top of page

Livefeed Torsdagen 4 Mars 2021 Del 318.14 BBT: Alla hänger frivilligt i rosa sovrummet. Emelie sminkar Judith, Adrian står upp och kastar någon sorts boll dom skapat till Nardos. De kastar något som de kallar namnleken tror jag. Varje gång någon av dom tappar bollen får dom en bokstav på sitt namn. Den som först kommer få hela sitt namn förlorar. Pedram är någon sorts domare, och dömer. Från sidan av rummet kommer en grå filt krypande. Det är Joel och Tanja som tänker att dom ska smyga på alla andra. De flesta ser att dom är på väg in i rummet, för dom fnissar och viskar under filten. Men ingen verkar bry sig nämvärt. Judith går fram och börjar kittla Tanja och sen dra upp henne och hålla upp och ner. När dom håller på som bäst säger storebror ”Ni har fått ett brev”.

18.25 BBT: Brev! Emelie läser brevet. Det är omröstningen som tittarna gjort i appen på vilka par som ska få gå på parmiddag. Tittarna har utsett Joel, Tanja, Nardos och Simon. Dom har vunnit en parmiddag i Annexet, och har nu 1 timme på sig att göra sig festfina. Dom börjar genast rusa in i rosa sovrummet och titta i garderoberna vad dom ska ha på sig. Simon vill duscha så Nardos får hänga vid toan ett tag. Men han säger att han är snabbt klar, sen har hon all tid i världen att sminka sig och göra sig redo. (Klipp finns i Facebookgruppen)

18.41 BBT: Emelie och Adrian lagar middag i köket. Dom rådfrågar Judith hur dom ska göra med olika saker. Men det slutar med att Judith hjälper dom istället. Hon hackar lök, mozzarella och skakar köttbullarna.

18.50 BBT: Inne i rosa sovrummet sitter Tanja framför spegeln och sminkar sig, Joel står bredvid och smörjer in ansiktet, sprayar på håret och fixar sig han också. Han frågar om Tanja vill gå ut och röka när dom är färdiga innan dom går in till Annexet. Det vill Tanja gärna Göra. Simon som duschat klart nu undrar vad dom kommer få för mat. Och hoppas på att det blir något gott. Nu är det Nardos tur att få göra sig redo och byta om. Hon visar en klänning, och Tanja säger att hon har en likadan klänning. Tjejerna pratar om vad dom ska ha på sig. Tanja vill ha byxor, men Nardos tycker tjejerna ska ha klänningar eller kjolar.

18.59 BBT: Therese släpar med sig Luis till turkosa sovrummet. Han undrar vad dom ska göra där. Men hon vill byta kläder och trosor. Han undrar hur många gånger om dagen hon byter trosor. Therese blir lite generad och frågar om han verkligen vill veta orsaken till att hon behöver göra det. Han svarar ”njäe det behöver jag inte”. Men hon säger att det har med mens och grejer. Då förstår han och säger att det är okej. Men han tycker det är intressant hur tjejer har det. Therese säger att det är sådant här man inte behöver tänka på när man inte sitter ihop med någon. Luis säger att han vill gå och duscha. Men vill vänta tills gänget som ska på parmiddag gått iväg till Annexet.

19.01 BBT: Katti och Pedram kommer instormande till Poolrummet och han är sur och skriker att han vill ha lugn och ro. Att han åtminstone vill få 1 minut att få vara ifred på. Han säger att så fort man stänger ögonen och får någon liten gnutta sömn är det alltid någon som gör ett ljud så man vaknar. Han har alltså blivit väckt och gillar det inte. Katti får bara snällt följa med eftersom dom sitter ihop. Men hon står bredvid honom på gården i tystnad, medan han sitter på en bänk för att lugna sig. Han fortsätter att skälla på dom som stört honom men dom hör inte. Han frågar Katti om han har fel, men hon säger inte så mycket. När han vill få respons från Katti svarar hon till slut att hon känner sig olustig när han skriker så här. Hon vill nog helst inte vara där just nu. Men måste eftersom dom är fastkedjade måste hon stå kvar. (Klipp finns i Facebookgruppen)

19.09 BBT: Stephanie och Pontus kommer ut och han förklarar för dom varför han är irriterad. Han säger att det inte är på någon speciell person, utan det är bara för att han inte får vila. Han tycker det är brist på respekt i huset, och att det inte finns någonstans man kan få vara i fred. Pontus säger att han förstår och att det är lugnt. Stephanie kramar om honom och säger att han får slå henne på käften och försöker lätta upp stämningen lite. Men han ler och säger nej. Han säger att det finns en gräns för hur mycket man tål. Och han är trött. Pontus håller med, man får inte vila ordentligt.

19.14 BBT: Katti och Pedram går in i poolrummet och sätter sig. Han vill vara ifred lite till från övriga gruppen. Pontus och Stephanie får komma efter dom har rökt om dom vill säger han. Så fort han och Katti satt sig ner så blir det ”Tillfälligt avbrott”.

19.19 BBT: Inne i huset sitter nu de andra och äter, och dom som ska in i Annexet är nu klara och står och väntar förväntansfullt som barn på julafton på att få komma in och se vad dom får till middag. Adrian frågar vad dom önskar att det är där inne. Simon önskar sig kött och potatis. Joel vill ha pasta. Simon frågar Nardos om hon äter kött, men hon äter inte rött kött. Han hoppas inte att det är pasta. /Skribent Helene

19:37 BBT: Nu är det dags för parmiddag!

Tanja, Joel, Nardos och Simon går till annexet där middagen hålls ikväll.

De ser framdukade tallrikar med mat på sedan märker dom att bestick och glas är ihopkopplade.

Rött vin finns också på bordet så de fyller glasen med vin och skålar och tackar oss tittare att vi röstade fram dom till denna parmiddag.

Det blir alltså lite krångligt att äta, Joel kommer på att man får äta en i taget, en tugga. Simon är inte riktigt med på det och äter med händerna, men han blir tillsagd av både Joel och Nardos. Joel tror att man kan bli straffad om man inte äter med besticken, för dom är ihopkopplade av en anledning. Nardos säger åt honom att skärpa sig.

19:49 BBT: Under middagen pratar dom om att folk börjar tröttna på att sitta ihop. Joel säger att man inte kan springa till toan. Simon säger att man märker på Therese att hon börjar tröttna på att sitta ihop med Luis.

Tanja säger att hon trivs att sitta ihop.

De börjar prata om Adrian, hur han trivs. De säger att han är bekväm och mogen i sig själv. Joel säger att Emelie passar ihop med honom, att dom kompletterar varandra bra. Simon säger dock att Emelie har tröttnat på Adrians ”lång bajs” på morgonen. Joel hugger till direkt och säger åt Simon att nu äter dom mat så ska man inte prata om sånt.

Dom ser något bra i detta med att sitta ihop också, man lär känna varandra på ett annat sätt sen innan. Simon och Nardos kommer att ”hänga” efter detta bälte också. Nardos berättar om bråket med Simon när han blev arg sist, att han tryckte på Nardos alla knappar så hon skrek på honom. Simon säger att de har funnit varandra nu igen.

20:04 BBT: Efter ett litet avbrott är vi tillbaka i annexet och parmiddagen.

När vi kommer tillbaka så pratar dom om glasen, att det är plast. Simon säger att de vågar nog inte ge oss riktiga glas här inne.

De tycker maten var riktigt god så de tackar storebror för maten och tackar även att de fick denna middagen med en skål!

Nu börjar dom med en frågelek, men sen kommer avbryter Tanja med att komma på hur man äter med besticken, att man byter med varann, då blir det rätt.

Joel och de andra tror att man inte får äta så, men Tanja säger att det finns väl inga regler härinne.

20:23 BBT: Vi är kvar i annexet och de pratar om respekt till varandra, att man inte ska tjata om saker, man ska plocka undan efter sig, ibland skiter folk i vad man säger.

De säger också att det är olika individer i ett hus och det är påfrestande, sen att man är ihopkopplade gör att det blir mer frustrerande men de ser även positivt med det också.

20:40 BBT: Nu kommer de ut till de andra i huset, och dom är såklart nyfikna på vad de fick för mat därinne. Gänget berättar vad de åt och att de va synkade med bestick och glas.

20:47 BBT: Joel, Tanja, Pontus och Stephanie står vid rökrutan. Tanja och Joel undrar vad de har gjort under tiden de varit på middag. Stephanie säger att de körde lite meditation och sen åt dom mat.

Mer han dom inte prata, för sen tyckte storebror att Tanja skulle byta batterier i sin mikrofon.

Stephanie och Pontus är kvar ute och de är nöjda över att sitta säkert.

20:58 BBT: Vid köksön sitter Pedram och Adrian och slår händer. Blir lite tävling mellan dom.

Allt fler kommer till köksön och kollar. Emelie och Judith kör en match också.

Skribent Ann-Sofie

Comments


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page