top of page

Livefeed Torsdag 18 februari, 2021 (Del1)Torsdag, februari 18, 2021

09:11 BBT: Storebror väcker oss med upp och hoppa lingonsoppa, det är ny härlig dag i big brother huset. Några vaknar till liv medans några ligger kvar och drar sig. Det är flera som redan har vaknat till liv, Luis har börjat fixa lite i köket.

09:35 BBT: I det blåa sovrummet är det full fart. Det bäddas sängar och folk börjar klä sig och göra sig i ordning. Jesper har fått en peruk på sig, vilket han passar i säger dom. Färgen på peruken är den samma som hans färg på skägget.

09:45 BBT: Judith och Luis har startat sitt köksprogram. Luis berättar att idag ska dom göra en svampomelett. Han vispar äggen och han förklarar att man måste ha en viss vispteknik. Judith steker svamp och det ser ut som champinjoner.

10:05 BBT: Omeletten står i ugnen och gottar tills sig och får lite färg. Katti hjälper till att duka fram och Jesper har ett litet handduks krig med Judith under tiden de väntar på omeletten.

10:25 BBT: Nu är frukosten klar och de flesta har satt sig till bords. Några är lite bakfulla idag och det märks för de har lite svårt att äta frukost idag. Den enda som inte har kommit upp ännu är Nardos. Men det är en härlig stämning runt bordet.

10:37 BBT: Nu har även Nardos kommit upp och sätter sig till bords. Simon säger lite på skämt, att hon kommer få sitta ensam och äta, för vi alla andra har redan ätit upp. Det brukar ju vara så att Nardos är sist vid bordet, för att hon pratar mer än vad hon hinner äta. Men några av gänget sitter kvar med henne vid bordet.

10:42 BBT: Katti frågar lite på skarpen personerna kring bordet, om någon har sett hennes elcigg laddare. Hon vet på ett ungefär vart hon hade lagt den, men där ligger den inte nu. Hon berättar att risken finns att den exploderar om den inte laddas. Det blir lite diskussioner vem som kan ha gömt den. Det var ju några igår som planerade att pranka Katti just med den laddaren. Joel säger att det är Nardos och Nardos förnekar och det blir lite tjaffs mellan dom. Nardos tycker att Joel har lätt för att anklaga folk. Gänget vid bordet bestämmer sig för att hjälpa henne.

10:46 BBT: Katti har lämnat köket och nu kommer det fram att Nardos och gänget har gömt den. Hon säger att det var en rolig grej och att hon inte kommer erkänna att det är dom som har gömt den. Jesper kommer tillbaka med Katti till bordet och då erkänner Pontus att dom ville pranka henne med det. Men vid bordet framkommer det även att fler har haft samma plan, så nu är det oklart vilka det är som gömde den. Men Katti har nu fått sin laddare!

10:55 BBT: BREV! Efter gårdagens tävling så hänger Judith, Katti, Emelie, Stephanie, Nardos och Joel löst. Ni kommer att tävla individuellt i en tävling idag. Den som vinner den tävlingen kommer att sitta säkert.

11.00 BBT: Brev! Det förlorade laget kommer att tävla i en immunitetstävling idag. Den som vinner kommer sitta säkert.

11.11 BBT: Brev igen. Den här gången är det ett kort brev om att deltagarna kommer att bli kallad en efter en in i Annexet för att ta Covid-19 test. Hela gänget börjar genast diskutera varför det ska göra det just idag. De har fått information när de klev in att det kommer ske på måndagar. Och de börjar genast hämta handsprit och dela ut. De inser också att om någon är smittat kommer den troligen att få lämna huset.

11.30 BBT: Pedram, Nardos, Emelie sitter i soffan och pratar om tv-programmet Tjafs som Nardos varit med i. Hon berättar hur det gick till. Det är ett diskussionsprogram som hon deltog i. Det gick rätt vilt till och som titeln antyder var det lite tjafsiga diskussioner om religion, rasism och andra blandade ämnen.

11.34 BBT: Blir Emelie inkallad till bikten där ett kuvert väntar på henne. Hon läser högt att hon ska få ett hemligt uppdrag under dagen. Hon ska vara huset ekorre och samla på sig saker. Hon ska ta 1 par av Joels kalsonger, Jespers kaptensmössa, Pedrams röda skor. Om hon lyckas med uppdraget får hon ett fint pris. Hon blir jätteglad för uppdraget men tycker det är elakt av storebror att just ta 1 par av Joels kalsonger när han bara har fått 2 stycken med sig in, resten ligger troligen i sommarväskan som han inte fått in ännu.

11.47 BBT: Joel är orolig över att Nardos är arg på henne efter incidenten vid köksbordet. Någon hade prankat och gömt Katti´s ladd sladd till sin e-cigarett. Och hon konfronterade folk vid köksbordet om detta. Han står inne hos tjejerna i turkosa sovrummet och pratar om detta med Therese och Stephanie som sitter och fixar håret. Tjejerna fortsätter prata om Nardos och hennes beteende. Stephanie säger att hon stör sig på hur hon agerar vissa gånger. Katti kommer in och börjar delta i tjejernas samtal.

12.10 BBT: Det är rätt lugnt i huset just nu. Deltagarna blir inkallade en efter en för att ta Covid-test. Tjejerna fixar i ordning sig, någon duschar. Judith och Therese bestämmer sig för att gå ut och ta en ”långpromenad”. Ute på gården står Jesper i sin tunna onepiece och bara tofflor. Judith säger att han kommer frysa ihjäl. Efter ett tag följer även Joel och Stephanie med på promenaden. Judith säger att de ska gå i takt som äkta soldater. De bestämmer sig för att gå 1 kilometer, men Emelie bara skrattar och säger att det är ju ingenting. Vi måste gå längre.

12.24 BBT: Simon, Pontus och Nardos är i gymmet och tränar. Killarna vill hjälpa henne att träna lite varje dag så hon kommer ut jättefit och främst har en fin rumpa.

12.31 BBT: Nu har Nardos, Pontus och Padram förflyttat sig från gymmet till de andra i gröna sovrummet. Nardos fixar Pedrams hår och Stephanie och Pontus står och tittar på. De pratar om hur deras drömtjej/kille ska vara. Medans Nardos fixar håret står de andra samtidigt och ger tips på hur Pedram ska ha det.

Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page