top of page

Livefeed Torsdagen 4 mars del 109:05-09:30 BBT: Storebror kör med en hårdrocks väckning även denna morgon.

Musiken spelas flera gånger ihop om att deltagarna ska komma upp.

Katti tycker de kan sluta spela nu, så hon säger sluta från sängen.

Efter en liten stund kommer Luis, Therese, Katti, Pedram och Judith upp. När de kommer upp så är det toabesök och byte av batterier så det är gjort. Storebror påminner dock deltagarna om batterierna.

Judith tar dagens första kopp kaffe, även Therese tar sig en kopp, sen går hon och Luis in till sängen för Luis ska ta sina tabletter. Det är lite oreda bland hans mediciner, vilket han inte tycker om, han vill gärna ha ordning på medicinerna och de ska ligga i ordning.

Therese pratar om att det kanske är dags att ta ett varv med dammsugaren, så hon frågar Luis vad han tror om det. Ja det är en bra idé säger han.

Judith har mensvärk så hon har ont i magen idag.

När alla mediciner är tagna är det dags för dagens första cigg, så gänget vandrar ut i kylan och tar morgonciggen.

Det är en lugn morgon i huset

09:40 BBT: Tanja och Joel kommer upp och blir tillsagda att byta batterier.

När det är gjort tar Tanja en kopp kaffe och sätter sig hos Katti, Pedram, Therese och Luis i soffan.

De pratar om att baka bröd till frukost, de funderar på scones.

10:00 BBT: Vi hör ett alarm ljud, storebror vill att alla kommer upp nu. De börjar vakna till, Judith försöker få upp Nardos med att säga att det kommer in en ny exotisk kille idag. Men Nardos verkar inte gå på det.

Joel och Tanja går till köket för att börja med brödet.

10:11 BBT: Simon, Nardos, Emelie och Adrian är kvar i sina sängar, men nu kör storebror med att de måste byta batterierna i sina mikrofoner. Nu måste dom kliva upp!

Simon väcker Nardos försiktigt och frågar om hon har sovit gott, sen säger han att de måste gå upp nu och byta batterier.

Emelie och Adrian går upp och fixar fräscha batterier!

10:19 BBT: Dagens första brev anländer i brevlådan.

Therese läser dagens första brev:

Katti pga kränkande ordval så får du en varning och är autonominerad denna veckan och får inte tävla om att bli immun. Det är tittarna som får avgöra om du får stanna kvar i huset på måndag.

(Klipp på detta finns i gruppen)

10:22 BBT: Det blir en konstig stämning efter brevet, Katti, Pedram, Therese, Luis, Stephanie och Pontus går ut till rökrutan och pratar. Katti vet själv vad hon har sagt, och nu kommer frågan hur det blir med Pedram eftersom de sitter ihop, när det är dags för tävling.

10:56 BBT: Katti kallar till husmöte för hon vill förklara sig för gruppen. Det tar ett tag innan alla samlas, det är Nardos som tar lite extra tid på sig. Det slutar med att Tanja och Joel får gå och snabba på henne lite.

När alla är samlade så förklarar Katti att hon vet vad hon sa, det var under charaderna igår som hon sa ett ordval som inte var rätt. Hon förklarar att det är en norrlandsgrej, för hon vill inte säga ordet igen. Några vet ordet hon sa medan andra inte kommer ihåg. Hon ber i alla fall om ursäkt till alla i gruppen. (Klipp på detta finns i gruppen)

11:00-11:30 BTT: Det är en tagbar stämning i huset nu efter förmiddagens brev. Den stora frågan är hur det blir med Pedram och tävlingen idag. Han har varit till bikten men han fick inget svar om hur det skulle bli.

Katti, Pedram, Therese, Luis, Stephanie och Pontus står i rökrutan och pratar om autonomineringen. Katti är ledsen över vad hon sa men hon säger att hon inte menade något illa med det.

Hon är rädd att tittarna ska tycka illa om henne, att hon menade något elakt med det hon sa. Hon säger återigen att hon inte menade något elakt.

De övriga förstår att hon inte menade något illa och säger att det kommer gå bra.

I köket gör Tanja och Joel scones och Tanja pratade om att göra egen sylt igen, som hon gjorde till pannkakorna häromdagen.

11:34 BBT: BREV!

Emelie läser att det är dags för er som hänger löst att tävla i en immunitetstävling. Ni tävlar fortfarande i par, ni som tävlar är:

Therese – Luis

Simon – Nardos

Tanja – Joel

Pontus - Stephanie

Pedram – Katti


Pedram och Katti, ni tävlar fortfarande tillsammans men det är bara Pedram som kommer sitta säkert om det är ni som vinner.

Tävlingen börjar om två timmar.

12:12 BBT: Nu är det dags för frukost, det serveras nybakta scones, yoghurt, flingor, kaffe m.m.

Det blev en liten sen frukost idag, några var inte snabba upp idag, sen har det varit två brev och ett husmöte som gör att frukosten blev lite försenad.

Alla hugger in på det nybakta brödet, och Tanja säger att dom blev supergoda.

12:34 BBT: Therese sminkar sig och Luis sitter bredvid och pratar. Therese tar återigen upp detta med Emelie som har varit på tapeten i ett par dagar nu. Det handlar alltså om när Emelie hade kallat Stephanie för alkis och Katti för pensionär.

De verkar inte vilja släppa den konversationen riktigt, men i skrivande stund så leder detta ingenstans. Therese säger att det går inte att lösa något som inte går att lösa, medan Luis undrar om man ska säga ”jag skoja” i stället.

12:43 BBT: Tanja och Joel går till rökrutan. Efter en liten stund så kommer Simon och Nardos ut också. Simon har med sig en fungerande tändare och Tanja blir glad, för hennes är slut.

Det blir skön sång när de kommer ut, de börjar prata om musik och olika låtar.

Tanja frågar hur länge det är kvar till tävlingen, de tror det är 1,5 timme kvar.

Tanja behöver sminka sig lite snabbt och sedan ska lagtröjorna på.

12:55 BBT: I soffan är det häng och Judith pratar om snoppar. Nu har hon tydligen sett Pedrams snopp också. De börjar diskutera kring snopp ämnet.

Skribent denna förmiddag Ann-Sofie

Kommentare


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page