top of page

Livefeed Torsdag 18 februari, 2021 Del2.13:22 BBT: De har lite matproblem. Nardos pratar om makaroner, köttbullar och ketchup. Luis och Judith har planerat pasta med pesto. Nardos tänker att det ska gå snabbt, både Luis och Judith säger att det är inga problem. Vi löser det. Luis säger tillslut vi gör pasta och pesto, sen steker vi köttbullar så får folk välja själva vad de vill äta. 13:46 BBT: Nu är dom igång i köket och fixar lunch. De har en köks dans, de dansar som de gör i la ketchup song. Nardos säger till Luis att han ska lära sig dansen. Nardos tar initiativet att lära ut dansen. Simon hänger på och försöker lära sig. Emelie frågar om någon kan dansa bugg. Emelie visar Nardos hur man dansar bugg och visar henne steg och snurr. Efter två minuters träning av Emelie, så tycker Nardos att hon ska vara med i lets dance. 13:52 BBT: Emelie blir kallad till bikten. Där läser hon att hon ska få välja en medhjälpare till sitt hemliga uppdrag. Sedan läser hon vad hon ska sno från vissa deltagare. Hon funderar på vem hon ska välja till sin medhjälpare. 14:05 BBT: Nu är lunchen klar och deltagarna står på rad för att ta mat. Till lunch idag så kan deltagarna välja pasta/pesto, makaroner och köttbullar/vegobullar. Alla verkar nöjda och glada och önskar alla smaklig måltid. BB rösten kommer in och säger att tävlingen börjar om tio minuter. Pontus frågar om de ska pausa maten, men de flesta säger nej. Judith väljer att inte äta, för hon vet inte vad det är för tävling. 14:15 BBT: Emelie går och byter om inför tävlingen. Hon pratar också med Judith så det verkar som att Judith blir hennes medhjälpare. Nu väntar de tävlande deltagarna på tävlingen. 14:30-15:20 BBT: Immunitetstävling. Först får Judith, Joel och Kattis gå till uppdragsrummet. Där står det en pelare med rep runt. Tävlingen går ut på att snurra av allt rep till kroppen, sedan snurra på repet på pelaren mitt emot. Joel har lite svårt med att så still medans Kattis läser. Tillslut kommer tävlingen igång. Judith har en bra teknik. Judith blir vinnare! Nästa tävling i samma gren är Emelie, Stephanie och Nardos. Tjejerna har svårt att förstå instruktionerna, Nardos knyter av bandet från magbandet, så det blir lite krångligt för henne när hon ska försöka få en knut igen. Tävlingen går igång och det är jämt mellan Emelie och Stephanie. Tillslut har vi en vinnare - det blev Emelie. Nu ska Judith och Emelie tävla igen, den som vinner då sitter immun. 15:30 BBT: De pratar om tävlingen om vilka tekniker de hade. Nardos och Stephanie sitter och äter mat, för de åt inte upp allt inför tävlingen. De andra icke tävlande deltagare ställer många frågor om tävlingen. 15:45 BBT: Nu ska Judith och Emelie tävla i samma gren som innan. Den som vinner tävlingen kommer att sitta säkert denna vecka.

16:30: BBT. Nardos och Pontus sitter vid poolkanten på en varsin solstol och pratar och tittar på när Emelie badar, Efter en stund gör även Judith sällskap i poolen. Det pratar och diskuterar om tävlingar. Att tävlingarna kommer bli svårare allt efter som deras tid i huset. I den lilla jacuzzi badet sitter Pendram och Jesper och även där glider Judith ner. 16:45 Tillfälligt avbrott Therese och Pontus sitter på golvet inne i tvättstugan och pratar. Dom pratar lite om vem dom har minst kontakt med i huset. Pontus säger att han har minst kontakt med Joel. Han verkar svår säger han eller svår att komma nära. Therese säger att hon uppskattar folk som är roliga och spelar lite clown. Pontus säger att Jesper är som ett socialt glidmedel.

17:30 Golf planeras inne i huset av deltagarna. Minigolf med Simon Jesper Pontus Katti Stephanie. Dom använder citroner som boll och skärbrädor och lite annat att slå citronen med. Underhållning på hög nivå I övrigt i huset händer inte så mycket denna Torsdags kväll. Vi tittare får invänta den lustiga räven som några av deltagarna ska få träffa

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page