top of page

Livefeed Torsdagen 4 Mars 2021 Del 213.00 BBT: Soffhäng inte mycket händer. Deltagarna har ätit frukost vid soffan idag.

13.14 BBT: Simon frågar Judith om hon ångrar att hon var med och tävlade i bebistävlingen, men hon svarar inte direkt. Simon har mycket energi som vanligt, och verkar mest vilka skutta runt i vanlig ordning. Judith säger att hon längtar tills allihopa blir fria. Simon undrar vad det första är dom ska göra då. Hon säger att hon vet inte, men tycker det är så tråkigt när alla sitter ihop utom hon.

13.20 BBT: Storebrors röst hörs i högtalaren i huset ”Tävlingen börjar om 10 minuter”. Folk börjar genast skyndas sig med vad dom håller på med. Inne i rosa sovrummet håller Emelie och Adrian att smörja in sig med BUS. Nardos är inne och fixar håret inför tävlingen. Och alla andra börjar skynda sig och klä på sig och göra sig redo för tävling. Ta på sig tröjor etc.

13.40 BBT: Tävlingen börjar och Katti och Pedram blir kallade in till uppdragsrummet. Där inne ska dom sätta på sig en dubbeltröja, och gå runt en julgran med klappar tryckta mellan varandra. Och ju flera klappar dom klarar desto mera poäng får dom. Båda har svårt att förstå instruktionerna först och det tar lite tid. Men sen förstår dom. Dom klarar 6 klappar och bestämmer sig för att stanna. Om de tappar alla klappar får dom 0 poäng. Nu fick dom i stället 6 poäng.

13.54 BBT: Pontus Stephanie är nästa par på tur att gå in och tävla. Dom börjar läsa instruktionerna men har även dom lite svårt att förstå vad dom ska göra innan dom börjar. Pontus ber om ursäkt att dom behöver läsa igenom det flera gånger, och Pontus frågar om dom får ställa frågor till ”storebror”. Han läser högt igen hela texten. När dom väl börjar är dom mycket snabbare runt granen än paret innan. Efter lite velande slutar dom på 13 poäng.

14.14 BBT: Therese och Luis ska in till uppdragsrummet för att tävla. Therese är peppad och dom går in för att läsa. Dom behöver gå igenom texten några gånger, men fattar rätt fort vad dom ska göra. Dom stressar lite runt granen men dom stannar till slut på 8 poäng.

14.25 BBT: Nardos och Simon går in till uppdragsrummet för att tävla. Simon läser och dom försöker förstå vad instruktionerna innebär. När dom väl fått på sig tröjan, mössan och börjar så stressar Nardos runt granen lite, och Simon är lite orolig att det går för fort. Dom kivas lite som ett gift gammalt par. Och är oense om hur många dom ska lägga på. Simon vill stanna men Nardos piskar på. Dom slutar till slut på 9 poäng.

14.40 BBT: Joel och Tanjas tur att tävla i uppdragsrummet. Joel läser högt, men sen vill Tanja att dom läser tyst för sig själva. Liksom flera av dom andra har dom svårt att förstå vad dom ska göra i tävlingen. Tanja ber om ursäkt för att det tar tid, men hon måste läsa och förstå vad som ska göras. Joel och Tanja resonerar hur dom ska gå till väga. Dom måste fråga ”storebror” för att få lite förtydligande. Tanja ber om ursäkt för att hon är lite korkad. Dom skrattar åt texten på tröjan. ”Naughty” ”Nice”. Joel gillar att det är jultema. Dom sätter igång. Under tävlingen pratar Joel hela tiden och vill stanna. Men Tanja vill fortsätta. När de kommit till 12 paket, tittar dom upp i taket. Och Joel säger ”Jesus sa ja…” så då kör vi en till. Dom stannar till slut på 12 poäng.

15.00 BBT: Efter att alla har varit inne och tävlar sitter alla i soffan och får då prata om tävlingen. Dom får inte säga hur det gick för var och en. Men dom pratar lite allmänt om tävlingen så klart. Och Emelie gissar vad dom har gjort. Emelie och Adrian är redan immuna som dom två tävlade inte idag.

15.14 BBT: BREV! Adrian ska läsa brevet som kommer in. Där läser han att Stephanie och Pontus vann med 13 paket och blir där med immuna. Dom ska flytta sina kylskåpsmagneter till att dom sitter säkert.

15.28 BBT: Säger storebror att ALLA måste genast gå in i turkosa sovrummet och stänga in sig tills dom får besked om annat.

16.16 BBT: Emelie och Adrian joggar runt soffa, Judith hejar på. Det ser ut som att dom har gjort ett litet träningspass med tanke på hur andfått Emelie verkar efter denna spurt. Ute i poolrummet har Pontus och Stephanie möblerat om lite. Och dom tycker det blev mycket bättre än vad det var innan. Emelie och Adrian går ut i köket och börjar förbereda lite mat. Pontus och Stephanie kommer dit och Pontus säger till Emelie och Adrian att dom båda ser väldigt fit-a ut (vältränade), Adrian svarar detsamma till Pontus. Joel och Tanja kommer och undrar vad dom sysslar med i köket, då berättar Adrian att dom värmer lite rester och tänker äta lite. /Skribent Helene

Klipp från tävlingarna finns i gruppen. Sök på inläggsämne "Videos från huset".

Flera bilder kommer fyllas på här under kvällen också.

Comentários


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page