top of page

Livefeed Torsdag 15 april del 318:10 BBT: Simon kallas till slussen där det ligger en skål med nötter som är till stenålders-personerna som är i uppdragsrummet. De kommer bli så sura när de ser att det är det enda de får äta. Några skrattar. Alla kommer överens om att verkligen inte bryta mot reglerna för de vill inte tillbaka till stenåldern.

18:20 BBT: I uppdragsrummet har nu stenålderspersonerna fått besked om att de får lämna rummet. De springer ut och därefter bir det ett väldigt långt tillfälligt avbrott.

18:55 BBT: Nu har det varit avbrott ganska stor del av timmen men när de är tillbaka på skärm så är det matlagning och klagomål på att produktionen är tråkig som inte skickar in något. Hur kan de ta ifrån alla lekar som deltagarna hittar på och sen inte skicka in något själva.

19:20 BBT: De flesta är i köket och Mergim håller på att steka falukorv. Det är diskussion om hur krispigt man gillar sin falukorv. Simon gillar när de inte är helt brända säger han. Ja det är ganska tyst och ingen säger särskilt mycket nu. //Skribent Rawwee Bee

19:40-20:00 BBT: Det är fortfarande väldigt lugnt i huset. De flesta ligger i sängarna och slappar eller snarare sover.

Maten är klar och det är dags att äta, det som serveras idag är falukorv och pasta.

Det är en lugn och god stämning under tiden dom äter av maten.

Maten är uppäten ganska snabbt och nu plockar dom bort sina tallrikar och tar disken på en gång, så det är gjort.

Jackie och Dennis försöker få tag på något i taket, de kommer på att man kanske kan stå på en stol och ta moppen, även Tanja tror det är en bra idé. Vi får se om dom får ner det dom söker.

20:20 BBT: Nardos, Mergim och Jackie sitter vid köksön, resten av deltagarna ligger i sängarna som de gjort nästan hela dagen.

Nardos tycker hon hör något i slussen, hon funderar på om det kommer något brev snart. Dennis kollar på klockan och säger att festerna brukar dra igång nu. Vi får helt enkelt se om det blir någon fest ikväll.

Tanja går runt och plockar burkar i poolhuset som de drack igår.

20:30-20:40 BBT: Storebror meddelar att alla genast måste samlas i annexet.

De väcker folket som ligger och sover och samlas i annexet. Det är bara Adrian de måste vänta en sekund på som var tvungen gå på toan först.

Efter en stund så är alla i annexet och de tar på sig skyddsrock och glasögon och tidsmaskinen drar igång till en ny tid.

De får ett brev som dom läser

Välkommen till nyårsafton 1999 läser Simon och fortsätter läsa det långa brevet. Det står i alla fall att på nyårsafton så festar man och man vet aldrig vad som händer vid tolvslaget.

Strax efter brevet så meddelar storebror att uppdragsrummet är öppet, dom rusar dit och kollar oh där finna alkohol, chips, ballonger som dom bär ut i huset.

20:45 BBT: Simon har varit inne i bikten och kollat med dom om alla får byta kläder och äta ur kylskåpet. Alla får nu äta från kylskåpet, det är ju några som har fått straff som inte har ätit så bra. Dom som inte har ätit mat rusar till kylskåpet och börjar göra ordning något snabbt att äta. De andra går och byter kläder och vissa sitter och chillar vid köksön.

20:50 BBT: Efter ett ytterligare avbrott så är vi tillbaka i huset där Jackie sjunger millenium två låten och får med sig Nardos på sången.

Judith står vid spisen och fixar något snabbt att äta och dom andra chillar vid köksbordet.

Det blir nyårsfest ikväll helt enkelt. //Skribent Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page