lite. Snoppen känner Joel, detta var svårt säger han. När de är klara ställer dom säckarna hos Wincent som ska väga dom. Joels säck väger 1284 gram Simons säck väger 2100 gram Simon vinner tävlingen! Direkt efter så frågar Simon Wincent om han får en plats på farmen nästa år.

15:26 BBT: Det är dags för spiken mellan Katti och Pedram. Tävlingen går ut på spika en varsin gång på spik tills den är nere i plankan. Pedram får börjar slå, sen får katti slå och så fortsätter de till spiken är nere. Den som slog sista slaget när spiken går ner vinner. Segrare blir Pedram! Nu står det 2-2 i macherna!

15:40 BBT: Tanja och Judith ska tävla i att mäta upp 2 liter. Närmast 2 liter vinner. Det står 2-2 i matcherna säger Wincent, så känns ingen press. Tjejerna kramar om varandra och säger nu kör vi! Det är lite rörigt och till slut vet inte Tanja vad det är hon ska ha.. Två liter säger Judith, jaha trodde vi skulle ha 2 dl säger Tanja. Tjejerna är nöjda och går fram till Wincent för mätning. Tanja fick 1,7 liter Judith fick 1,4 liter Tanja vinner denna tävlingen.

15:57 BBT: Nu är det dags för sista tävlingen och det är mellan Nardos och Stephanie. Wincent förklarar att de ska leta efter 20 nålar, för varje nål man hittar så sätter man den i nåldynan. De har 10 minuter på sig, när 10 minuter har gått så har den som funnit mest nålar vunnit. Stephanie är snabb och hittar två nålar ganska direkt. Wincent frågar hur det går för Nardos, för hon har inte hittat någon ännu. Nardos säger att detta är fusk. Stephanie hittar 6 nålar och Nardos hittar ingen, Nardos säger att det är fusk.

16:14 BBT: Nardos är grinig för hon tycker detta är fuskigt, för hon hittade ingen nål. Stephanie är glad och hela laget är glada över att ha vunnit Hedemora. Har man vunnit Hedemora så bor man lite bättre som de tidigare idag läste i brevet. De säger i soffan att de blickar framåt till nästa tävling, det var roligt att se varandra när de tävla. Nardos laddar om för nästa tävling, för denna handlade inte om immunitet säger hon. Det blir chill i soffan en stund. // Skribent Ann-Sofie

Comentarios


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page