top of page

Livefeed Torsdag, 1 April 2021 Del 1

Livefeed Torsdag, 1 April 2021 Del 1

08:55-09:45 BBT: Musiken drar i gång.

Musiken drar igång och nu är det dags för huset att vakna. Mergim kommer upp först denna morgonen och han börjar dansa och han verkar digga musiken.

Han går in till det turkosa och där inne är Judith vaken och de börjar prata om gårdagen direkt.

Madde kommer upp och börjar med frukosten, hon skalar och delar bananer och lägger i en skål tillsammans med ägg, så det blir bananpannkakor till frukost. Flera av deltagarna börjar komma och byter batteri som vanligt.

Mergim och Judith ska gå ut och ta sig en morgonpromenad, de går förbi poolen och säger att det börjar likna en pool nu, vattnet börjar bli bättre. Mergim säger att nu kan man bli i slängd utan att tycka det är äckligt vatten.

Innan de tar promenaden så kollar Judith till blommorna som hon och Tanja planterade, sen påbörjar dom promenaden tillsammans. Julia kommer ut efter en kort stund och drar i gång ett pass med dom. Mergim går till rökrutan och Julia och Judith springer och får upp tempot lite innan frukost.

Julia, Viktoria, Joel och Mergim hänger kring köksön och snackar lite, samtidigt så kommer det upp en ny vaken Simon och säger god morgon, sen blir han inkallad till bikten direkt.

Vi får se vad som händer i bikten, där han läser ett brev.

Idag är det första april och tittarna har fått rösta att du ska få pranka alla i huset. I uppdragsrummet finns mer information, dörren till uppdragsrummet är låst och du får smyga dit utan att någon märker att du går dit. Hur du väljer att smyga är upp till dig, bara så ingen ser.

Han skrattar och tycker detta ska bli kul, men han säger att han måste gå på toan först.

Simon föreslår att alla ska gå på en gemensam promenad, han rycker med sig alla ut på gården och de börjar spring runt. Han kommer på att han inte har några skor på sig han springer in för att sätta på sig skor, men alla följer med in, jag (admin) tror att han försöker lura bort alla så han kan smyga in i uppdragsrummet, för han ser en aning lurig ut Han smyger till uppdragsrummet och flyttar på blomman, Judith märker det och Simon säger att han tycker blomman ska stå där. Men sen kommer de på en annan idé med blomman, Simon, Alex och Joel bär in den till det rosa sovrummet och ställer den bredvid Nardos säng och hoppas att hon ska bli skrämd.

Han lyckas komma in i uppdragsrummet och där inne finner han ett brev som han läser.

I brevet står det LUURAD, du är nu instängd i uppdragsrummet tills Big Brother säger till.

Simon blir grymt besviken, sen säger storebror Hockey hockey och spelar hockey signalen. Men Simon ser det hela positivt, han har ju en toalett där inne.

Judith har ögon i nacken och märker att Simon försvann in i uppdragsrummet och hon står på utsidan dörren och försöker höra något där ifrån. Hon springer in i det rosa rummet och försöker lyssna från väggen, men sen springer hon till dörren igen. Hon säger att hon är så nyfiken så hon spricker. Hon tycker sig höra musik och hon öppnar dörren, men den andra dörren är låst så hon ser ingenting.

09:47-10:00 BBT: I köket pratar Madde, Joel och Alex om ägg pranket som de gjorde igår. Madde säger att hon inte vill bli indragen i det då hon inte var med och planerade det säger hon.

Viktoria och Julia kommer till köket och Joel är snabb med att berätta att Simon är i uppdragsrummet.

Dagens första brev anländer kort därefter, och på kuvertet står det att Tanja ska läsa och hon ska samla alla förutom Simon. Alla i köket skrattar och Alex säger jag sa ju att Simon är därinne.

Tanja läser brevet och det blir full fart på alla när hon läst brevet. Simon trodde att han fick ett uppdrag att lura er andra, men han blev själv lurad och är nu inlåst i uppdragsrummet tills vidare.

Er uppgift är att lura honom när han kommer ut att ni har haft en dagsfest utan honom. Allt ni behöver finns i slussen.

10:05 BBT: Dagfesten är i full gång och de planerar nu vad de ska säga till Simon när han kommer ut från uppdragsrummet igen.

Madde steker fortfarande bananpannkakor och i det rosa sovrummet pratar Adrian och Pedram om pranket som hände inatt.

10:07 BBT: Vi får titta in hos Simon som är i uppdragsrummet, han har hört lite musik och undrar vad som händer i huset. Han säger också att han hatar hockey så mycket. Han säger att han kände sig väldigt speciell när han gick in i bikten och läste brevet.

10:08-10:27 BBT: Alla försöker föra så mycket liv de bara kan, så Simon ska höra att det händer något i huset. Alla kommer överens om vad de ska säga när han kommer ut igen, och jag tror alla är taggade på att få se hans min, när han får veta att de har haft fest utan honom Att festen är fejk behöver inte han få veta.

Nardos står på bordet och skriker med skumpa flaskan högt upp i luften och de andra skriker med.

Mitt i festen så kommer dagens andra brev i lådan, i det brevet stod det att snart kommer Simon ut igen.

Joel berättar att han ska luras med att han har bråkat med Emelie, så nu är de alla beredda på att lura honom ordentligt. Musiken drar igång igen och de börjar sjunga på låtarna de har hittat på.

10:28 BBT: Simon kommer äntligen ut från uppdragsrummet, han får en öl som de hade sparat sen tidigare fest. Han berättar om vad han fick gå igenom inne i uppdragsrummet och hur det kom sig att han hamna därinne. Judith säger att han har missat sjukt mycket saker, sen börjar gänget skrika efter en runda till. De fejkar att de skulle vara berusade. Mergim lurar Simon med att han skulle ha hånglat med Stephanie, Mergim säger att han ville berätta det själv så det inte kommer från någon annan. Allt är dock ett skämt, men det vet inte Simon.

10:36 BBT: Alla är nu samlade ute på gården där solen lyser. Tanja berättar att de fick ett brev där det stod att Tanja skulle samla alla förutom Simon, och i brevet stod det att dom skulle få en dagsfest. Simon har lite svårt att tro att det stod så, men alla som är ute är eniga med att det stod så. Simon säger att detta var det sjukaste han varit med om.

10:46 BBT: Deltagarna sitter nu och äter frukosten, som blev lite försenad.

De pratar om hur påsken var förra året, där gorillan kom in under freeze, sen berättar Mergim om när Anty kom in som kyckling under en freeze och gav påskpresenter. //Skribent Ann-Sofie

11.03 BBT: På utegården tar sig Madde, Emelie och Joel sig en morgonpromenad. Madde säger att hon har sovit dåligt inatt och har ont. Hon har tydligen fått fel kudde säger hon. Det är soligt över Big brother huset idag, men Emelie tycker att det är kyligt ändå. De säger att de måste gå så här varje dag en stund. Emelie säger att hon brukar springa och gå hemma hela tiden. Men i huset rör de sig knappt någonting.

11.15 BBT: Flera personer kommer ut på gården för att det är sol. Men Adrian säger att det är rätt så kallt. Joel, Madde och Emelie pratar om Mergim. De tycker det är lite konstigt att han är den enda av de tre som inte har packat upp sin väska. Och varför skulle bara han välja lagen själv. Joel är skeptiskt. De börjar prata om Joakim Lundell, men Joel kallar honom ”Jockeboi”. Emelie vet inte vem han är riktigt och Joel berättar att han köper byxor för över 6000 kr, och dyra märkesväskor. Han unnar sig verkligen säger Joel. Han börjar berätta om den gången han körde över sin Luis Vitton väska med sin Lamborgini. Tjejerna undrar varför man gör sånt. När de pratat en stund så säger storebror åt de ”Vänligen byt ämne”. Så de får gå tillbaka om att prata om folk i huset.

11.20 BBT: Madde och Emelie börjar prata om att de börjar sakna närheten i huset till någon. Inte så att de specifikt vill ha det från någon speciell, utan mera att det börjar bli lite frustrerande. Utanför är det annat då kramas man med vänner och familjen på ett helt annat sätt. Nu sitter även flera uppe på gula altanen och solar. Det är där solen är just nu på utegården. Joel går in för att han vill börja tvätta. Men Madde och Emelie fortsätter att gå. Emelie kommer på att hon ska vänta med att duscha ifall man blir äggad under dagen. Tjejerna undrar om det verkligen är påsk denna vecka. De vill i så fall få in ägg och måla på ägg. De kommer ihåg att förra året så fick de gömma påskägg i huset. Men de är skeptiska om det verkligen är påsk nu och inte senare. De tror att det är nästa vecka i stället.

11.28 BBT: Uppe på gula altanen sitter Mergim, Pedram, Alex, Adrian och Dennis. De undrar hur utröstningen kommer att gå till på måndag. Eftersom Victoria nu hänger löst och måste bli räddad av tittarna, så spekulerar de om hon kommer bli röstad innan eller utöver de andra i huset som hänger löst, så att det blir flera stycken. De kommer på att de ändå inte vet och kan komma få veta det förråns det sker. Sen börjar de prata om när de tre kom in i huset i veckan. De har snart varit där en vecka redan. Samtalet går över till frågorna de hade i heta stolen.

11.40 BBT: På utegården pratar killarna nu i stället om BUS och spraytan. Mergim berättar att han är beroende av att ha spraytan utanför huset, men inne i huset och förra året var han beroende av BUS. Adrian säger att han ska försöka låta bli BUS i någon vecka. Men Mergim säger absolut nej, han skulle må för dåligt då. Adrian och Mergim kommer överens om att de ska åka och spraytana sig tillsammans. Adrian säger 100 %. De börjar istället prata om olika sorters BUS och vilka som är bra och mindre bra.

11.45 BBT: Inne i rosa sovrummet istället så står viktoria och smörjer in sig med just BUS. Emelie och Nardos sitter och håller på att sminka sig.

Samtidigt inne i turkosa sovrummet sitter Julia och berättar för Simon och Judith om sin älskade Svante. Hon berättar bland annat om att hon beskyddar Svante när hon är ute och går med honom. Och berättar om folk de träffar på stan ibland. Någon hade sagt när de gick förbi de på stan ”Usch en sån där kamphund”. Julia säger efteråt till Svante, ”Du fick just en komplimang”. Sen fortsätter hon att berätta om Svante, att han sover i hennes säng och vilken typ av personlighet han har. Simon säger att han också älskar hundar, och att han vill ha en Samojehund.

11.55 BBT: På utegården sitter flera och flera nu i solen och njuter. De samtalar om allt möjligt, även Nardos och Jacki har anslutit till killarna nu. Och nu tycker de att det börjar bli riktigt varmt i solen. Och att de nog kan bli väldigt bruna där inne och de sitter tillräckligt länge och ofta där.

Inne i rosa sovrummet sitter nu Madde istället och smörjer in sig med BUS, medan Emelie fortsätter att sminka sig. Hon berättar om sina planer att hon vill flytta till Stockholm, och hyra en andrahandslägenhet. Kanske hitta något butiksjobb. Madde säger att det är perfekt att börja så, och så kan hon plugga parallellt.

12.05 BBT: Sitter flera och flera ute i solen. De har börjat att leka 20 frågor, och det är Victoria som leder leken. Hon ser en spindel som kommit ner bland de i sin tråd ner från taket. Nardos springer iväg och skriker. Och Jacki säger att de absolut inte för döda spindeln. De har lika mycket rätt att leva som allt annat. När de fått ner spindeln på marken och den springer iväg. Börjar killarna att ställa frågor igen till Victoria och försöker lista ut vem hon tänker på.

12.14 BBT: Emelie säger inne i rosa sovrummet till Madde och Joel att hon vill ha en fest ikväll. Hon vill att det ska ske lite kärlek i huset. Att hon vill ha passion och kärlek i huset. Joel säger åt henne att starta något då. Men Emelie säger nej. Hon vill bara vara åskådare till sådant.

På utegården har nu folk knäckt vem Victoria tänkte på. Det var Luigi. Så nu är det Dennis som har en person i stället som han tänker på och alla får ställa frågor till honom i stället.

12.44 BBT: Nästan hela gänget sitter fortsatt på utegården i solen och leker 20 frågor. Det är en lugn förmiddag i huset och det är nog bra att deltagarna får ladda batterierna lite. För i eftermiddag ska det tävlas i immuntävling, och sen blir det Flygvärdinnefest till Victorias ära ikväll.//Skribent Helene


Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page