top of page

Livefeed Torsdag 22 april Del 109:35-10:31 BBT: God morgon huset

Det är dags att vakna tycker storebror och säger till om att byta batterier.

Några deltagare kommer upp nästan direkt och byter batterier.

Det var bröllop igår och dom börjar prata om det, höjdpunkten var när Tanja tappade tårtan i uppdragsrummet så det snackas det lite om.

Det är en lugn morgon, många slappar och sover igen.

Judith och Mergim är i köket och gör en pannkassmet, Mergim smälter smör och Judith vispar.

I det rosa sovrummet börjar deltagarna komma och klä sig. Simon frågar vad som var bäst me möhippan, Madde säger bara att den var så rolig. Sen pratar dom om DJ Simon som kom fram igår. Han stod vid grillen och låtsades att vara Dj. Det tycker alla var väldigt roligt och dom skrattar. Pedram var inte med igår, då han hade ont i magen så han får all uppdatering om vad som hände igår. Dennis säger att det var Simons fest igår och sen skrattar dom igen.

Madde berättar att Joel jagade henne igår, det var för att Joel ville ha skumpa som Madde hade.

10:34-11:34 BBT: Det är fortfarande lugnt i huset

Emelie och Joel pratar om gamla bilder dom har på sina sociala medier.

I köket står Mergim och gör pannkakor och Madde tar hand om disken.

Pedram och Judith pratar om harakirikorven som Pedram åt igår, samtidigt sitter Tanja på golvet och sminkar sig. Pedram säger att han inte förstår hur folk kan lägga pengar på att äta den starka korven. Simon ropar att det har kommit brev och alla ska samlas i soffan och Mergim ska läsa.

Nu ska ni nominera, dom med flest röster kommer att hänga löst till kommande veckofinal. Ni ska rösta på dom som ni vill ska lämna Big Brother. Adrian vann en extra nomineringsröst och Nardos startar med en röst då hon förlorade en tävling i veckan. Det är nu förbjudet att prata om nomineringarna och Big Brother kommer att kalla in er en och en till bikten där ni ska rösta.

Mergim fortsätter steka pannkakor samtidigt som en och en får gå till bikten och rösta. Judith, Tanja, Mergim och Madde pratar om att Tanja ville sova med sin man igår, och hade planer att lyfta bort Madde från sängen. Madde fortsätter diska samtidigt som dom diska. Tanja säger att det var en grym möhippa igår, och Mergim fick lapdance av tjejerna. Han hade sen gått ut till killarna och sagt att han levde livet precis. Grabbarna hade då frågat vem av tjejerna som gjorde bäst lapdance. Dom skrattar i köket och fortsätter prata om kvällen.

Simon och Pedram sitter i soffan och pratar, Simon säger att Pedram missa hela festen igår. Nardos kommer och sätter sig hos dom, Simon säger att hon tog en ordentlig sovmorgon. Samtidigt som dom sitter i soffan så går Adrian runt och dammsuger runt soffan.

Simon frågar Tanja hur hon lyckades tappa tårtan. Tanja förklarar hur det gick till samtidigt som hon skrattar. Fler kommer till soffan och dom börjar sjunga på Alex låt ”storebror”. Pedram säger att han känner av harakirikorven, och den smärtan han hade igår var hemsk, han trodde han skulle svimma igår, men han känner av korven även idag.

Madde och Emelie sitter i rosa sovrummet vid sminkbordet och gör sig fina. Madde frågar Emelie om hon är bakis, Emelie svarar att hon är lite yr och lite sugen på mat, det suger lite i magen säger hon. Judith har tagit över att steka pannkakor och får hjälp av Nardos. Dom fortsätter prata och sjunga på Alex låt ”Storebror”. Tanja skurar golvet vid köket där hon tappa resten av tårtan.

Judith säger till att man kan hjälpa till med att duka för nu börjar pannkakorna bli klara. Simon frågar om det finns någon sylt, så han kollar i kylen och Dennis hjälper till att duka och plocka fram.

Simon vispar ihop lite grädde som dom ska ha till pannkakorna. Alla kommer och sätter sig till bords, för nu är pannkakorna klara! Dom hugger in på pannkakorna, dom verkar lite hungriga.

11:36-11:53 BBT: Pannkakorna tog slut snabbt, dom var riktigt sugna på pannkakor denna förmiddag. Det är en trevlig och glad stämning kring bordet samtidigt som dom pratar om gårdagens fest. Tanja tycker inte hon var så full igår och när hon vaknade idag så tyckte hon att hon kom ihåg allt från kvällen. Men ju mer hon har fått höra ju mer minnesluckor kommer det. Emelie tycker inte heller att hon var så full, men Tanja säger att hon märkte att hon var full. Dom skrattar åt allt och fortsätter prata om när Mergim fick lapdance av alla tjejerna.

12:00 BBT: I soffan pratar Judith och Simon om att adoptera barn. Judith förklarar hur hon tänker kring det. Simon berättar för dom andra hur roligt det hade varit om han hade donerat sin säd till Judith och hennes kvinna. Det hade varit roligt att se Judith och hennes kvinna gå med ett barn som han donerat säd till. Madde säger att det finns mycket hjälpmedel och lösningar nu som inte fanns förr. Dom fortsätter prata om insemination och vad tänker kring det.

12:20-12:50 BBT: Adrian och Nardos spelar pingis vid vardagsrumsbordet.

Tanja har satt sig i bubbelpoolen och Madde kommer för att hålla henne sällskap. Dom pratar om saker dom önskar att man tog med sig till huset. Tanja saknar sin epilator som hon funderade på att ta med sig. Tanja önskar att hon tog med sig mer transparanta toppar.

Efter en stund så kommer även Judith i bubbelpoolen och Nardos kommer och sätter sig bredvid Madde i soffan som står vid bubbelpoolen. Tanja och Madde berättar vad dom pratat om. Dom börjar fundera på varför dom inte tog med sig mer hårprodukter istället. Simon kommer in och kollar läget, Judith berättar för honom att hon älskar att bada.

Sen börjar tjejerna prata om saker igen. Snacket fortsätter i bubbelpoolen och nu börjar dom prata om sex och underliv. Simon pratar om rakning och lite sånt som han tycker om. Tjejerna lyssnar och ställer frågor samtidigt som dom säger sitt. Nardos blir lite obekväm och säger att det är tur att jag inte vet något om detta ännu. Bubbelpoolen börjar bubbla och dom fortsätter prata vidare.

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page