top of page

Livefeed Torsdagen 25 Februari 2021 Del 215.00 BBT: Simon, Pontus och Luis sitter i soffan och chillar med var sin dricka. Simon kommer in på samtalet snopp och de kommer fram till att Simon och Pontus ska ha en snoppmätartävling senare, och Joel ska vara domare. Joel säger att han bara är domare om de är fräscha och luktar gott. De ska givetvis göra det skymda så det bara är dom tre som ser. Simon erbjuder även Luis att ge honom en puss, men Luis säger att han gillar större läppar. De ska var stora och juicy om han ska pussas.

15.13 BBT: Ute i poolrummet sitter Judith, Tanja, Jesper och Pedram och pratar sin egen energi i huset. De blir avbrutna av Stephanie som kommer och hämtar deras tomflaskor för att ställa in i slussen. Tanja går in och kvar sitter Judith, Pedram och Jesper. Killarna säger att de inte vill åka ut, de är lite oroliga för det eftersom de hänger löst just nu. Pedram kommer in på hur fint alla välkomnade Tanja när hon kom in. Han tycker de har en sån fin och genuin gruppkemi i huset. Han kan inte förstå hur man ska kunna göra något mot någon annan. De är alla som en ”familj”:

15.22 BBT: Inne i turkosa sovrummet sitter Stephanie och sminkar sig. Katti och Pontus sitter där inne och pratar om stämningen i huset. Det märks att de varit där ett tag nu. Pontus säger att vi är bara oss själva. Vi har inte valt att umgås tillsammans men nu är det som det är. Stephanie är rädd för att åka ut hon vill verkligen inte det säger hon. Och Pontus håller med.

15.27 BBT: Det kommer brev. Stephanie läser att det har blivit dags för Big brothers box och alla ska in i Uppdragsrummet. Där inne ska de svara på frågorna i boxen.

15.30 – 16.30 BBT: Deltagarna är inne i Uppdragsrummet och sitter kring en box som kallas Big Brother box. Där har deltagarna under dagen lagt in frågor till de olika deltagarna, anonymt. Mitt i inser de att dom har gjort fel. Och börjar om lite, eftersom man får ställa följdfrågor. Det är frågor som "vem skulle du dejta utanför huset?", "Simon vad tycker du om Luis?", "Luis, vem tycker du är mest utanför?" är några av frågorna som ställs. Det blir en dålig stämning i rummet när en del frågor kommer till ytan, och Nardos brusar upp åter igen för det som hände tidigare på förmiddagen mellan henne och Katti. (Filmklipp finns i Facebookgruppen)¨

16.40 BBT: Jesper och Simon börjar planera för middag, de vet inte riktig vad de ska hitta på, för de tycker att det saknas vissa saker. Simon vill tex ha potatis men det saknas. Han tycker det är dåligt av storebror att inte köpa in det. Det är så billigt så det borde dom få. Vid köksön sitter Nardos, Emelie och Pedram och pratar om hur det kommer bli när dom kommer ut. Emelie ska flytta in till Nardos walk-in-closet skojar dom om. För hon vill flytta till Stockholm.

16.46 BBT- 17, 05 BBT: Therese, Stephanie och Pontus är i rosa sovrummet och pratar om det som hände i uppdragsrummet. De frågor som folk fick och speciellt Simon. Stephanie tycker det känns skönt nu efteråt att veta vad Simon egentligen tänker. Hon har ett intresse, men nu kommer hon släppa det mera eftersom han föredrar Therese verkar det som. Therese tycker också det känns lite olustigt nu men tjejerna är ett bra stöd för varandra. Pontus stöttar tjejerna i det dom pratar om. DC går över till utegården där Jesper och Katti pratar om det som hänt mellan Katti och Nardos. Hon tycker det är tråkigt att de nu är ovänner och vill lösa det. Men får se hur det går.

17.17 BBT: Vid köksön sitter Nardos, Emelie och Joel och pratar om det som hände. Nardos är sur och arg att folk är så falska och fega. Hon kommer inte köra någon nice stil nu utan hon skiter i allt säger hon. Emelie är också besviken efter Big brothers box, och hur folk svarade på en del frågor. De tycker att det smöras alldeles för mycket för Tanja nu när hon kommit in. Emelie säger att hon verkar trevlig absolut, men att hon inte orkar hålla på som alla andra gör runt henne.

17.32 BBT: BREV! Tanja ska läsa brevet det blir hennes premiär att läsa. De får vänta på att alla ska samlas. När alla samlats till slut läser Tanja att elstötsuppdraget fortsätter. Turen har kommit till Simon som ska in i slussen och ta på sig dräkten.

17.44 BBT: Simon kommer ut till dom andra i den rosa dräkten som ger stötar. Han säger tycker att han ser helt galen ut. De andra börjar genast försöka säga saker så att han ska få stöt. Simon säger att han vet vad det är för något som triggar, men han tänker inte säga till någon vad det är för något som triggar. Katti undrar om de sagt åt honom vad ordet är. Men han säger då att han inte fått veta, men har listat ut det snabbt. Han går in i rosa sovrummet och speglar sig och skrattar.

Det finns flera filmklipp från dagen i gruppen. Titta på Inläggsämne "VIdeo från huset" /Skribent Helene

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page