top of page

Livefeed Torsdagen 11 Mars 2021 Del 318:04 BBT: Brev!

Storbonden nu är det dags att ta nästa val.

I slussen finns tre pizzor och tre öl. En pizza och en öl är till dig.

De andra två ska du välja nu.

Den första han väljer är Emelie för hon har varit hans sängkamrat.

Den andra han väljer är Joel.

Emelie och Joel går fram till storbonden och ger honom en kram.

Sen går dom till slussen och hämtar pizzorna och ölen

18:20 BBT: I köket står Judith och Simo och fixar en gryta på bönor, man ser klart och tydligt att en pizza hade inte suttit fel hos Simon. Alla har ju pratat om pizza, och nu var det bara tre som fick.

18:25 BBT: Längst ner mot studiodörren sitter Adrian, Joel och Emelie och äter pizza. Joel tycker det är jobbigt för han vet att alla hade velat ha. Adrian frågar om någon kan bli sur för detta, ja svarar Emelie. Då får Adrian lite ångest ser det ut som.

18:33 BBT: Pizzorna är nästan uppätna och Adrian säger ”tänk att drömmen har blivit sann”. De har längtat efter pizza i flera dagar och nu har man ätit en säger han.

Emelie och Joel tackar så mycket för pizzorna, Adrian säger att det är inget att tacka för. Men det tycker Emelie och Joel att det var.

18:41 BBT: Det är lite pizza kvar, Emelie, Joel och Adrian ska bikta sig och fråga om de kan få dela med sig av pizzorna som är kvar. Alla i köket säger nej och säger att de ska äta upp, för det är deras.

18:42 BBT: Vi är inne hos Katti som sätter sig på bänken i rummet och kollar på tv skärmen. Hon tror att hon ska få se deltagarna i huset. Men i stället kommer hennes döttrar på bild och Katti blir såklart jätteglad över att få se hennes döttrar, hon saknar dom så mycket.

Döttrarna hälsar att djuren mår bra och att allt hemma är bra.

18:47 BBT: De deltagarna som inte fick pizza hänger i poolrummet. De gick in och satte sig där, för att inte känna doften av pizzan. Judith och Nardos kommer in och säger att knäckebrödet är i ugnen nu. Pontus frågar om det luktar mycket pizza, men Judith och Nardos säger att det inte luktar något alls.

Simon undrar om det är sista natten i dessa sängar nu, de andra vet inte, för allt kan ju hända med tanke på att Katti fick lämna idag. Alla hoppas på en tacofredag imorgon.

18:54 BBT: BREV!

Tittarna har röstat, vatten toaletten är öppen och är öppen i en timme från och med.

Nardos rusar till toan, för hon kände inte för att gå ut i snön för att kissa och göra nummer två. Så hon tänkte att hon håller sig ett tag till.

Emelie frågar om hon kan få kissa först, vilket hon får. Joel säger till Nardos att vara effektiv nu, för det är flera som vill använda toan.

19:03 BBT: Varken Adrian, Emelie och Joel är förtjusta i öl. Men Simon kommer på att Joel ska svepa de tre ölen. Joel häller upp den första ölen i vattenflaskan och börjar svepa den. Han frågar dock om han kommer kräkas nu för att han är så mätt. Alla säger nej. Efter första ölen springer han och kissar.

19:06 BBT: Judith säger att knäckebrödet är klart nu. De hugger in på det och säger att det är jättegott. Men innerst inne så hör man att de hellre hade tryckt i sig pizza. Pedram äter knäckebrödet och säger det smakar kebab.

19:08 BBT: Joel kommer ut och sveper öl nummer två. Nu har han bara en öl kvar, men han väntar lite för han är rädd för att kräkas. Han frågar Therese om hon är känslig för spya, för han frågar henne om hon kan ta hand om honom om det skulle hända. Therese säger att så länge du inte kräks på mig så är det inga problem.

19:11-19:21 BBT: Nardos tar med Simon till poolrummet.

Alla har våra brister säger Nardos.

Nardos tar upp om brevet att det ska bli röstning om tvekampen som var tidigare idag. Nardos säger då att Simon hade sagt ”rösta inte på mig”. Nardos är inte riktigt nöjd över hur han agerade i den stunden.

Nardos fortsätter sen med att säga när Simon fick veta att det var Katti man skulle möta, så ville han bli framröstad av tittarna. Hon menar då att det skulle bli en enkel match.

Simon försöker förklara, men vill heller inte säga för mycket för han vill inte åka dit för pakt, men blir avbruten några gånger. Helt plötsligt så säger storebror att Nardos måste byta batterier.

19:25 BBT: Vi är på torpet hos Katti, som sitter och broderar. Men hon får ett brev som hon hämtar. Brevet ska läsas tyst. Sen går hon till bikten, där hon läser nästa brev.

I det brevet läser hon att det flyttar in en ny torpare till henne imorgon. Kläderna som ligger där ska den nya torparen ha imorgon. (Klipp på detta finns i gruppen) //Skribent Ann-Sofie

19.30 BBT: Judith, Tanja och Simon är på utegården. Det är smått snöstorm ute över Farsta och Stockholm idag. Och det har drevat igen riktigt mycket på utegården hos deltagarna. Judith rullar en snöboll på utegården, men har inga vantar så det gör rejält ont i händerna. Simon står och röker och Tanja konstaterar att det är rejält kallt ute. Joel står i dörröppningen och heja på Judith som rullar snöboll. Strax så springer Simon och Tanja in i värmen igen.

19.38 BBT: Vid köksön sitter Pontus, Adrian, Joel och Emelie. Adrian frågar om någon har varit med i slagsmål någon gång. Pontus börjar berätta om en händelse han varit med om. De går alla och sätter sig i soffan. Det låter som att de ska leka någon lek.

19.40 BBT: Inne på Torpet sitter Katti och sängen och broderar. Hon pratar högt för sig själv, eller med kameran (lite oklart). Hon ser ut att ha det bra, då hon dricker öl och röker på sin e-cigarett samtidigt. Hon pratar svengelska och säger att hon nu ska brodera in Adrians namn. Och säger samtidigt högt…”Adrian, my friend…how are you doing?”. Hon fortsätter att prata högt för sig själv, visslar och trallar. Hon ser ut att ha en rätt så behaglig tillvaro just nu på sitt Torp Katti.

19.49 BBT: I huset och i soffan leker dom nu en lek. Joel sitter på en stol vid elefanten, och går laget runt för att ställa frågor. Han försöker få de andra ur balans genom att ställa frågor. Det är lite oklart vad det är för lek dom leker just nu. Men skoj verkar de ha i alla fall.

19.51 BBT: De kommer på att tiden snart är ute för att kunna använda toaletten inne i huset. Tanja hoppas att hon ska hinna innan tiden går ut. Men när hon väl är inne på toaletten så säger storebror i högtalaren. ”Ni bryter mot reglerna”. Någon säger att när dom läste upp brevet var klockan 18.52, så då borde de ha tid kvar. Simon säger lite skadeglatt att ”storebrors ord är lag”. Så Tanja får snällt dra upp byxorna igen och avstå kissandet på toaletten.

19.55 BBT: Stephanie och Therese sitter vid hålet och pratar. Stephanie pratar om Simon med Therese, och något hon har överhört tidigare under dagen, som hon gått och funderat på.

Hon frågade Simon vad hon skulle få för frågor om hon hängde löst. Han trodde att hon skulle få frågor om dom två. Hon säger att det är trist om det är det enda folk ser av henne, att hon är med Simon i huset. Hon är orolig över att hon kanske investerar tid i Simon men hon vet inte vad som händer, och vad tittarna ser utanför. De pratar även om något som hände tidigare mellan Simon och Nardos. (Admin har lite svårt att höra vad de säger eftersom de pratar tyst sins emellan). Samtalet går i alla fall över på Nardos, och Therese berättar om den gången på festen när Therese fick en komplimang av Simon för att hon hade fin röv, och då Nardos skäller ut Simon för att han objektifierar kvinnor. Men samtalet handlar nog mest om Simon och Stephanie. Hon vill att de bara ska vara vänner i huset, för det är enklast för dom båda. Men att andra ska komma med åsikter och lägga sig i. Therese säger att det så lätt blir en höna av en fjäder. Och att det slår över lätt och blir helt fel. Stephanie säger att det är så olika för tjejer och killar. Om hon skulle daska en kille på röven skulle ingen bry sig, men när en kille gör det på en tjej så tar det hus i helvete.

20.22 BBT: Storebror uppmanar deltagarna att byta batterier, så flera stycken går in till Slussen samtidigt för att göra sitt batteribyte. Väl där inne kollar dom om de fått påfyllning av havregryn mm. Men inget påfyllt än.

20.24 BBT: Therese, Stephanie går ut på gården för lite luft. Stephanie ska visserligen röka, men de får väl luft samtidigt. Tanja är inne i poolrummet, och de undrar varför hon satt sig där själv. Hon berättar att hon ska sitta där medan de andra kommer på en sak som hon ska gissa på. Därför hon sitter där och väntar.

20.30 BBT: Väl ute på gården, tar Stephanie sin rök. Therese står bredvid och tittar upp mot kameran. Och ser att den är alldeles insnöad, så tjejerna kommer på att de ska göra rent den. Det uppskattas av kameramannen, som nickar glatt. När tjejerna ska gå in igen vill Stephanie ställa sig på ett bord för att titta ut på verkligheten. Therese ställer sig på andra bordet. Och de tittar ut på husen mitt emot, där det lyser. Och de känner sig lite avundsjuka.

20.36 BBT: Nu har Therese och Stephanie gått in igen och sitter i poolrummet istället. De kom fram till att det är lite skönare och då slipper dom att viska till varandra också. Strax kommer Simon in och skojar med tjejerna. Han är också där inne pga leken i soffan. Han går strax igen in till de andra.

Efter ett tag kommer även Adrian ut till tjejerna. Han hoppas att de inte är besvikna för att han inte valde någon av dom till att få sova i sovrummet eller äta pizza tidigare. Men tjejerna säger att det är absolut ingen fara. Han säger att enda anledningen till att han valde som han valde är för att han kommit lite närmare de andra i rosa sovrummet eftersom han sovit där med dom. Men han skulle jättegärna vilja lära känna båda tjejerna mera också. Och både Therese och Stephanie säger att de gärna vill prata mera med honom också. Stephanie talar om att han inte ska känna att han inte kan komma in i turkosa sovrummet utan det är bara att komma in. Han förstår det och säger att han kommer göra det. Adrian nämner något om Simon och Stephanie rynkar lite på näsan och känner att hon behöver förklara sig. Och berättar för Adrian vad de satt och prata om tjejerna innan. Adrian lyssnar och ger goda råd, men han är på väg ut på toaletten, så han måste strax gå ut.

Simon kommer in och är rastlös. Han vill gå ut och röka och vill att tjejerna ska följa med honom ut. De säger att Adrian är där ute så de kan vänta. Simon är rastlös och berättar att de pratar om energier och annat trams inne i huset. Han säger att han inte alls tror på sånt där. Och sen berättar han om sin mamma som håller på med sådant. Och så härmar han sin mamma med gotländsk dialekt. Tjejerna skrattar. /Skribent Helene

Comentários


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page