top of page

Livefeed Torsdag 18 februari, 2021 Del3.

18.01 BBT: I köket håller Nardos, Luis och Judith på att laga middag till gruppen. Det blir lax, potatis, sås och grönsaker. Under tiden är de som spelat golf runt soffa klara och vinnaren blev Jesper, och Katti kom tvåa. De har prisutdelning. När de är klara ställer Pontus toalettpappershållaren som han använt och spelat med, på köksön. Det gillas inte av Nardos som börjar skälla om att det är ohygieniskt. De andra håller med men lite tystare. Hon säger åt Pontus som ber om ursäkt.

18.17 BBT: Stephanie och Pontus får tag i några knivar och går ut i poolrummet och leker ”Fruit Ninja”, som går ut på att man ska dela på frukter och grönsaker på tid. Det dom gör är att kasta frukt mot kniven som den andra håller i. När de har som skojigast låter storebrors röst i högtalaren. ”Ni bryter mot reglerna”. Så de inser att de måste sluta. Och går in till de andra igen. Men de hade i alla fall en kul stund.

18.26 BBT: Simon sitter i soffan och målar naglarna på Jesper. Han tar olika färger på varje tå. Han förstår inte hur folk kan klara av sånt där, han tycker det är svårt att måla på naglarna. Båda killarna skrattar åt hur dåligt resultatet blev. Och drar en massa snuskskämt.

18.30 BBT: Judith, Emelie, Joel ligger och pratar i gröna sovrummet. Nardos får massage av Pedram.

18.32 BBT: Emelie blir kallad till bikten och får ett brev där det står att hon och Judith har 1 timme från och med nu att avsluta uppdraget. Sen läser hon ”läs inte högt” så vi hör, där efter blir det tillfälligt avbrott.

18.38 BBT: Slår kamerorna igång igen lagom tills Emelie kommer ut från bikten. Hon säger åt Judith att följa med ut. Och hon berättar för henne att de bara har 1 timme på sig nu att klara av sitt uppdrag. Tjejerna kommer på att de måste flytta på sakerna så att ingen märker av dom. Judith säger åt Emelie att hämta kajalen, ”Linjalen??” frågar Emelie, men haha kajalen säger Judith, och båda skrattar. De går in igen för att försöka få tag i det sista av sakerna som de ska försöka samla ihop.

18.41 BBT: Blir Emelie åter kallad till bikten. Hon kommer in i det blåa sovrummet efter en stund där Judith står och gräver i en garderob. Hon går sedan fram till Simon som ligger och vilar på sängen och sätter sig grensle över hans rygg och börjar massera honom, för att distrahera så att Emelie kan gå in och hämta det som saknas till deras gömma. Sen går Emelie ut med ett stort täcke i famnen där hon gömt alla saker ut på gården igen och lägger det på plats. Judith kommer ut efter och säger att de andra kanske tror att hon är kär i Emelie för att hon följer efter henne hela tiden. Men sen kommer de på att om någon undrar kan hon säga att hon bara vill kolla så att Emelie mår bra. Hon blev yr och mådde dåligt en bra stund efter tävlingen.

18.54 BBT: Står Jesper och dansar och spexar inför de andra som sitter samlade i soffan. Det är någon sorts dans som killarna pratat om. Nardos är orolig att hennes tzatziki hon gjort i ordning till middagen kommer att smaka väldigt mycket vitlök, så hon säger åt de andra att borsta tänderna efter maten, annars stinker de vitlök.

19.14 BBT: Judith går ut på gården där Katti står och röker, och talar om att hon sagt till om spisen. De måste få den fixad om det är fel på den. Men Judith tror att den bara kanske är överhettad. Judith säger att hon tycker det är så skönt att bara gå ut på gården och vara själv en stund, och att hon brukar göra det ibland. Kattis håller med om att det kan vara skönt. När Katti går in så smyger Judith till sak gömman och hon plockar på sig sakerna som är gömda där, och går in.

19.20 BBT: När Judith kommer in igen så går hon fram till Emelie för att tala om att hon måste flytta på sakerna. Hon går och lägger saker i täcket igen, och tar in det i blåa sovrummet. där hon lägger tillbaka Pedrams skor under hans säng.

19.25 BBT: Är maten klar och alla samlas i köket för att njuta av Lax, potatis, sås och grönsaker, som Luis, Nardos och Judith lagat i ordning. /Skribent Helene

19:50 BBT: Emelie och Judith blir kallade till Annexet. De tror genast att de ska få tävla igen. När de kommer in till Annexet så finns det alkohol, en tombola med bollar som innehåller frågor och sällskapet de har är varandra och såklart den listiga räven. Det finns ett brev som Emelie läser. Hon läser att uppdragen de har haft under dagen är utfört och att de nu ska få njuta tillsammans med den listiga räven. Judith greppar en öl och Emelie en smirnoff ice som de häller upp i ett varsitt glas. De sitter därinne och har ett allmänt snack. De får berätta för de andra att de har druckit vin tillsammans med listiga räven, men de får aldrig avslöja sitt uppdrag de har haft under dagen. (Klipp på detta finns i gruppen)

20:05 BBT: Emelie och Judith kommer ut till de andra igen. Jag lovar att alla andra deltagare är sjukt nyfikna på vad dom har fått göra. Tjejerna ser riktigt hemlighetsfulla ut. Men när alla har samlats så berättar tjejerna att de kom in i rummet och träffade ett djur, listiga räven som ställde frågor till dom. De andra deltagarna har tusen frågor, men tjejerna berättar vad dom gjort. Joel tror att räven är en ny deltagare. Då skrattar tjejerna och säger att det är en uppstoppad räv och skrattar. De frågar också om de fick något därinne och tjejerna säger bara att de fick vindruvor.

20:17 BBT: Det städas i köket efter middagen. Plötsligt ropas Jesper och Kattis upp och ska få gå in annexet. De går in i annexet och där ser dom rödvin! De blir överlyckliga och Kattis öppnar flaskan på en gång. Jesper drar fram en boll med en fråga i som de båda ska svara på. Frågan lyder “Är du kär?” Kattis säger nej, men hon är kär i livet. Jesper svarar att han är så jättekär. Nästa fråga läser Kattis “Vem tror du kommer få lämna big brother först” De tycker det var en svår fråga. De undrar om de ska gå på dom som hänger löst, eller på långsiktigt håll. Kattis kommer fram till Luis om han blir nominerad. Jesper svarar Nardos. Men de tycker detta är jättesvårt. (Klipp på detta finns i gruppen)

20:42 BBT: Jesper och Kattis kommer ut från Annexet och får självklart berätta för de andra vad de har varit med om. De berättar om frågor de fick och att de fick träffa den listiga räven, de berättade också att de såg bild på kunskapsfågeln.

20:48 BBT: BB berättar att slussen är öppen. Pedram, Simon och Stephanie rusar dit. I slussen finner dom en skål med ostkrokar och alkohol. De blir överlyckliga och börjar rycka åt sig alkohol precis som de aldrig sett alkohol förut, haha! Kattis tittar på ostkrokarna och frågar om de va till dom också? Ja svarar dom. Då säger Kattis “Men åh ostkrokar” och tar en och njuter.

20:55 BBT: Det är köks häng vid köksön. De dricker och äter ostkrokar och har ett allmänt snack. Therese och Luis tycker det är lite läskigt och hemskt med uppstoppade djur. De förstår inte hur folk vill ha sånt hemma hos sig.

Skribent Ann-Sofie


Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page