top of page

Livefeed torsdag 6 maj del 214:40 BBT: Tv-skärmen tänds och klockan räknar ner, snart är det dags att få veta vilka som är nominerade denna veckan.

Dom som blir nominerade denna veckan är Madde, Adrian, Simon och Judith.

14:50-15:00 BBT: Emelie sitter och pratar med Tanja, Judith och Simon som är i jacuzzin och badar. Emelie pratar om att tittarna redan bestämt sig vilka dom vill ha i final, dom har sina favoriter säger hon. Det blir även lite snack om förra året när Sami vann. Madde och Adrian ansluter till relaxrummet och Adrian frågar Judith hur det känns. Judith säger att det känns okej för alla ska ju sitta löst någon gång säger hon. Det är så spelet är, sen är det upp till tittarna säger hon, dom känner oss vid detta laget säger Judith.

15:30 BBT: Det är lugnt i huset och det händer inget speciellt. Tanja, Judith och Simon är kvar i jacuzzin och pratar med Emelie, Madde och Adrian.

Nardos och Pedram sitter i hålet mellan sovrummen och pratar om livet, hur tacksam man ska vara för mat för det finns väldigt många som inte har mat att äta.

Nardos berättar om en vän i Schweiz som fick medborgarskap där och det tog väldigt lång tid. Hon nämner också om en vän som jobbar svart för att klara sig. Hon säger också att många har offrat mycket för att komma till Europa.

15:50 BBT: Madde och Adrian är i sovrummet där dom pratar om olika språk, Adrian testar att prata finska samtidigt som Madde sminkar sig. Madde tycker han klarade det klockrent.

Emelie kommer in och håller dom sällskap och börjar fixa hennes hår.

16:00-17:56 BBT: Stämningen i huset är fortfarande lugn.

Rosa knappen började blinka och Adrian var först med att trycka på den. Efter trycket så undrar dom vad det kan bli för konsekvens av det.

Harakirikorven kanske kommer säger Pedram.

Ett brev kommer in som Tanja läser, i brevet står det att Adrian var först med att trycka på knappen och att hans konsekvens kommer i uppdragsrummet. Big Brother kommer säga till när det blir dags att gå in dit läser hon.

Tanja och dom andra blir nyfikna på vad det kan vara när konsekvensen blir i uppdragsrummet.

En del lägger sig och vilar medan några fixar till sig i håret och med smink.

Efter en stund kallas Adrian till uppdragsrummet, där inne finner han en cape och ett brev som han läser. Adrian ska se till att alla rör på sig under en timme, dom får inte sitta eller ligga någonstans.

Samtidigt som Adrian är i uppdragsrummet så kommer det ett brev till dom andra. Simon hämtar brevet där det står att alla ska samlas förutom Adrian.

I brevet läser man att Adrian har blivit osynlig och dom övriga i huset får i uppgift att ignorera honom under en timmes tid. Dom får inte prata med honom eller någonting. Dom ska låtsas att dom inte ser honom.

Efter en stund så kommer Adrian ut och han märker direkt att det har hänt något i huset. Han försöker prata med alla, men dom ignorerar honom och pratar med varandra. Adrian försöker få dom andra till att lyssna på honom men det funkar inte. Han berättar om uppdraget han fått och vill att dom andra hjälper honom, men som sagt ingen lyssnar på honom.

Det blir spring i hela huset, Adrian gör allt för att få dom andras uppmärksamhet, grejer flyger över allt, hårspray över allt och det har varit kaos i huset.

Tanja börjar med middagen och idag blir det hamburgare med pommes.

Det blir häng i köket under tiden Tanja gör maten och Adrian fortsätter att få dom andras uppmärksamhet.

Middagen är klar efter en stund och dom sätter sig till bords och avnjuter maten som Tanja lagat och förtrollat så alla kan äta.

Skribent Ann-Sofie

Comentarios


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page