top of page

Livefeed torsdag 6 maj del 3



18:05 BBT: Pedram läser, samla alla. Läs brevet högt, adrian 60 minuter har passerat där med har du klarat av sitt uppdrag efter att ha tryckt på knappen. Dom hämtar Adrian ifrån ett rum. De andra deltagarna undrar va han har gjort där inne, Han svarar att han bara har vilat och slappat. Och han undrar va de andra har gjort. Judith svarar att hon har varit ute och joggat. Tanja va har hänt med dig frågar adrian, ett spöke har gjort så säger hon.

18:15 BBT: gänget sitter vid matbordet och käkar middag. De ser ut som hemma gjorda hamburgare idag.

18:30 BBT: Efter maten pratas det om att städas i huset. En del vill vila 10 minuter innan isåfall. Nardos sover. Pedram ligger i soffan.

Emelie får massage av Simon i soffan. Judith och tanja och Madde sitter kvar vid bordet. Efter en kort stund kommer dom också och gör sällskap i soffan. I soffan pratas det om lite allt möjligt.

18:45 BBT: Pedram pratar om att han gillar att spela att han är en gamer. Judith tycker det är tråkigt. Då frågar Pedram vilka spel har du provat. Hon svarar lite olika spel men han tycker inte det är något spel. Judith säger att hon går mycket i skogen där får hon sin terapi. Tanja pratar om musikhjälpen. Hon och några vänner har spelat spel för att samla in pengar till musikhjälpen.

19:00 BBT Tanja läser lite fakta och historia och frågar frågor ifrån boken besvärjelserna. De andra gissar på lite allt möjligt och Tanja svarar vad som är rätt svar. Emelie ber Tanja att läsa nånting ur boken på en annan dialekt. Hon läser på och det låter riktigt roligt.

19:15-19:30 BBT Pedram står upp och svarar på frågor och pratar. Som om han höl tal. Annars händer inte mycket denna Torsdags Eftermiddag mer än slappar och samtalar i soffan. Dom sitter och leker den där leken vem som är mördare och läkare.// Skribent Missis Cissi

19:43 BBT: Rosa knappen lampan börjar blinka och Emelie är reser sig upp och springer och trycker. Tror ingen hinner reagera på att lampan börjar blinka.

Under tiden som dom väntar på brev så fortsätter dom leka maffia i soffan.

Judith är chockad att Emelie tryckte på knappen, för tidigare sa Emelie att hon aldrig skulle trycka på knappen.

19:49 BBT: BREV som Simon ska läsa han samlar alla i soffan

Emelie du valde att trycka på knappen och din konsekvens kommer bli i annexet, du kommer få möta den magiska spegeln och få sanningar om alla som är i huset från utsidan. Big Brother kommer kalla dig till annexet när det blir dags.

Emelie blir jätteglad men blir lite fundersam om det är bra eller dåligt, Simon säger att det är något bra.

20:04-20:22 BBT: Emelie blir kallad till annexet och nu ska hon få veta sanningarna om alla i huset från utsidan.

Hon går in och läser på lappen och ställer sig sen och kollar in i spegeln. Hon får då höra att Dennis väntar på henne, tittarna gillar när Madde umgås med tjejerna, Simon borde inte spela spelet hårdare, Nardos slingrar sig när det ska tas beslut i huset, Pedram har snackat skit om Nardos, Tanja har inte försökt lära känna Nardos, Judith och Nardos har glidit ifrån varandra, Adrian är bortskämd/curlad av dom andra i huset.

Efter en stund kommer hon ut och berättar för dom andra att hon får berätta om dom vill höra. Alla säger ja såklart och dom sätter sig i soffan och Emelie berättar det hon fick höra. Nardos blir lite sur på Judith när hon nämner något om att hon går ifrån dålig energi.

Nardos går in till sovrummet Adrian kommer in och frågar om hon vill följa med ut på en promenad. Hon bestämmer sig för att följa med, även Madde verkar följa med men först får dom order av storebror att byta batterier.

20:27 BBT: Rosa knappen tänds och börjar blinka. Simon och Tanja tävlar om vem som kommer först, Simon vinner denna gången.

Madde säger att hon ville trycka, då säger Simon förlåt men han blev så stressad när Tanja också ville trycka.

Simon blir lite nervös så han behöver ut och ta en cigg innan hans konsekvens kommer.

Dom flesta följer med ut och tar lite frisk luft.

20:40 BBT: Det kommer in ett brev och Simon är nervös för nu kommer hans konsekvens.

Alla samlas och Madde läser.

Simon du valde att trycka på knappen och även du ska få möta den magiska spegeln och få veta en sanning om varje person i huset.

Big Brother kallar in dig när det är dags.

20:44 BBT: Simon blir kallad till annexet så han går in och läser på lappen som finns där.

Han får höra att alla tycker att Emelie är ett stort hot, Adrian har inte förstått pikarna om att han är tråkig, Det var inte oschysst av Judith att kalla folk tråkiga, Tanja ska visa mer sidor av sig själv, Pedram hjälper inte till med hushållssysslorna, När Nardos avgjorde nomineringen under lillebror/storebror veckan så påverka Pedram henne, Madde är värd en mer engagerad kille än Adrian, Simon borde ha fått grovare straff under lillebror/storebror veckan.

20:50 BBT: Simon kommer ut från annexet och samlar alla i soffan snabbt så han kan berätta, för han har lite svårt att komma ihåg. Men han samlar alla och berättar det han fick veta inne i annexet.

20:55-21:04 BBT: Även efter denna sanning så blir Nardos irriterad och går mot Judith.

Det handlar om gårdagen när Judith hade sagt att folk var tråkiga igår. Nardos menar att man inte säger så. Nardos blandar in flera i samtalet och Judith säger då varför ingen annan har kommit och sagt det till henne? Nardos fortsätter och det slutar med att hon nästan skriker samtidigt som Judith försöker få henne att förstå vad hon menar. Nardos attityd blir alltmer kaxigare och hon går till sovrummet och säger att hon inte vill ha drama och dålig energi. Hon går in och lägger sig i sängen, Madde säger till henne att hon får säga till om hon vill prata. // Skribent Ann-Sofie

Commenti


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page