top of page

Livefeed Torsdag 25 februari Del 318:10 BBT: Simon har fått sätta på sig eldräkten och får massa stötar. Han undrar vad det är för amatör som sitter och trycker på knapparna i kontrollrummet. Han försöker komma på vad det är som triggar igång elstötarna. Först spekulerar Therese, Jesper, Joel och Simon att det kan vara att han får elstötar varje gång han pratar med Therese. De inser snabbt att det inte kan vara det.

Joel säger att de snabbt måste ta reda på vilka regelbrott som triggar elstötar så att de kan plåga Simon. Joel pratar med storebror och säger att han får skicka in ett brev snart. Simon säger att de gärna får ge honom elstötar och att det enda han egentligen vill veta är vad som triggar igång strömmen.

Simon svettas väldigt mycket och har svettfläckar under armarna. Han lägger in bindor under armarna och ställer sig framför kameran i köket och gör reklam för bindor.

18:30 BBT: BREV! Stephanie läser. Idag välkomnas Tanja till huset. Denna vecka sitter hon säkert och kan inte åka ut i måndagens utröstning. Nu öppnas slussen och deltagarna får in två hinkar med alkohol. Dessutom får Tanja in sin magnet som hon får sätta på ”sitter säkert” kylskåpet i köket.

Simon kallas till slussen och där ligger en lapp där det står att hans tid i eldräkten är över för nu.

18:40 BBT: De flesta sitter i köket och pratar med Tanja. De vill lära känna henne och undrar vad hennes intryck av alla är. Hon tycker att det har känts konstigt att ha kollat på deltagarna i en vecka och sen komma in till de.

19:00 BBT: Stephanie och Joel pratar om lite djupa ämnen, bland annat vad för slags människor de är utanför huset och hur de är inne i huset. Även hur starka känslorna blir inne i huset. Under konversationen har de svårt att hålla känslorna inne och både Stephanie och Joel gråter. Sen kommer de överens om att de inte ska gråta mer och att bara ha roligt resten av kvällen.

19:40 BBT: Deltagarna käkar middag. Under middagen pratar de om när de skojade med Nardos om att spindlar älskar kakor.

Sedan frågar Nardos vem det var som va ute och sprang mitt i natten igår. Hon hade tittat om det var någon från hennes rum men då låg alla och sov. Emelie säger att hon också märkte av det. De tror att storebror kanske skickat in någon för att skrämmas.

20:00 BBT: Pedram och Pontus står och spekulerar kring vad för tävling det kan bli imorgon. Eftersom temat har varit tv-program på tv4 så kanske det blir Farmen eller Robinson imorgon.

20:15 BBT: Pedram och Pontus tittar varandra i ögonen för att se varandras inre. Pontus ser i Pedrams ögon att han är en principfast person som är lojal. I Pontus ögon kan Pedram utläsa att Pontus är en person som är obrydd om grejer som inte angår honom och han är en kreativ människa.

Pedram försöker läsa av Nardos ögon. Han ser att det finns en självförsvarsmekanism där hon trycker bort saker som är jobbiga. Han kan också se att hon ställer upp mycket för sina vänner. Annars verkar hon som en busig tjej, en egenskap som inte fått komma ut fullt ut. Hon är också kärleksfull människa. Hon verkar inte som en kreativ person. Han kan se i hennes ögon att den busiga tjejen har tryckts ner och inte fått utrymme att blomma ut och därför har hon fått anpassa sin personlighet.

20:20 BBT: Therese kallas till slussen. Där inne ligger instruktioner om kamelerna. De som hänger löst ska sitta med ryggen mot skärmen och de som sitter säkert ska sitta framför de. Deltagarna blir rädda över vad det är för slags tävling eller påhitt på gång. Alla är samlade förutom Joel. Pontus försöker väcka Joel och han vaknar upp i sängen och är helt skrämd och ropar “sluta, sluta, sluta.” Han förstår inte vad det är som händer. Pontus säger att han måste gå upp men Joel hänger inte riktigt med och säger att han inte vill, “låt mig vara”. Det verkar som att Joel precis vaknat ur en mardröm. Pontus backar och ger honom lite space och säger att han får komma ut för det är någon tävling på gång.

De som sitter säkert ska dela ut en vit kamel till de som hänger löst beroende på vem de helst vill ha kvar. Den som har flest antal kameler kommer att sitta säkert. Judith är den första och hennes vita kamel går till hennes man Pedram. Pontus ger sin vita kamel till Jesper. Therese ger sin vita kamel till Stephanie. Näst på tur är Luis och då får Katti en kamel. Nardos ger sin vita kamel till Joel. Nästa som får en kamel är Joel, den får han av Emelie. Simon ger sin kamel till Stephanie. Tanja ger sin kamel till Stephanie. Då är det avgjort, med tre kameler i hand, är det Stephanie som vinner immunitet.


Ett till brev står i slussen när Simon ska lägga tillbaka det första brevet. Då ligger det ett annat brev som Simon tar ut. När Therese öppnat brevet så säger storebror “Detta är big brother, ni bryter mot reglerna”. Då förstår Therese direkt att det inte var meningen att de ska läsa brevet nu.

20:40 BBT: BREV! Therese läser. Det står “Grattis Stephanie, du sitter säkert en vecka till.”

Nu när alla sitter i soffan så vill de hitta på något spel. Först tänker de att de ska spela maffia men sen tänker de att de ska spela pekleken. Tanja kommer med ett förslag på en liten twist på pekleken. En person viskar en fråga till den som sitter höger om en då ska personen som fått frågan peka på vem den svarar. Då ska personen som pekas på och den som fått frågan spela sten sax påse. Om den som fått frågan vinner så behöver de inte säga vilken fråga de fått men om den som pekas på vinner så får den veta vad frågan är. De lyckas ställa bra frågor till varandra, vissa får vi veta och vissa kommer vara för evigt hemliga.

Kommentare


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page