top of page

Livefeed Torsdag 8 april del 318:19 BBT: BREV!

Snart är det dags för den tredje och sista delen av mönstringen. Generalerna ska gå till annexet och börja planera. Besöket till psykologen beräknas att börja om tjugo minuter.

När alla har varit inne hos psykologen så ska generalerna sedan bestämma vem det har gått bäst för i samtliga grenar och därmed vinner immunitet.

18:24-19:40 BBT:Generalerna går till annexet.

Inne i annexet finns det saker som de kan använda vid psykologen. Emelie och Nardos börjar genast planera hur det ska gå till, men Nardos lämnar efter en stund för att gå på toaletten. Men Emelie fortsätter skriva frågor i blocket. Nardos kommer tillbaka och frågar vad Emelie har ställt för frågor, hon säger frågorna väldigt snabbt samtidigt som hon skriver.

Nardos tycker frågorna är bra men hon vill lägga till en fråga ”Hur tycker du att du har skött dig under veckan”

Tanja är först ut att besöka psykologerna för att besvara frågorna. Tanja tycker det känns bra efter denna veckan, hon känner sig stark. Hon tycker dock att det har varit jobbigt att gå upp på morgonen, sen tycker hon det var lite jobbigt första dagen, när dynamiken i gruppen ändrades. Hon fortsätter svara på frågorna, hon har fått mer respekt för Nardos säger hon.

Hon får frågan hur hon skulle vara som general, då börjar hon skratta så det blir en skrattfest. Tanja tycker hon har skött sig bra under veckan, och hon tycker att hon har följt order under veckan. På sista frågan så svarar hon att Simon har varit sämst under denna veckan.

Emelie fortsätter med att ställa situationer som Tanja ska svara på. Tanja svarar utförligt och bra.

Julia är nästa person som ska besöka psykologerna. Nardos börjar med frågorna och Julia säger att hon mår bättre idag. Hon tycker rollfördelningarna blev lite jobbigt, hon som person har svårt att ta order.

Hennes bild av personerna i huset har inte förändrats alls. Hon tycker inte att hon har fått mer eller mindre respekt för någon i huset. Julia tror att Tanja hade klarat lumpen utan problem. Sen får hon frågar hur hon skulle ha varit som general, hon svarar att hon skulle vara med gruppen mer och bygga upp den. Hon säger att hon har varit trotsig under veckan och det beror på att hon har svårt att ta order från andra, det är ett problem som hon själv har. Hon svarar att Simon kanske har skött sig sämst denna veckan, men han har även rättat till sig och försökt vara rolig de sista nu. Nardos är nu klar med sina frågor och Emelie börjar ställa situations frågorna som Julia svarar utförligt och bra.

Simon är nästa person som ska besöka psykologerna. Nardos frågar hur han mår efter denna veckan. Han berättar att sängarna var sköna och maten var ok, det han inte gillade hur folk förändrades, men det har han pratat ut om säger han. Han berättar att veckan inte har varit tuffare än hockeyveckan. Han berättar också att han är helt slut i kroppen och fick inte i sig någon mat vilket ledde till att han kräktes idag.

Han berättar hur personerna kan ändras när dom får en maktposition. Han berättar om Jackie som legat i soffan hela veckan, och så fort hon blev immun så kunde hon göra en massa saker. Simon berättar att han har fått mer respekt för Nardos, hon växer i hans ögon. Han tycker även att Emelie har skött veckan bra trots att den har varit hård för henne. Han tror att Judith hade klarat lumpen. Han får frågan hur han skulle vara som general, han svarar att det hade varit kul, men han säger att han inte hade klarat det.

Frågorna fortsätter och Simon säger att han har gjort mycket revolter denna veckan. Han har gjort massa saker under veckan som inte har varit okej och det har han lärt sig av. Han har lärt sig en läxa helt enkelt. Nardos frågor är slut och nu är det Emelies tur att ställa situationsfrågor som Simon svarar bra på.

Stephanie är nästa person som ska besöka psykologerna. Nardos börjar ställa frågorna. Stephanie säger att det har varit en tuff vecka, men hon mår bättre idag än vad hon gjorde igår. Hon berättar att hon har fått mer respekt för både Nardos och Emelie. Stephanie tycker att hon har skött sig rätt så bra trots att veckan, hon hade velat ha mer energi. Vilken rekryt har skött sig minst frågar Nardos. Stephanie svarar Mergim.

Nardos frågor är över och nu är det dags för Emelie att ställa sina situationsfrågor, som Stephanie svarar bra på.

Mergim ska nu besöka psykologerna. Nardos börjar ställa sina frågor. Han tycker också att veckan har varit tuff delvis. Hans syn på personerna i huset har inte förändrats alls, för han vet att folk går in i rollerna. Han säger också att han inte har fått mer respekt för någon, han tror att Adrian hade klarat lumpen bäst. Han får frågan hur han hade varit som general, han säger att han hade varit som Emelie och Nardos. Peppat folk.

Han tycker Simon har varit sämst under veckan. Nardos frågor är nu slut och det är dags för Emelie att ställa sina situationsfrågor som Mergim ska svara på. Han skrattar lite samtidigt som han svarar på frågorna.

Judith är sist ut som ska besöka psykologerna. Nardos börjar ställa sina frågor först. Nardos frågar hur hon har mått efter denna veckan. Judith säger att hon mår bra, hon tycker det var bra att Emelie tog mer ansvar idag. Det har varit en bra dag säger hon. Hon tycker svårast denna veckan har varit när det inte har varit tydliga regler. Hon tycker inte att några av personerna har förändrats något efter denna veckan, hon känner alla efter flera veckor, och har förstått att man har haft en roll. Hon tycker hon respekterar alla här inne. Hon svarar att Judith och Joel hade klarat lumpen bäst. Hon får frågan hur hon hade varit som general, det finns massa man kunde göra annorlunda, men det är ändå svårt att säga hur hon hade varit. Hon tycker hon har skött sig bra under veckan, gått upp i tid och lytt order. Judith tycker Simon har misskött sig sämst, men hon säger att han också har ett bagage som han kämpar med. Nardos frågor är över och nu är det Emelies tur att ställa sina situationsfrågor. Judith förstår frågorna direkt och svarar väldigt utförligt och bra.

19:51 BBT: Det är häng i gymmet hos rekryterna i väntan på svaret från generalerna vilken som har gjort bäst ifrån sig idag och vinner en immunitet. Det är ett allmänt snack och de pratar om frågorna som de fick av psykologerna. Mergim och Tanja försöker få ur varandra vem de sa som hade skött sig minst denna veckan. Det blir skratt och Mergim kollar bak på Simon några gånger. Men de kommer aldrig fram svar på den frågan.

20:04 BBT: Samling säger generalerna.

Rekryterna samlas och ger givakt.

Emelie berättar att de har summerat alla dagens händelser och baserat detta med det psykologiska testet.

De tycker personen har utvecklats på kort tid och immuniteten går till Mergim.

Mergim blir jätteglad och kramar alla och avslutar med att flytta in kylskåpsmagnet.

Nu är det vila resten av kvällen för det förtjänar vi efter denna dagen säger Emelie.

20:15 BBT: Simon går ut till rökrutan för han är lite frustrerad. Han säger på väg ut att alla i rosa sitter säkert nu. Nardos hör detta och följer efter och pratar med honom.

Han sätter sig i rökrutan och pratar med Nardos, och han förklarar hur han känner. Stephanie kommer ut efter en stund och de börjar prata om att växla sovrum för att få en bättre kontakt med alla. Nardos berättar att denna veckan inte har varit enkel på något sätt. Hon var rädd att folk skulle tänka att hon och Emelie har paktat fram detta resultatet. Sen när Simon droppa sin kommentar om rosa sovrum så förstod hon att folk kanske tänkt så. Hon förklarar hur de gick till och hur de har tänkt. Simon lämnar och Nardos och Stephanie pratar om röstningen, se säger storebror till Nardos att byta batterier så de går in.

20:30 BBT: Nardos pratar med Emelie, Dennis, Jackie, Mergim och Adrian om att Simon vill att man byter lite sängplatser så man får en bättre kontakt med de andra i huset. Han tycker det har blivit grupperingar i rummen. Emelie tror inte att det är därför bara, hon misstänker något annat. De pratar sen hur det har kommit sig att det är mesta dels rosa som är immuna, Nardos och Emelie har ju gjort lagen från början denna veckan och de berättar lite hur dom har tänkt kring det hela. Mergim känner inte för att byta sovrum, han trivs bra där han sover nu. De fortsätter prata lite om byte av sovrum. Adrian ska tänka på saken.

20:45 BBT: Julia, Tanja och Judith badar i bubbelpoolen och Nardos kommer och pratar med dom. De pratar om röstningen hur det kan tänkas bli på måndag. Julia säger att hon vill hänga löst på måndag, för att se om tittarna vill ha kvar henne just för att hon är en gammal deltagare. Nardos tar upp detta med att byta sovrum och Tanja håller med att det kanske vore bra att göra det. Nardos säger att det sista hon vill är att det inte ska bli grupperingar.

Tjejerna funderar på att gå upp och duscha, sen äta och gå och lägga sig. De hoppas att storebror kan släcka lamporna tidigare idag.

20:55 BBT: Emelie går till slussen och där finner man ett brev och en hink alkohol.

Det är dags för afterwork för generaler och befäl. Alla ska samlas i poolrummet och ha afterworken där. Nardos kommer till poolrummet och är ledsen, hon förklarar hur det känns just nu och hon tycker det är jobbigt att se dom som hänger löst för dom står henne nära.

Adrian och Mergim sitter hos henne och de förstår henne hur hon tänker.

Skribent denna kväll Ann-Sofie

Opmerkingen


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page