top of page

Livefeed Torsdag 25 februari, 2021 Del 1

09:05 BBT: Deltagarna väcks av storebror med lite hårdrocksmusik denna morgon. Det är dags att vakna och byta batterier i mikrofonerna.

09:20 BBT: Nu har de flesta kommit upp och sitter nu och äter frukost. Simon verkar vara på bra humör idag.

Simon frågar Stephanie om hon har sovit gott i natt, för hon har sovit dåligt ett par nätter. Stephanie säger att hon har sovit skönt i natt och börjar komma i kapp med sömnen.

Emelie tycker det är mycket spring på nätterna, för man vaknar alltid till när någon kommer upp. Pontus svarar att han var uppe en sväng, men att han gick och la sig igen. Han försökte smyga.

Det är ett allmänt snack kring frukostbordet denna morgon. Allt från hundar till kaffe!

09:35 BBT: Alla måste samlas i soffan säger storebror. När alla är på väg till soffan så blir det freeze.

Den dörren som deltagarna kom in ifrån öppnas och Tanja kommer in i huset. Hon säger hej allihopa och säger att det ska finnas ett brev någonstans. Hon hittar ett brev som hon läser.

”Välkommen till big brother Tanja, du ska få välja tre personer som ska få följa med på en lyx frukost i annexet. De som blir valda släpps från freeze, de som inte blir valda måste vänta till release kommer.”

Hon lämnar tillbaka brevet och går runt, den första hon väljer är Judith, sen får Jesper följa med och till sist Therese. Alla blir glada och visar Tanja vart annexet ligger.

Inne i annexet är det uppdukat med skumpa, bröd, ost och annat lyx.

De börjar prata igen, Judith och Therese känner igen henne, men Jesper får lite hjälp med att förstå att dom har varit med i samma program.

De hugger in på alla godsaker och Jesper frågar igen vad hon heter och förklarar att han är dålig på namn.

De skrattar och har det riktigt trevligt därinne. Judith frågar om Tanja kan alla namn, och hon svarar att det kan hon.

09:50 BBT: I köket sitter deltagarna och käkar frukost, samtidigt som de pratar om Tanja. Flera såg direkt vem det var.

Det var inte så populärt att en känd person kom in, det märks på Nardos och Emelie.

10:00 BBT: Inne i annexet är det trevlig stämning, Jesper berättar om att de tävla i vem vill bli miljonär igår, han frågar Tanja om hon såg det, vilket hon såklart hade gjort.

Jesper pratar så mycket så han glömmer bort att äta den goda frukosten. De öppnar nästa skumpa flaska, för inget av det dom har inne i annexet får följa med ut i huset. Det är en härlig stämning i annexet!

10:18 BBT: I köket sitter Simon, Pontus och Luis och pratar om musik och konserter.

Pontus har jobbar backstage och Simon undrar hur det var, så Pontus berättar lite om det.

10:20 BBT: Nardos, Emelie och Joel är i det rosa sovrummet och pratar om Tanja. Att det är en stor personlighet som har kommit in. Dynamiken kommer ändras säger dom. De är rädda att Tanja blir bästis med Therese och att de kommer förlora Therese.

Joel försöker se positivt på det och förklarar för dom att de kanske blir bra vänner, men vi kommer ändå ha Therese kvar men att hon kanske umgås mer med Tanja.

10:25 BBT: Ute står Stephanie, Luis och Kattis och pratar om Tanja. De är nyfikna på henne, hur hon är som person.

Stephanie tycker det är roligt och är taggad på att få lära känna henne.

Luis berättar att Jesper och Tanja känner varandra då båda varit med i PH tidigare.

10:28 BBT: Frukosten i annexet fortsätter! Just nu pratar dom om Luis, att man har lätt att tro på honom, men man vet inte om det är sant.

Jesper berättar att de har gjort ett eget schack och att Pontus har spelat mot Luis, att den omgången pågick i tre timmar innan den va avgjord. Luis vann och Pontus vill nog aldrig möta honom igen.

10:38 BBT: De pratar också om tatueringar. Tanja visar sin längsta tatuering som hon har och berättar om den. Jesper visar sina tatueringar som Therese kallar för hemmabyggen och berättar om hans tatueringar.

10:50 BBT: De kommer ut från annexet och Tanja får träffa de andra deltagarna. Hon går runt och kramar alla och presenterar sig.

Nardos frågar direkt vad de har fått för frukost, Tanja berättar att de fått muffins, skumpa, jordgubbar och mycket annat gott.

Simon tar kommandot och visar Tanja runt, Nardos och Emelie följer med. De visar rosa sovrummet först, sedan går dom vidare till det turkosa, Tanja tycker det ser hemtrevligt ut där.

10:58 BBT: Tanja, Stephanie, Luis, Katti och Pedram är ute på gården. Luis börjar röka och de förklarar att man får röka en och en, ibland får man prata och ibland inte.

Tanja tycker det är så stort och att den stora poolen också är varm. Pontus säger att de har fått en ny kompis med energi, Katti håller med Pontus. /Skribent Ann-Sofie

11.00 BBT: Lyxfrukosten är nu klar och dem har kommit in till de andra i huset. Tanja går runt och hälsar på alla, och sen visar Simon henne runt i huset. När han kommer in i rosa sovrummet säger han att det är det ”dåliga” sovrummet, där det alltid är stökigt och kaos. När de kommer in i Turkosa sovrummet försöker Simon sälja in det som ett mycket mysigare och bättre rum, men skönare energi. Tanja som har sett på liven 24/7 har nog fått sig en bild av deltagarna och rummen. Men vi får väl se vart hon hamnar till slut.

11.05 BBT: När de visat henne runt vill Stephanie att Tanja följer med ut och röker så Stephanie, Tanja, Luis, Katti, Pedram och Pontus följer med ut. Och alla verkar otroligt glada över att det äntligen kommit in lite ny energi i huset. Pontus säger att han är starstruck och det säger Stephanie att hon också är. Båda är såna som tittat på Paradise hotell där Tanja varit deltagare tidigare.

11.12 BBT: Inne i gymmet håller Emelie, Nardos och Simon på att träna. Tjejerna är något återhållsamma emot Tanja som ny tjej i huset.

11.16 BBT: Tanja, Luis, Joel sitter i soffan och lär känna varandra, medan Jesper och Pontus har börjat förbereda lunchen. Tanja blir inkallad till Slussen, där står hennes båda 2 resväskor, en vit plastback och en stor svart box där hon har sina cigaretter. Simon och Pedram agerar gentlemän och tar var sin resväska och bestämmer mer eller mindre att Tanja ska sova i Turkosa rummet med dom. Pedram och Katti visar vart det är ledigt och säger att hon får välja. Hon väljer att sova bredvid Pedram. Han börjar genast att städa i ordning vid sängen. Katti och Tanja kramas, och lägger sig på sängen och pratar. Alla verkar över lag väldigt glada över att Tanja kommit.

11.21 BBT: Joel drar iväg med Tanja från Turkosa sovrummet och vill tala om reglerna för badrummet för henne. Han berättar om krukan de ställer för ingången vid poolrummet när man vill ha privat tid. Och förklarar hur det går till. Tanja undrar hur man får plats med allt. Så Joel drar med henne till det rosa sovrummet och visar att han har två garderober för sig själv.

11.25 BBT: Tanja börjar packa upp sin väska men merparten av deltagarna hänger inne i turkosa sovrummet och tittar på alla saker hon packar upp. Joel är mest intresserad av hennes kläder och kommenterar morgonrocken, och skorna. Tanja kommer verkligen in med ny energi till huset.

11.28 BBT: Stephanie kommer in springades i rummet och berättar att hon sett Simons snopp nu när han står i duschen. Alla undrar genast hur den var och hon tar fram en flaska för att försöka visa hur stor den är. Men Therese protesterar direkt och säger nej så stor är den inte. Jag såg den här om dagen när han hade morgonbånge och den var inte så stor. De fortsätter att prata om storleken, stackars Simon. Judith ropar till Simon att han måste komma in och visa den för alla NU.

11.43 BBT: BREV! Deltagarna får instruktioner att det idag är dokusåpa och skandaler dag i huset. De ska alla klä upp sig så dokusåpaskandalaktigt som möjligt, rekvisita finns i slussen. Och alla rusar dit. Där inne finns det BUS (Brun utan sol) och fejk tatueringar. (Klipp finns i Facebookgruppen)

11.51 BBT: Inne i rosa sovrummet är Nardos lite irriterad över hur Katti reagerade när hon läste brevet och det blev stimmigt. Hon skrek att alla skulle vara tysta, men Nardos tog det personligt och tar med Katti in i gymmet och de talar ut. (Klipp finns i Facebookgruppen)

12.02 BBT: Inne i köket står Jesper, Luis och Simon och lagar mat. De sjunger och blir genast förmanade av storebror att inte sjunga på kommersiell musik.

12.05 BBT- 12.25 BBT Osämja i huset, se filmklipp i gruppen.

12.27 BBT: I huset pågår matlagning i köket. Tanja, Stephanie och Therese är ute på gården och lär känna varandra. Tanja berättar lite om hur det var i Paradise Hotell. Joel ska stryka och Pontus håller på att klä på sig efter duschen. Nardos är fortfarande väldigt irriterad och vill gå in i bikten. Men kommer inte in där. För där sitter Emelie och Luis och pratar. Emelie är ledsen och känner sig sviken av folk i turkosa rummet, som hon tycker är falska. Det är mycket känslor i huset just nu.

12.35 BBT: Tanja har bytt kläder och står nu och tittar på killarna som lagar mat. Luis, Jesper och Simon. Han undrar om Tanja jobbar med något annat än influenser, hon säger att hon har jobbat på Rusta tidigare.

12.40 BBT: Inne i turkosa sovrummet hålls det på att göra sig redo för en dokusåpaskandal dag i huset. Therese blåser på Pontus hår med hårfönen och sen ska de sminka honom. När hon är klar säger Pontus att han fått en riktig duschefrilla. Therese och Tanja börjar skriva och måla på Pontus så han får lite mera markanta muskler på armar och bröst. Han säger att de nu fått in en riktigt ”hunkig” kille i huset. Han heter Pontus Andersson (alltså han själv). Simon kommer in och skriker JAA när han ser att tjejerna skriver Loyalty och ritar muskler på honom. Simon kommer på flera tips på vad de kan göra på honom.

12.44 BBT: Nardos är fortfarande irriterad och inne i rosa sovrummet samlas Nardos, Emelie, Joel och Judith. Och Nardos är ledsen och förklara för de andra varför hon reagerade som hon gjorde och tog åt sig. Det har med hennes uppväxt att göra. Hon kan inte gå in på exakt vad men hon känner sig utpekad åter igen som den som skapar drama i onödan och att Katti samlade gruppen igen efter deras samtal bara för att se bättre ut och utpeka Nardos som den som agerade fel. (Klipp finns i Facebookgruppen)

12.50 BBT. Lunchen serveras och alla sätter sig till bords för att njuta av fisk./Skribent Helene

留言


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page