top of page

Livefeed Torsdagen 11 Mars 2021 Del 213.05 BBT: Katti är väldigt ledsen efter att ha fått beskedet att det är henne ”folk i huset vill ha”, som hon själv känner. Hon är på utegården och röker tillsammans med Pontus, Stephanie, Therese och Simon. Hon gråter och säger att hon ändå inte vill vara kvar om folk ändå vill ha ut henne. Men de andra försöker peppa henne och säga att det inte alls är så. Det kan vara så att de i huset ser henne som tittarfavorit och ett stort hot. Inne i rökhörnan står Stephanie och gråter. Hon har nog blandade känslor eftersom hon var en av de som röstade på Katti.

Pontus säger till Katti att de ska träffas på utsidan, och att han vill se och höra hennes kör sen. De båda bor rätt så nära så de kan träffas.

13.17 BBT: Stephanie kommer ut från bikten, fortfarande gråtandes. Hon vågar knappt titta emot Katti´s håll. Utan går och lägger sig i hålet vid köket och lägger en trasmatta över sig. Katti sitter i soffan och är nedstämd och inser stundens allvar. Hon har sagt att hon har gjort sitt i huset nu. Hon börjar mentalt ställ in sig på att hon kommer att lämna idag.

13.20 BBT: Tanja ser att Stephanie ligger i hålet och går dit för att se hur det är med henne. Hon berättar att hon mår dåligt över att hon röstade på Katti och att hon känner sig elak och falsk mot sin vän. Tanja peppar henne och får henne på bättre tankar. I köket lagas det lunch samtidigt för lag Hedemora.

13.30 BBT: Stephanie har nu satt sig bredvid Katti i soffan och kramar om henne. Katti säger att hon är hemma redan. Hon har mentalt förberett sig på att det är hon som kommer lämna nu. Hon berättar att när hon kommer ut är det första hon ska göra att gå till kiosken och köpa, choklad, chips, dip, Coca Cola, och sen titta på Big brother på tv och se vad alla säger efteråt. Hon skojar om att alla kommer jubla och säga ”JA ÄNTLIGEN”. Båda skrattar. Pontus kommer och sätter sig med tjejerna och säger att Katti är en av de han kommit närmast i huset och att det skulle vara så trist om det var hon som lämnade. Katti säger detsamma till honom. Men sen peppar Pontus och säger att det inte är säkert att det blir hon som får lämna. Hon kanske klår Adrian.

13.48 BBT: Lag Hedemora sitter nu i soffan och några äter sin ”goda mat”, en blandning av gröt och bönor, utan mjölk. De kommer in på att det alltid säkert finns någon i ens vänskapskrets som snackar skit om en. Det finns det alltid. Eller så pratar man om varandra med inte kanske alltid så snälla ord. Katti berättar igen till Pontus att hon ska åka till kiosken innan hon åker hem och ska tröstäta. Pontus säger att det kommer verkligen bli jättetomt om Katti är den som lämnar. Hon tycker det är tråkigt att det inte varit flera äldre inne i huset. Hon har känt sig ensam och inte haft så många att prata med. Hon vet inte riktigt vad hon ska prata med de yngre om ibland. Pontus säger att de är många som kommer sakna henne. Han säger att hon bidrar med lika stor värme som Jesper spred i huset. Hon säger att hon ska prata med både Jesper och Luis när hon kommer ut. Pontus säger att hon måste lova att hälsa till Jesper.

13.57 BBT: Hedemora sitter kvar i soffan. Pontus berättar om en låt hon samplat och spelade upp för sin tjej, om att han skulle ha sex inatt. Hon hade inte uppskattat den och det var precis vad han inte fick den kvällen. Alla skrattar. Simon hoppas att det kommer en twist så att någon får ta och tävla istället för Katti. Men de andra tror inte det. Simon börjar prata om något han pratade med Nardos om för några dagar sen. Att man har olika historier beroende på vem man pratar med i huset. Man berättar inte samma sak för alla. Utan det handlar om att man har olika relationer med olika deltagare. Simon säger att han gillade Glasman och ville ha honom kvar i huset. Han säger att han är ”lite polare” med honom. Han säger att han ville att Glasman skulle vara kvar länge i huset, för han ville se honom och Julia ligga i huset.

14.03 BBT: Simon är orolig för vad hans pappa ska tycka om hans spårade sida i huset. Hans mamma vet om hans sida men inte pappa. Samtalet kommer in på Simons öra och hur det är. Han har fortfarande ont säger han. Och berättar om sin öronläkare. Simon sitter för övrigt och håller låda för alla i soffan och berättar en massa olika saker. Den som mest svarar tillbaka är Pontus.

14.10 BBT: Hör dom storebrors röst i högtalaren. Katti hajar till och de andra också för att det kanske är dags för tävling. Men NEJ, ”sjung inte på kommersiell musik”, hörs i högtalaren. Katti tror att alla i huset har 1 gubbe per skalle som bevakar de i huset och lyssnar på deras mikrofoner. Hon skojar om att Joels gubbe är på kafferast, för han ligger och sover i soffan. Alla skrattar.

14.17 BBT: Katti frågar Judith om pizzerior i Stockholm och de börjar prata om vilka som har goda pizzor inne i stan. Katti säger efter en stund till Therese vilken tur hon har nu. Hon lär känna massor med nya vänner i Stockholm nu genom att vara med i Big brother. Simon säger att han har flera äldre kompisar som skulle passa Therese väldigt bra. De andra frågar om han vet vilken stil på kille hon ska ha. Och han räknar upp vad han tror skulle passa till henne. Samtalet kommer sen in på vilken typ av kläder som är sexigt.

14.28 BBT: BREV! Therese ska läsa brevet. När storebror säger till ska ALLA samlas inne i Annexet och stanna där i cirka 15 minuter. Under tiden kommer tävlingen att förberedas inne i huset. När de kommer ut från Annexet ska de gå till brevlådan och läsa brevet där inne. Alla börjar inse stundens allvar. Och flera måste förbereda sig att gå på toaletten och äta.

14.35 BBT: Alla ska genast samlas och gå in och stänga dörren om sig i Annexet. Väl där inne ligger och sitter deltagarna på golvet och pratar om både det ena och andra. Adrian sitter lite för sig själv och är focuserad på tävlingen. Många tankar går nog genom hans huvud. Katti ligger på golvet och Tanja ligger på hennes ben.

14.58 BBT: Allvarets stund är inne. Deltagarna får lämna Annexet och ute vid poolen står nu två stänger uppmonterade. Therese ska läsa brevet. Där står att Adrian och Katti ska hasa ut på var sin stång och hänga över poolen så länge som de orkar. Den som ramlar ner först får genast ta farväl av sina vänner och lämna huset.

15.00 BBT: Adrian och Katti ska ta av sig sina mikrofoner och sedan hasa ut på var sin stång. När storebror säger åt de att börja. Båda tar av sig sina mikrofoner. Adrian är först upp på stången och hänger sig. Men Katti säger att hon inte tänker klättra upp på stången. De andra försöker peppa henne. Men hon säger NEJ, hon kommer inte ens komma upp på stången. Det är bara att inse att det är hon som kommer att få lämna huset idag. Hon säger åt Adrian att kliva ner han också. Och storebror säger i högtalaren att Katti ska krama om sina vänner och sen lämna via dörren bredvid gymmet. Alla kramas och följer med Katti till dörren och vinkar. Flera gråter så klart.

15.15 BBT: Vi får helt plötsligt se kameran inne i Uppdragsrummet. Där har storebror inrett som en liten stuga på landet. Plötsligt öppnas dörren och in kommer Katti med sina resväskor. Hon undrar lika mycket som vi tittare vad som händer. Hon läser i brevet att hon är välkommen till Torpet. Där har hon chans till revansch. Alltså en chans att tävla sig tillbaka in i huset. Katti blir jätteglad, och börjar genast titta sig omkring. Stoppar några kakor i munnen och öppnar en öl som finns där inne. Hon gråter och tackar gud för att hon fick en chans till.

Hon inspekterar en fryslåda som finns där inne och ser att det finns korv, bacon, potatis och lite annat smått och gott. Hon pratar högt för sig själv hela tiden och tackar gud att hon fick detta. Och hur gott allt kommer att bli. Hon ska steka korv, och äta potatis sen. Hon börjar leta efter sin laddare till sin el-cigarett och säger att hon ska duscha sen och byta kläder. Och sen ta på sig sin bh äntligen, som hon tvingats vara utan nu i flera dagar pga Farmen inne i huset.

15.40 BBT: Visar DC inne i huset igen. Där inne är stämningen fortfarande låg och några sitter vid hålet mitt emot gymmet.

15.45 BBT: Storebrors röst hörs i högtalaren. Alla ska genast samlas i annexet igen. De inser att det är bara för att dom ska ta bort ställningen över poolen säkert. Så alla går in till Annexet igen. /Skribent Helene.

Filmklipp från tiden ovan finns utlagt i Facebookgruppen.

16:03 BBT: Vi är hos Katti som är på torpet, hon lagar mat. Hon verkar ha hittat sin plats inne på torpet. Det är helt sinnessjukt att jag är kvar säger hon. Under tiden hon väntar på att vattnet ska koka upp så sätter hon sig i sängen och broderar.

16:07 BBT: Inne i huset lagas det också mat, men de har ingen falukorv som Katti har på torpet.

Vid köksön går spekulationerna om det kommer in två nya denna veckan, de jämför med förra årets big brother. För då kom det ju in två nya säger dom. Emelie säger att hon tror att det kommer in två nya på lördag, en känsla hon har.

De kommer in på Joakim Lundell också, Simon tyckte inte det var roligt att se Jocke i tv-rutan. Therese säger att hela familjen Lundell är sköna och de försöker komma på vad barnen heter, Lunabelle kommer dom på rätt snabbt, men Leonell tog det ett litet tag innan de kom på.

16:22 BBT: Pontus berättar om när han och Jesper kom in, när det kändes som att de satt i heta stolen, för de fick heta frågor från de andra deltagarna.

Han berättar lite om bikterna han och Jesper gjorde i början. Han berättar också om tiden i husbilen, att de pluggade in alla namn, så de skulle kunna dom när de skulle kliva in i huset.

16:26 BBT: BREV!

Adrian du vann tvekampen och är storbonde och immun. Storbonde stugan öppnar snart, och det är det blåa sovrummet.

Du ska välja en gårdsfru och en gårdskarl, av de som sitter säkert.

Bara de du väljer får vistas i sovrummet. Du ska välja nu, och du får flytta magneten.

Gårdsfru blir Nardos

Gårdskarl blir Pedram

17:05 BBT: De kommer in om otrohet, hur man ser på otrohet. Pedram tror att killar tänker med den där nere när de väljer att vara otrogna, medan tjejer väntar tills det skurit sig rejält med känslor. Stephanie undrar varför det är så, Pontus och Pedram förklarar att de kan finnas många faktorer till det, det kan handla om känslor, hur man blivit uppväxt m.m. Adrian frågar om någon har känt att känslorna försvunnit hos den man älskar, flera svarar ja på den frågan.

17:10 BBT: Joel sitter i stolen vid soffan och äter, och minen säger att det inte var någon höjdare. Therese frågar Adrian hur han vill ha sitt bröllop, för de andra i soffan har pratat om de. Adrian vill ha sitt bröllop utomlands säger han.

17:17 BBT: Vi får kika in hos Katti, hon har ätit mat och har diskat. Hon verkar ha funnit sin plats på torpet och verkar njuta av tillvaron. Hon åt inte upp all potatis, så hon kommer på att hon kan spara den och steka upp den imorgon.

17:25 BBT: I soffan pratar de om mobbing, att det är lätt för att mobbas nu för tiden. De säger att det är mycket mobbing på sociala medier, såsom Instagram och snapchat.

Adrian säger att det är många unga som mobbas så hårt så att de vill ta självmord. Även barn säger han. Man ska vara barn och ha roligt säger han.

Stephanie och Tanja är ute, Stephanie röker och Tanja går runt och rullar ihop snön. Det ska bli en snögubbe, halmen som ligger ute blir snögubbens hår tänker tjejerna ut.

17:40-17:55 BBT: De funderar på att hitta på något, så tiden går lite fortare. Tanja drar i gång en berättar lek av något slag. Hon berättar en berättelse och under tiden ska de andra blunda, sen när de får öppna ögonen så ska de säga vad de tänkte.


skribent Ann-Sofie

댓글


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page